reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Wisienka no to zaczęły się "przyjemności":-D u mnie na razie ok W ciąży z Kają od początku nie mogłam pić kawy a nawet jej wąchać m jak wypił musiał zęby umyć żeby ze mną rozmawiać:-D wczoraj za to na śniadanie ugotowałam sobie jajko i nie mogłam znieść jego zapachu po obraniu:eek:

reklama
Lil i Anulka, ja mam takie bóle w dole brzucha i na plecach dokładnie jak przy @, tylko z mniejszym natężeniem no i bardziej ciągły jest to ból. Ale na początku (około 5 dni temu) to był znacznie mocniejszy, więc myślę, że Wam też będzie przechodził.
A z tą kawą to już sama nie wiem... Może się skuszę :)

Lil mi powiedzial ze dowcipne maja lepsze dzialanie bo sa blizej i szybciej reaguje wszystko a luteina pod jezyk to pewne substancje uciekaja czy jakos tak ja biore ja 2 razy dziennie...tez mnie brzuch jak na @ boli i tez latam sprawdzac czy wszystko gra ahh
ślimakowa ja dzis normalnie wypilam czarna:) choc wczoraj ze 2 godz sie z nia meczylam:)poprostu nie wchodzila...

Hej dziewczyny - widzę, że wiele z nas na tym samym etapie jest :)) Z tymi tabletkami to już przestanę marudzić, jak będzie trzeba dalej jeść to wtedy poproszę o tańszą luteinę i już. W sumie to tylko stracona kasa - jak się to ma do naszych cennych fasolek prawda??

Ja kurcze byłam w kibelku i konkretnie krwią siknęłam niestety. Gdyby nie testy to ja bym pomyślała, że mi się @ rozkręca. Więc już nie wiem co myśleć. Ale na szczęście mąż potrafi mnie skutecznie pocieszyć :))

Hej dziewczyny - widzę, że wiele z nas na tym samym etapie jest :)) Z tymi tabletkami to już przestanę marudzić, jak będzie trzeba dalej jeść to wtedy poproszę o tańszą luteinę i już. W sumie to tylko stracona kasa - jak się to ma do naszych cennych fasolek prawda??

Ja kurcze byłam w kibelku i konkretnie krwią siknęłam niestety. Gdyby nie testy to ja bym pomyślała, że mi się @ rozkręca. Więc już nie wiem co myśleć. Ale na szczęście mąż potrafi mnie skutecznie pocieszyć :))

Wiele wiele gorzej jak wszystkie na raz sie rozpakujemy hehe to dopiero lekarze beda miec roboty:):):)

Lil, głowa do góry i nie martw się na zapas.

A ja niestety lecę do dentysty. kurcze, zaczął mnie ząb boleć! a to nowina, bo dopiero co wszystko było oki. Ale może to w mojej głowie? w każdym razie muszę sprawdzić i jeszcze dziś czeka mnie niemiła wizyta. są dwa fotele: u gina i u denty, co za nimi nie przepadam :/

Ja na chwilę dziewczyny też znikam - coby trochę przestać myśleć i zobaczyć co dalej. Później na postaram się jeszcze do Was zajrzeć i mam nadzieję, że nowe koleżanki jakieś tu zawitają :)))

Ślimakowa trzymaj się u dentysty!!!

ślimakowa ale lepiej sprawdzic jak ma cie potem w weekend bolec. Ja do gina sie już przyzwyczaiłam a dentystka to moja kuzynka i nawet fajnie jest u niej na fotelu, nie boli i gadamy sobie. Ona pytanp. A jak z waszym mieszkaniem a ja jesj odowiadam glub nol kuktra i ona to rozumie:-D:-D:-D:-D
lili kochana ty sie połóz i lez , nie ganiaj już.:tak:
Michałka ja jakos specjalnie nie mam na nią ochoty ale zeby od razu cos takiego:szok: Z Dzwoneczkiem nie piłam kawy i odzywiałam się ksiązkowo. Teraz postanowiłam jeść normalnie , oczywiście dbam o siebie i w ogóle ale jakos nie jestem tak drastyczna jak wtedy. Mówisz , ze to są "przyjemności":-D:-Dno oby mnie jeszcze cycki zaczeły bolec i będe szczęsliwa ja nigdy. Ojj o czym to się marzy o bolących cyckach, rzyganku i zmęczeniu, kobiety w ciązy nie sa normalne

A jak u was z ginem. ja szukałam dośc długo ale znalazłam człowieka przewspaniałego. chciałam żeby mój gin proacował w jednym z dwóch szpitali w których chcę rodzić i był takim lekarzem z prawdziwego zdarzenia no i oczywiście przyjmował w ramach mojej karty ubezpieczeniowej. No i znalazłam po kilku próbach. Jest fantastyczny.:-)

Witajcie dziewczyny. Jakos źle dziś spałam obudziłam się o 2 i nie spałam do 4.Widzę, ze tu coraz ruchliwiej. Fajnie
lil,neska powpdzonka na wizycie
A jak tam u was objawy? Mi praktycznie dalej nic a nic i już sie tym denerwuję. W sumie dziś zaczynam 5 tc.

Tez wstaje wczesnie rano :)
Jestesmy na tym samym etapie, u mnie tez 5 tydzień. Objawów zero, brzuch czasem zakluje, piersi troche bola (jak zdejmuje stanik) i nic wiecej. Byle do wizyty, ale ta dopiero za 2 tyg.

Witam serdecznie nowe dziewczyny :)

reklama
eleth ja miałam owu 15 albo w nocy z 15/16 bo 14 był pecherzyk 23mm a 16 tempka 37, więc był skok. Dziś więc 5 tydzien. ja nie czuje tych piersi w ogole, czasem jakby cos zakłuło ale chyba sobie sama to wmawiam. Nic tylko chodze i się macam jak pokopana.Ja mam L4 do 23 i do tej pory musze iśc do gina czyli tez za około 2 tyg. Idziemy jednym tempem i mam nadzieję, ze do lipca tak bedziemy szły.

Do góry