reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

reklama
Nasze listy wygladaja calkiem podobnie :-) Tylko ja w życiu nie mam tyle ciuszkow dla malej :szok::-D Bede miala do dyspozycji pralke, wiec mam nadzieje ze to co spakowalam wystarczy. Oprócz tego biore jescze sloiczki (obiadki, deserki, jogurciki), ciasteczka, kaszki i mleko.
Powodzenia w pakowaniu 2 dzieci :tak: Ja chyba bym zwariowala ;-)

A gdzie reszta dziewczyn? Jak juz zaczelam pisac na forum to wszystkie poznikaly :-(

No ja bez pralki i na póki co 10 dni ale kto wie czy nie na dłużej a więc musze być na wszystko przygotowana ;))

No słoiczki ja też zabieram + kaszka + jogurciki + biszkopty aż się boje ;)

No Ewa miała się pojawić ale chyba mąż porwał ją do łóżka ;)) Tobie Olivko życze udanej podróży ;) żeby malutka nie płakała i była grzeczna. Potem zdaj realcje jak to wyglądało :)

Witam wieczorowo :)
Widzę,że dziewczyny szykujecioe się na podróz no ja mam to za sobą, własciwie to wszystko co bylo potrzebne to mialam, tylko za mało cieplejszych ubranek wzielam bo bylam nastawiona na upały,
a podróz hmmm .. oj ciezko bylo w 1 strone mielismy wiecej km bo bylismy na mazurach u M rodziny, i tak wyjechalismy o 4 chodz myslę ze lepiej bylo by wyjechac nawet o 3, tylko warunek taki,że M jest wyspany.No ale byla byurza i musielismy przeczekac, w kazdym razie mały spał do 7, wtedy zrobilismy przerwe na stacji chyba anajlepsze luk oil dlatego ze sa przewijaki a w innych nie zawsze, no i maly wypil mleko itd... przerwa ok 20min, potem jechalismy i niestety mimo wszelkich zabawek maly poplakiwał do 9 oczywiscie jeszcze z jakimis przerwami, a o 11 bylismy na miejscu.
a spowrotem bylo niestety gorzej maly spal do 6 obudzil się w łodzi a tam korki stracilismy tyle czasu niestety byl jakis objazd i trezba bylo jechac przez łodz, no i ciezko bylo lał deszcz mały maruudzil o 10 bylismy w domu. najbardziej zajmowaly go : szczoteczka do zebów taka jego, bo sobie ją gryzł,mój pędzel do nakladania pudru :D, jakies klucze, chrupki itd zabawki nie.

Ada to ile mieliscie km do przejechania? Jak przenosilaś malego do auta? Nie obudzil się? My mamy jakieś 650km i kompletnie nie wiem o ktorej wyjechać żeby było dobrze. Olek mi się budzi tak o 2.30 na karmienie to myśle że wtedy go nakarmie i kolo 3 wyjedziemy ... Ale to wtedy na miejscu gdzies kolo 12/3 a to troche późno ... nie wiem sama ...
Ja do auta chyba zabawek nie bede brala ;) (wsadze do bagażnika) wezne jakieś rzeczy ktorych używamy My w domu i Jasiowi się podobają ;P
Hmmm a siedzialaś z nim z tylu ?

siedzialam z tyłu, ja nigdy malego nie zostawiam samego.
jechalismy jakies 450km szczerze mówiac gdzie się dalo to sunęliśmy, mysle ze 3 bedzie najlepszą porą,
a przenosilam malego to się obudził ale zaraz zasnał :)

________________________-
aa Alusia moja znajmoa jechala teraz z 6miesiecznym dzieckiem do Pobierowa i wyjechali o 23,oboje mają prawko więc się zmieniali poza tym w dzien spali, a dziadkowie zajmowali sie dziecmi :) Ty karmisz itd wiec dobrze zeby chociaz M się wyspał

Ostatnia edycja:
Ada - z ta szczoteczka do zebów to dobry pomysl :tak: Zawsze chwila spokoju ;-)

Dziewczyny ja juz wskakuje do lozka, musze wyspac sie przed podroza. Zycze wszystkim duzo sloneczka, samych pieknych i radosnych dni z waszymy maluszkami. Odezwe sie po powrocie, ale jak mi sie uda dorwac komputer to oczywiscie poczytam co u was :-)
Buziaki dla wszystkich Lipczątek :-)

reklama
Ada no karmie co 3h więc zawsze moge mojego zmienić na te 2/3h :) dla mnie jazda to sama przyjemność W sumie mogłabym jechać non stop :))

Do góry