reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

My właśnie byliśmy w sklepie :eek: upał jak nie wiem. A chłopcy wymyślili, że pójdą do sklepu z wózkami sklepowymi (bo do tej kasy w supermarkecie dostali dodatkowy wózek, żeby się nie kłócili)... Adam oczywiście przeszedł 10m i miał dość, a Tomi dzielnie pomaszerował do sklepu. No i w sumie dobrze, że chłopcy wzięli te wózeczki bo w sklepie pani sie skończyły wszelkie reklamówki a zostały tylko woreczki, a ja nie planowałam większych zakupów i nie brałam szmacianej torby.

Nasz Dmuchawiec chyba nieźle pobalował w sobotę, bo do tej pory się nie odzywa :-D chyba, że planowali dłuższy pobyt, a ja o tym nie pamiętam :confused2:

Alusia... ja Ci dobrze radzę - rób jak uważasz... Jakby mnie mój mąż wkurzył, to pomimo, że mieszkamy z teściami w jednym domu to jemu kazałabym się wynieść.

Willsonka - ta twoja córa to niezła twardzielka. Choć musze przyznać, że teraz zdecydowanie łatwiej jest dziecko wysłać do żłobka, niż jak ma 3 lata do przedszkola, bo wtedy dzieciaki już na prawdę rozumieją o co chodzi... i jak któreś ma problem z zostaniem w obcym miejscu to nie tak łatwo pozbyć się tego lęku.

Adudz mnie też dziwi ta cisza, a wydaje mi się, że właśnie po weekendzie najwięcej jest do obgadania :rofl2:

Dziś kupiłam pieczarki, były tak olbrzymie, że kupiłam 6 i w zupełności wystarczy to na garnuszek pieczarkowej, mam świeży koperek więc zapowiada się na prawdę smakowita zupka :tak:

reklama
O tak sernik :-) Ogolnie nigdy nie przepadalam ale cos mi sie pozmienialo bo w sobote jak bylam w cukierni to musialam sobie kawalek kupic bo taaaaka mnie chec naszla :-D Wiec rzucaj ja tez ide po kawke... Jak wypijesz swoja to ja mam jeszcze latte macchiatto z taaaaaaka piana w sam raz do sernika :-D

no to rzucam delikatnie sernikiem, a o szarlotkę też poproszę, w końcu każdemu należy się "słodka chwilka" odpoczynku przy kawce lub herbatce

Ewcia zapraszamy, im nas wiecej tym weselej :tak: To ja zaproponuje lody waniliowe z borowkami polewa karmelowa i bita smietanka do tego bo rzadnego ciasta w zanadrzu...

A swoja droga piekne torty zrobilyscie.

Adudz na jarmarku było duuużo mniej stoisk niż zawsze, ale to chyba dlaatego że to był dopiero drugi dzień. No ale trochę pochodziliśmy.

Mała zasnęłą to i ja się dołączam, ale ze szklaneczką soku pomarańczowego, jak ciacho zostało to rzucajcie ;-):-D

cześc matki wariatki!

ech dawno mnie nie było, ale czasu brak :-)
Kacper jest teraz na spacerze ze swoim chrzestnym, a moim bratem, więc mam chwilę wolnego czasu.

Widzę, że sobie kawkujecie i pałaszujecie ciacha :-) Ja dołączę się z woda mineralną i.. hmm mam batona w barku i bombonierkę :-D Może być?

no to ja wpadłam sie tylko pożegnać bo czas d pracy się szykować, mała się obudziła więc muszę jej coś dać do zjedzenia i ubrać na spacerek, bo pewnie babcia ją weźmie, u nas cieplutko 28 st, i delikatnie wiaterek powiewa więc jest przyjemnie, do wieczorka papa

Patra może być, ja to mam tylko draże kokosowe :eek: i rogala z czekoladą :-) Chyba czas zrobić zapasy, co bym miała czym tu częstować :-D

Adudz miłej pracy

reklama
Mi słodycze maż przynosi z kopalni :-) Zawsze przynosił wędliny, kiełbasy, mięso i ser, ale my dużo tego nie jemy więc ostatnio bierze inną żywność.. słodką :-D

Adudz miłej pracy!

Do góry