reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

reklama
Nasze listy wygladaja calkiem podobnie :-) Tylko ja w życiu nie mam tyle ciuszkow dla malej :szok::-D Bede miala do dyspozycji pralke, wiec mam nadzieje ze to co spakowalam wystarczy. Oprócz tego biore jescze sloiczki (obiadki, deserki, jogurciki), ciasteczka, kaszki i mleko.
Powodzenia w pakowaniu 2 dzieci :tak: Ja chyba bym zwariowala ;-)

A gdzie reszta dziewczyn? Jak juz zaczelam pisac na forum to wszystkie poznikaly :-(

No ja bez pralki i na póki co 10 dni ale kto wie czy nie na dłużej a więc musze być na wszystko przygotowana ;))

No słoiczki ja też zabieram + kaszka + jogurciki + biszkopty aż się boje ;)

No Ewa miała się pojawić ale chyba mąż porwał ją do łóżka ;)) Tobie Olivko życze udanej podróży ;) żeby malutka nie płakała i była grzeczna. Potem zdaj realcje jak to wyglądało :)

Witam wieczorowo :)
Widzę,że dziewczyny szykujecioe się na podróz no ja mam to za sobą, własciwie to wszystko co bylo potrzebne to mialam, tylko za mało cieplejszych ubranek wzielam bo bylam nastawiona na upały,
a podróz hmmm .. oj ciezko bylo w 1 strone mielismy wiecej km bo bylismy na mazurach u M rodziny, i tak wyjechalismy o 4 chodz myslę ze lepiej bylo by wyjechac nawet o 3, tylko warunek taki,że M jest wyspany.No ale byla byurza i musielismy przeczekac, w kazdym razie mały spał do 7, wtedy zrobilismy przerwe na stacji chyba anajlepsze luk oil dlatego ze sa przewijaki a w innych nie zawsze, no i maly wypil mleko itd... przerwa ok 20min, potem jechalismy i niestety mimo wszelkich zabawek maly poplakiwał do 9 oczywiscie jeszcze z jakimis przerwami, a o 11 bylismy na miejscu.
a spowrotem bylo niestety gorzej maly spal do 6 obudzil się w łodzi a tam korki stracilismy tyle czasu niestety byl jakis objazd i trezba bylo jechac przez łodz, no i ciezko bylo lał deszcz mały maruudzil o 10 bylismy w domu. najbardziej zajmowaly go : szczoteczka do zebów taka jego, bo sobie ją gryzł,mój pędzel do nakladania pudru :D, jakies klucze, chrupki itd zabawki nie.

Ada to ile mieliscie km do przejechania? Jak przenosilaś malego do auta? Nie obudzil się? My mamy jakieś 650km i kompletnie nie wiem o ktorej wyjechać żeby było dobrze. Olek mi się budzi tak o 2.30 na karmienie to myśle że wtedy go nakarmie i kolo 3 wyjedziemy ... Ale to wtedy na miejscu gdzies kolo 12/3 a to troche późno ... nie wiem sama ...
Ja do auta chyba zabawek nie bede brala ;) (wsadze do bagażnika) wezne jakieś rzeczy ktorych używamy My w domu i Jasiowi się podobają ;P
Hmmm a siedzialaś z nim z tylu ?

siedzialam z tyłu, ja nigdy malego nie zostawiam samego.
jechalismy jakies 450km szczerze mówiac gdzie się dalo to sunęliśmy, mysle ze 3 bedzie najlepszą porą,
a przenosilam malego to się obudził ale zaraz zasnał :)

________________________-
aa Alusia moja znajmoa jechala teraz z 6miesiecznym dzieckiem do Pobierowa i wyjechali o 23,oboje mają prawko więc się zmieniali poza tym w dzien spali, a dziadkowie zajmowali sie dziecmi :) Ty karmisz itd wiec dobrze zeby chociaz M się wyspał

Ostatnia edycja:
Ada - z ta szczoteczka do zebów to dobry pomysl :tak: Zawsze chwila spokoju ;-)

Dziewczyny ja juz wskakuje do lozka, musze wyspac sie przed podroza. Zycze wszystkim duzo sloneczka, samych pieknych i radosnych dni z waszymy maluszkami. Odezwe sie po powrocie, ale jak mi sie uda dorwac komputer to oczywiscie poczytam co u was :-)
Buziaki dla wszystkich Lipczątek :-)

reklama
Ada no karmie co 3h więc zawsze moge mojego zmienić na te 2/3h :) dla mnie jazda to sama przyjemność W sumie mogłabym jechać non stop :))

Do góry