reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

i ja sie dzisiaj witam :):)

dzisiaj czeka mnie pakowanie :O:O przeraza mnie to i nie chce mi sie zabardzo ;) ale jak mus to mus;)
nie wiem czy w chorwacji w tym domku bezdie net...jak tak to bede z wami klikac jak nie to peeeechhhh:(
ale jak sie pokarze w pl top dam znac ze dotarlismy :)

ide na kawke :)

reklama
jutro jedziemy juz ale nie wiemy dokladnie o ktorej bo zalezy jaka bedzie pogoda :) jedziemy pierwsze do Wroclawia do mojej siostry..
nie moge sie juz doczekac :)

Zapomnialam wspomniec ze JONATHAN ZNOW MA 2 NOWE ZEBY!!!!!!! dolne czworeczki :) mamy juz ich 12 :):p

Ostatnia edycja:
W koncu mam chwilkę aby do was zajrzeć

my już po imprezce urodzinowej, wszystko się udało, goście przyjechali, małej prezenty też się podobały, więc ogólnie imprezka zaliczona do udanych
ja co prawda cały piatek i sobotę spędziłam w kuchni no ale cóż, tak bywa:tak::tak::tak:
dziś odpoczywam, a Monia z tatą poszła na spacer, więc mam chwilkę dla was:tak::tak:
Kamlotka ja na jarmarku dominikańskim nie była chyba z 5 lat:szok::szok::szok: i szczerze powiem, ze nie wiem czy dojadę,
pogoda u nas dopisuje, zarówno wczoraj jak i dziś jest ślicznie
Aga 12 ząbków :szok::szok::szok: a my mamy dalej tylko dwa
Alusia i Aga spokojnej podróży wam życzę i udanych wypoczynków
Idę po kawkę, zostało mi trochę tortu i sernika więc jak ktoś ma ochotę to zapraszam:tak::tak::tak:

No Hej ;))
A my mamy prawą 4 :) czyli ósmy ząbek :)) :)) Ale nawet tego nie odczułam ;)

Ja dzisiaj mam beznadziejny dzień ... roztsaje się z moim "Mężem" ... Właśnie się pakuje a jutro mama po mnie przyjedzie rano bo chce żeby dzieci jeszcze spały dzisiaj spokojnie :( A jutro mam urodziny... cóż za cudownym prezent. A w piątek niby nad morze, zaliczka zapłacona ;( szkoda słów ;((

Witam i ja

Widzę że dziewczyny pakują się pełną parą, życzę Wam udanych wakacji, dużo słonka i mnóstwa wypoczynku i relaksu :tak::-):tak::-):tak::-)

Olivka Mała płakała po tym jak przebiliśmy ucho, dosyć mocno, trochę sie uspokoiła i wtedy drugie..... i to samo. Ale szybko przestała i nigdy za nie ciągnęła ani nic się jej nie robiło, ładnie sie zagoiło. Myślę że ten huk pistoletu też robi swoje.

Adudz my byliśmy dzisiaj na Jarmarku. Tort super Ci wyszedł, a pokryty jest masą cukrową?

--------------------------------------------------------------------------

Kurczę mam mały problem, bo chodzi o to czy jeśli ostanio @ miałam 11 lipca (wiem że to trudno określć) to czy 31 mogłyby być jeszcze dni płodne? Napiszcie że nie i będzie ok ;-);-);-) Mieliśmy mały wypadek :baffled::baffled:::eek::eek::baffled::baffled::eek::eek: To jest ok tydz przed następną. Ale ja bez sensu piszę, skąd którakolwiek może to wiedzieć? Ale się trochę martwię i juz sama nie wiem czy szanse są znikome, eh ale ja tu smuce :no::no::no::no:

Ostatnia edycja:
no i po weekendzie,
znów za 2 godzinki trzeba iść do pracy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
kamlotka - tort miałam pokryty masą cukrową, i jak wrażenia po jarmarku?? warto jechać??
wilsonka gratulacje dla Małgorzatki, dzielną masz córeczkę skoro nawet nie bała się zostać:tak::tak::tak:
Ala trzymam kciuki aby wszystko sie dobrze ułożyło - po twojej myśli;-);-);-) no i pomijając wszystko to wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek :tak::tak::tak:

Kamilko a co do "wypadku" to tak jak napisałaś, chyba nikt prócz ciebie nie będzie tego wiedział, :-p:-p:-p, ale mam nadzieję, ze rozwiąże się to tak jakbyś tego chciała:tak::tak::tak:

nić idę trochę w kuchni pozmywać, póki mała mi drzemie
miłego dzionka,
kobitki odezwijcie się, weekend się skończył, a tu dalej cisza:-:)-(

Dzien doberek kochane!

Olivko - chociaz juz za pozno to moze jeszcze kiedys przeczytasz- milych wakacji zycze i trzymam kciuki za jazde, teraz to juz chyba powrotna ;-)

Aga milych wakacji takze tobie :tak:

Alusia wszystkiego najlepszego i sto lat zycia... i zeby ci sie w koncu ulozylo :tak:

willsonka pewnie dla Ciebie bylo to wieksze przezycie niz dla malej, oby sie jej caly czas tak podobalo jak dzisiaj

kamlotka ja wprawdzie specjalistka nie jestem ale mysle, ze raczej nie. Jezeli rzeczywiscie masz normalny cykl okolo 28 dniowy w miare regularny to druga faza bezplodna powinna trwac 14 dni.

adudz a napijemy sie jeszcze kawki? i rzuc tortem jak ci jeszcze cos zostalo :-D ciesze sie ze sie imprezka udala

reklama
mnie do kawki namawiać nie trzeba :-p, już sobie zalałam :tak::tak: tortu co prawda już nie mam,:-( ale jak lubisz sernik to zapraszam ;-)

Do góry