reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

Jestem i ja znowu

Mała poszła spać z babcia a mamusia na necie u brata szaleje :-)

annie22 nawet nie wiedziałam że tam Dzień Dz. dopiero we wrześniu. Mieszkasz daleko od Hamburga? Mój M stamtąd wraca, mnie tez chciał zabrać, ale nie chciałam

justysia85 jak chcesz zobaczyć stare meble to musiałabym strzelić fotę w pokoju gdzie teściowa śpi :-D:-D Takich starych to na pewno nie widziałaś :-D

adudz82 mnie tak głowa bolaa w niedziele, aż wymiotowałam :shocked2::eek: Także zdrówka życze :tak: Fajnie że galeria sie podoba :dry:

BeataZ słonka Wam życzę, sobie zresztą też :tak:

dmuchawiec u nas też kibelek sie podoba :tak: Fajnie że masz tyle zajęć, które tak lubisz :tak: Fajnie że galeria sie podoba, dzieki!

maylah czy tu chodzi o Bara-bara Galaretka? Oj kochana Ty sie pilnuj, bo mąż wróci do pracy a Tobie dwie kreseczki na teście wyjdą hihihi- żarcik oczywiście ;-);-);-):-D;-):-D;-)
Dzieki za głosik :tak: Oliwia jest wdzięczna! A ja jeszcze bardziej... Widzę że działeczka, projekt i domek to nie wszystkie wydatki, wszyscy czyhają tylko na naszą kasę, za wszystko trzeba płacić grubą kaskę :no:

http://maluszkiwakcji.interia.pl/galeria-pokazow/art,3588,oliwia-i-dzien-pelen-przygod-.html

Ostatnia edycja:
reklama
Kamla uwież mi ,że widziałam!:tak:;-):-D

Melaszek dzięki już lepiej .
Za notariusza zapłacicie od 2tys. do 2,5.Zależy.
Myśmy płacili 1,8 z tym ,że to pole i lasy dodatkowo i to była darowizna no i jak nie jestem właścicielem tylko cały majatek na meża bo musieliśmy zapłacić jeszcze raz tyle.
No i wiocha ,bo w miescie przepis wiecej.
A czemu geodeci tak dużo ,od nas za wymierzenie działki 1000zł ,a za wymierzenie fundamentów i zera 500zł.
i Na tym nie koniec ,ale Cie nie chce straszyć ;-):-D.

Mi koleżanka jutro rano jedzie i z kim bede łazić,a KAROL już ryczał też ,że Kubus jedzie !!:-:)-:)-:)-(

Witam się wieczornie ;-);-);-)

ja już po pracy, zmęczona jak diabli, mnie dziś łepetyna dalej boli jak cholera:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: więc dalej nie mam na nic ochoty, a chciałam zobaczyć dziś ostatni odcinek KSD a nie wiem czy dam radę:no::no::no:
u nas znowu teraz pada, ach ta pogoda po prostu coś okropnego, żeby w czerwcu taka brzydka aura nam towarzyszyła :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

BeatkoZ mi czasami brakuje takiego dnia żeby się ponudzić, i nic nie robić, ostatnio to zawsze mi czasu brakuje i mam wrażenie, że gdyby doba miała 48h to też byłoby mało

dmuchawcu ja już kiedyś pisałam, ale napisze jeszcze raz, zazdroszczę ci tego talentu artystycznego

Justysia koleżanka jedzie ale na pewno niebawem wróci, więc ten czas ci szybko zleci a jak nie będzie ci się chciało iść samej na spacer, albo pogoda nie dopisze, to zawsze możesz zajrzeć na BB, a jak tam twój katarek?? mam nadzieję, że już lepiej się czujesz

maylaszku a tobie życzę żebyś rano obok łóżka znalazła worek pełen pieniędzy, co byś mogła tych wszystkich notariuszów, geodetów i kogo tam jeszcze trzeba będzie opłacić, i żeby za mocno to twojego budżetu nie nadciągnęło

stopi pozazdroszczę tych wyjazdów, ja też uwielbiam jeździć, ale ostatnio to jakoś nigdzie nie możemy się z M wybrać, albo jemu nie pasuje, albo mi i tak to jakoś się nie składa, a propozycja tych niektórych mebelków naprawdę fajna, mi się chyba najbardziej podoba taki mały kawowy stolik, który rozkłada się na stół,

miłego wieczorku wam życzę i spokojnej nocki

ja chyba jednak nie dam rady dłużej posiedzieć, lecę się wykąpać i chyba od razu do łóżeczka wskoczę,
do jutra

Witam wszystkie mamy lipcowych dzieciaczków! Muszę się przyznac, ze od dluzszego czasu was regularnie czytam, ale jakoś braklo mi odwagi zeby cokolwiek napisac. Jestem mamą Olivii, ur.15 lipca. Musze powiedziec, ze jest dosc grzecznym dzieckiem, pieknie potrafi sie sama bawic, a ja korzystam wtedy z wolnego czasu i przesiaduję na BB :) Jedynie problem mamy ze spaniem, ale to może opisze kolejnym razem:-) Podobnie jak Beatka, Adudz i Daisy (nie wiem czy kogoś pominełam:zawstydzona/y:)wróciłam już do pracy, z czego bardzo jestem zadowolona, poniewaz strasznie brakowalo mi kontaktu z ludzmi, kolezankami i kolegami z pracy. Przynajmniej jest powód, żeby się ładnie ubrac, umalowac, wloski ułożyc i oczywiście odpoczac trochę od domowych obowiązków :-) Przyjmiecie mnie? :zawstydzona/y:
UWIELBIAM WAS CZYTAC i mam nadzieję, że "cichych" dni bedzie jak najmniej!!!!

Dziękuję Justysia za powitanie :-) Jak dzieci, spią już? Moja zawsze chodzi spac ok 20 a pobudka niestety już ok 6 :tak: A mówię "niestety" ponieważ zawsze uwielbiałam dłuuuuuuugo spac. No i niestety mamy też kilka pobudek z płaczem w nocy, ale zwalam winę na ząbki ;-)

No i pierwsza pobudka... Uciekam do córeczki! Dobranoc!

Ostatnia edycja:
Hej ho :blink:

Ja wlasnie uspalam mojego rozbojnika... Teraz pospi do 7 mam nadzieje z jedna pobudka ok 3 jak dobrze pojdzie :tak: A ile wasze dzieciaczki spia przez dzien?

Witamy Oliwke i jej mamuske fajnie ze sie ujawnilas :tak: W grupie razniej, wiec pisz pisz :-)

Ja jakos nabuzowana jestem, dzisiaj mialam sie spotkac z kumpela napisala mi ze ma za duzo roboty i nie da rady, jutro mialam sie spotkac z inna i zadzwonila ze musi isc z dzieckiem do lekarza... I znowu wszystko wzielo w leb ja chyba beznadziejna jestem ze mnie ludzie nie chca widziec :-:)no: A mi tak smutno ze musze sama wszedzie nawet geby do kogo otworzyc przez caly czas ehhhh

ŚPIĄ JUŻ ,Jula dosc szybko dzis bo o 20.00tylko ,że przez cały dzien 20min. spania miał.
I naprawde był padniety,a KAROL po 21.00.
Ja też lubie -ałam pospać,a teraz nie da rydy.
TYLKO SŁYSZE
łeeeeeeeee,pić srać ,sikać , bajke ,jesc, i skakajace szkraby które co chwila piszczą.
Ale nie żałuje bo KOCHAM JE W ŚWIECIE JAK MÓJ STARSZAK MÓWI!:-)

ANIEEE ja moge sie chetnie z Toba spotkać tylko DEUSCHE daleko niestety !!!:-:)-:)-:)-(
Mi też ludzi brakuje.
Iwona mi teraz do domu pojedzie i znowu byle do 17.00 jak maż wrróci:-(!

Ostatnia edycja:
Justysia dobrze ze ty chociaz nie zostawiasz kolezanek na pastwe losu...

A gdzie reszta?

Kamila i Maylaszek to pewnie galaretki kreca.... ;-):-D

reklama
Holllaaa, Hollaaaa:tak::-D

Wróciłam ze szkółki, synusia ululałam, męzusia przytuliłam, i mam teraz dla Was czas

Kamilko, tak bara-bara galaretka, hehe czy jak kto woli,mój M. jest wiecznie na tak, a ze ma urlop to nie próżnuje:-):-)

A od czego Cię ta głowa boli? Mam nadzieje,ze tesciowa nie znalazła jakiegoś przysmaku synowej z Winiar:szok: czy coś, bo zaraz bym ją udusiła:-D:-D:-D

Justynko, faktycznie masakra z tymi opłatami, zeby za pospis zapłacic 2 koła

Adudz oj przydałby się worek z pieniążkami, nie powiem i to bardzo
Nie wiedziałam,ze dzis ostatni odcinek KSD, ja obejrzałam, ale dziwnie sie skonczył
Niech ta główka juz przestanie boleć!!!!

Oliwka witaj, widzzę ze jestes z okolic Poznania, ja tez, okolice Jarocina, a Oliwka urodzona tego samego dnia co Kubelek Asi:-D Pisz częściej!!!!!

Annie, oj to musisz sie na kims wyładować, hmmm.... moze na mezu, wiesz bara bara, a potem na Bora Bora:-):-):-)
a co do spotkania z kol. to czasem tak bywa, ja tez kilka razy miałam sie juz z niektórymi kol. spotkac, ale wiecznie cos im wypadło i spasowałam, bo nie chce mi sie prosić o litosć
Mam WAAS, z Wamiza wsze moge pogadac:tak::tak::tak::tak:

Do góry