reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

NIUTA ja mialam do wyboru 2 x 1000km autem sama z Lena , lub lot. Wybralam lot, bo nie wyobrazam sobie zrobic taka trase sama z malym dzieckiem, ktore trzeba podcza sdrogi zabawiac..
Rozumie , pewnie też bym tak zadecydowała, tyle ,że do samolotu to by mi musieli głupiego jasia dać!

reklama
WITAM!!
U nas pogoda do d...,szaro ,buro i pada.
Mój KAROL dzis po raz pierwszy poszedł sam do kolegi tzn . sam siedzial .
Maly szkrab nie spi i zabardzo mu sie nie chce.

Ja juz o akcjach JULKA nie pisze bo szkoa gadać ,zostawiam go i niech sie wyryczy ,a rozkaz ''niewolno''dziala zachęcająco wrecz i bardzo smiesznie.:eek::wściekła/y:

MELASZKU w muratorze są fajne projekty.
Wogóle sa tam fajne artykuły co i jak samemu można zrobić.
Jest jeszcze ''moj dom'' i ''jak zrobic samemu''coś podobnego .
A domek rozumiem w stylu kanadyjskim z użytkowym poddaszem ??
Rob poddasze,jak nie teraz to kiedyś zrobicie pare pustaków więcej w gore i bedzie ok.
Bo pozniej bedziecie żałować!!!
Mowie CI :tak::-).

ANIU-DMUCHAWCU KOCHANY.
julek nam sie za-kluł po 3 miechach starań .
A z tej MAŁPU faktycznie MAŁPA.

NIUTKA faktycznie jak cos rzuca na bedronke to od rana trzeba stac ,aby dostac.
A co STAS ma za fana ??
My mamy posciel w ''AUTA''juz nie wspomne ,że 100zl kosztowala ,ale my nie płacilismy ,chrzestna na urodzinki mu sprawila.

STOPI to nie zazdroszcze bagaży.
Ja jeszcze nigdy nie leciałam samolotem ,a chciałbym i to jeszcze takim wojskowym i w kabinie.
MARZENIE!:sorry2:

LALKA a TY tylko podróżujesz.
Zazdroszcze !:-(;-)

KAMILKO głos oddany .
Fotki superkowe.
A widze ,ze mebelki BRW ??

1oo lat dla OLIWII !!

[video=youtube;GRxvNhlS4V4]http://www.youtube.com/watch?v=GRxvNhlS4V4&feature=player_embedded[/video]

Jak dla mnie super pomysly na male mieszkanka :-)

Dobry wieczor !
Kacperek juz spi, mi tez sie chce ale nie chce mi sie scielic łozka:zawstydzona/y::-D.
Bylam dzis na wieczor u gina, nie znalam tego lekarza ale chcialam sprawdzic czy wszystko ok, i teraz wiem,ze bede do niego chodzic cala ciaze, po prostu lekarz marzenie. Delikatny,kontaktowy;-) mialam usg, i jest ok narazie nic nie widac, tzn, widac że "coś" jest ale jest jeszcze malutkie, ale jak na ten etap wszystko w porzadku.

Stopi- podziwiam Cię,szcerze ja sama z małym i z tymi wszystkimi bagazami bym nie poleciała, ta odprawa itd, a wiadomo dzieco szybko się nudzi.
Ja jak lecialam do Angli z moim to bylam mialam stresa a jeszcze z dzieckiem,sama...
No ale Ty chyba lot z Lenką masz już za sobą więc nie bedzie tak zle :)

Słyszalam ze od nastenego tygodnia maja przyjsc do Polski upały no ciekawe,bo ten maj dał nam popalic... caly czas szaro buro.
Nic ide spac Dobranoc!

STOPI kolezanka wlaśnie szuka takiego stolika dla siostry bo nie maja miejsca w pokoju na lawe.
niewiecie gdzie takie cos kupic.??

hej laseczki
mala dawno spi i ja tez cos spiaca ale wpadlam na chwilke sprawdzic co u was
Ada zdrowka dla Kacperka, dobrze ze wyniki lepsze
Dmuchawcu juz niedlugo bedziesz sie cieszyc dwiema kreseczkami:tak:
Stopi swietne te pomysly na meble:tak: ja tez lecialam sama z mala obladowana bagazami i podreczny byl dosc duzy, jakos dalam rade choc nie bylo latwo, zawsze znajdzie sie ktos kto pomoze:tak:
Kamilko spoznione zyczenia dla Oliwci
nie wiem co jeszcze mialam napisac...
u nas znow luzniejsze kupki:wściekła/y: juz nie wiem od czego.... moze te zabki nieszczesne?... kto wie:\

Cześc Kochane!

Czuję się fatalnie po prostu. Małpa drugi dzień u mnie siedzi, brzuch mnie boli, niedobrze mi itd. Ale chyba przezyję:tak:

Dziecko moje śpi, muszę ruszać tyłek i się ubrać bo zaraz do sklepu, na pocztę i do fotografa trzeba iść.

Kamilko Zosia sie nam udała dopiero za piatym razem, więc i tym razem liczę się z tym, że trzeba będzie troszke poczekać. Oby nie za długo!

Stopciu nie trzeba miec wcale wielkiego serducha, zeby z takimi dzieciakami pracować. Praca jak kazda i tyle. I powiem Ci, ze a bym za nic jej nie zamieniła na prace ze zdrowymi dziećmi:no: TE są najukochańsze na świecie, wdzięczne za wszystko, ze wszystkiego się cieszą. Uwielbiam je!

Dziękuję Wam moje kochane za pocieszenie:tak: Jesteście najlepsze!!!

Dla Waszych Dzieciaczków z okazji ich dzisiejszego święta - duzo duzo miłości od najbliższych, radości na ślicznych buźkach, tego, zeby żadne choróbska nie przeszkadzały im w poznawaniu świata i spełnienia wszystkich marzeń!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry