reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

Dobry wieczor !
Kacperek juz spi, mi tez sie chce ale nie chce mi sie scielic łozka:zawstydzona/y::-D.
Bylam dzis na wieczor u gina, nie znalam tego lekarza ale chcialam sprawdzic czy wszystko ok, i teraz wiem,ze bede do niego chodzic cala ciaze, po prostu lekarz marzenie. Delikatny,kontaktowy;-) mialam usg, i jest ok narazie nic nie widac, tzn, widac że "coś" jest ale jest jeszcze malutkie, ale jak na ten etap wszystko w porzadku.

Stopi- podziwiam Cię,szcerze ja sama z małym i z tymi wszystkimi bagazami bym nie poleciała, ta odprawa itd, a wiadomo dzieco szybko się nudzi.
Ja jak lecialam do Angli z moim to bylam mialam stresa a jeszcze z dzieckiem,sama...
No ale Ty chyba lot z Lenką masz już za sobą więc nie bedzie tak zle :)

Słyszalam ze od nastenego tygodnia maja przyjsc do Polski upały no ciekawe,bo ten maj dał nam popalic... caly czas szaro buro.
Nic ide spac Dobranoc!
Ada kocham cię za tą prognozę, jak się spełni to podaj mi adres to cię wycałuje!

A naszym najmłodszym składam wszystkiego najlepszego z okazji ich święta , oby zawsze cząstka dziecka w nich pozostała!

reklama
Witam i ja

dziuuula moje tez z tych 'rozpieszczono-rozwydrzonych' :-D Do tego jeszcze tupie ze zlosci, drze sie w nieboglosy :sorry2: Takie akcje widzialam u starszych dzieci ale nie myslalam, ze to tak szybko sie zaczyna... Ja sadzam na dywanie w jego pokoju i odchodze, lozeczka nie mam :-)

Stopciu chodzi ci moze o sklep REWE? Bo tam mi sie kojarzy ze widzialam produkty ja!... Tylko ja tam bylam raz w zyciu bo mi nie po drodze ;-) ale jezeli tak to sie kopne i sprawdze... to jest mleczko czy kaszka?

Ja tez jeszcze nie latalam ale powoli sie przymierzam, bo to jezdzenie tam i z powrotem to mi powooli bokiem wychodzi... Starzeje sie chyba :-)

adddaaa dobrze ze wyniki dobre

dmuchawiec zeby ci ta glupia malpa nie dala popalic

maylah moi rodzice chcieli budowac domek kanadyjski, ale to byla era ze nie bylo drewna tak wyszedl murowany :-) I mamy niby poddasze ale sluzy tylko jako suszarnia na pranie, domek stoi od 18 lat i chyba nikt nigdy go nie bedzie dzwigal bo nie jest to potrzebne. Z tego co pamietam to jest 9x 13 metrow podzielone na 4 pokoje plus garderoba i to jest dalej moj dom marzenie, wiadomo ze teraz juz sa ladniejsze ale miejsca zawsze tam bylo wystarczajaco dla wszystkich i dla mnie wlasnie taki w sam raz :tak: zycze powodzenia w poszukiwaniach

A moje dziecie jescze spi... od 20:30!!!!!!! o taki ma sen od kiedy nie cycujemy :-) :-) Obudzialm ja tylko na hormony 5min temu.. wziela i dalej spi...

A co do latania, to ja nie umiem bez tego zyc!! Jak kupial wczoraj bilet to od razu dostalam powera na wszystko!!!!! :-) :-)

NIUTA nie mam pojecia gdzie zamowienia mozna skladac :-)

DMUCHAWIEC uwierz mi nie kazda soba adaje sie do takiej pracy.. raczej bym powiedziala, ze nieliczne :-) a dzieciaki masz racje sa kochane!!!

ANNIE przepraszam, ze tak Ciebie pytam o te rzeczy, bo losiek teraz w Holandii, a mleko modyfikowane dopeiro teraz mala zaczela pic... Sklep to nie JA (bo to sa produkty :-) hehe) Sklep zwie sie SKY.. ale spokojnie nigdzie nie choc.. najwyzej mala bedzie pic inne mleko :-)

Witamy i my

Dzieki za życzonka i głosiki, pewnie Was jeszcze troche pomęcze tym :blink::sorry2:
Galeria pokazów

Ja byłam na noc u mamy i teraz tez tu jeszcze jestem, bo mój M pojechał do Hamburga po auto. A najgorsze jest to że mu sie auto nie spodobało i szuka czegoś innego

Dmuchawcu Jas będzie szybciej niż Zosia ;-)

stopi69 bardzo fajny pomysł :tak:

Maylah Jakoś musze sie przypodobać jako teściowa, ale to nie wszystko co potrafie :-D;-) (hihihi)

BeataZ zdrówka dla Małej, może to faktycznie ząbki.

justysia85 tak, to chyba są BRW, ale to teściowej :sorry2:

Dzieciaczki nasze kochane! Szczęśliwego Dnia Dziecka!

stopciu SKY to mi sie tylko t telewizja kojarzy :eek::-D Serio to ja tu w poblizu nie mam takiego sklepu... tylko ze w kazdym Landzie maja tez inne sieci, z tym to roznie bywa ale o tym nie mam pojecia. Juz ci kiedys pisalam ze jak tylko wiem to z checia pomoge wiec pisz i pytaj nie wstydz sie ;-):-D

A ja przed chwilka zagooglowalam i sie dowiedzialam ze tu Dzien Dziecka dopiero 20 wrzesnia bedzie :sorry2:

ide bo dzidz wzywa :-)

SZCZĘŚĆ BOŻE KOBIETKI!!
dzisiejsze słowo WTORKOWE(coby Dmuchawiec mi nie pisała,że ani słowa od rana:-p;-))
więc....
NASZYM KOCHANYM DZIECIACZKĄ ŻYCZĘ JAK NAJWIĘCEJ DZIECIŃSTWA (BO złodzieje chcą nawet to zabrać).
ZDRÓWKA ,JAK NAJWIĘCEJ ZABAWEK I MNIEJ GUZIORÓW.

JAKO ,że i MY jesteśmy dziećmi ,nie zapominajmy o tym więc WAM
MAMUSIE I TATUSIE ŻYCZĘ SZCZĘSCIA I ABYŚCIE BYLI GRZECZNI !!!:tak::tak::tak::tak::-)

a mnie nadal męczy katar ,a bo nie pisałam WAM .
Jakaś alergia sie przylątała ,albo już nie wiem co to jest ,a z tej flegmy kaszel nieziemski mi sie doczepił .
Mojego KAROLA również nie ominęło,ale on już lepiej po syropku.

Tak wogóle spać nie mogłam ,a tu nikogo nie było,
FOCH!!!!

KAMILO pytam bo mąż bardzo podobne meble robi.
My też je mamy ,mi sie podobują MEBELKI w stylu ''STAROCIE'':-).

NIUTKA ,a TY nie wiesz o kogo pytać o łóżeczko?!;-):dry::confused::-p

Ja tylko na chwilkę bo dziś znowu czas mi ucieka i nie wiem nawet kiedy
a wczoraj to tak mnie głowa bolała, że nie miałam na nic siły, ledwo wieczorem z pracy do domu wróciłam, umyłam się i od razu poszłam spać, bo normalnie nic na oczy nie widziałam, ból ogromny, no ale mam nadzieję, że dziś już będzie lepiej

przede wszystkim :
Kochane dzieciaczki dla was spełnienia marzeń i wszystkiego wszystkiego najlepszego

u nas pogoda dziś niestety nie jest fajna, niby nie pada ale jakoś słoneczka też brak,

lecę bo już mi się dziecię obudziło a za godzinkę do pracy uciekam a jeszcze tyle do zrobienia

pozdrawiam was kochane i miłego dnia

ps.Kamilko galeria super

Wszystkiego Naj dla Naszych Maluszkow!

u nas dzis pada i pada i konca nie widac, na dwor napewno nie wyjdziemy...
Mari spi ale zaraz sie obudzi, ja sie troche nudze...

A ja się nie nudzę:no::-)
Roboty mam po pachy ale ja lubię taką robotę:tak: Czyli co? Zgadnijcie? Oczywiscie karteczki:-D A dokładniej zaproszenia:tak:
Odebrałam sobie na poczcie paczke, bo zamówóilam wstązki i nowe kwiatkowe dziurkacze:tak: Także jestem w swoim zywiole:-D

Kamilko galeria bardzo, bardzo fajna:tak:

Justśka - szczęść Boże!:-D Koniecznie nam tu słowo na każdy dzień skrobnij:tak::-D

Dziecko moje sie grzecznie bawi. O dziwo- swoimi zabawkami:szok: Czyzby odkryło , ze je ma?(cały stos!!!:sorry2:) bo jak dotąd to bawi sie wszystkim co nie jest zabawką. Kibel ja straaasznie fascynuje. Jak tylko otworze drzwi od łazienki, to ona juz tam jest:sorry2:

Lece zupkę miksować. Pa!

reklama
:-):-):-)

Witam sie szybciutko

odkąd mąz na urlopie, to jakoś mało czasu mam na BB. Bo mi ględzi pod nosem, on to by każdą wolną chwilę, jak mały śpi przeznaczał na bara-bara:-p:-p:-p
Właśnie sie dowiedzielismy ze 15 czerwca mamy podpisanie aktu notarialnego, dzialeczeka bedzie nasza, tylkoooo okazało sie ze trzeba jeszcze za notariusza zapłacic, jeszcze nie wiem ile, ale chyba ok 2ts. tak szwgier móił,my sie do tego notariusza dodzwonic nie mozemy, no i jeśli syndyk nie pokaże nam kamienia granciznego( cokolwiek to znaczy) to jeszcze geodete za 1500 do 2000 tys, szok, ta działka n as wyniesie 4 koła drozej wychodzi na to:-( ale co tam damy rade

Ja wlasnie szykuje test do moich uczniaków, uwielbiam robic i sprawdzac testy,szkoda ze tak mało mam tych uczniów

A i wszystkim naszym dzieciaczkom no i nam, życzę
DUŻO SZCZĘŚCIA W KAŻDEJ DZIEDZINIE ŻYCIA, NO I NIECH MIŁOŚĆ ZAWSZE BĘDZIE Z WAMI!!!!!:-D:-D:tak::-D:-)

Kamilko, głosik dzis tez oddany.
Widzę,że teraz odpoczywasz od teściówki, super

Aniu, super,ze masz takie fajne zajęcie, ja na prawe uważąm ze z twoim talentem, to sklepik bys mogła otworzyć i klientó na pewno być miała sporo:tak::tak::tak:

Beatko, u nas tez pogoda brzydka, raz pada, raz nie, ale generalnie fujjjj, ja chcę już upały, lato, słońce:-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Justyś zdrówka dla Ciebie!!!

Stopciu, nie no Lenka jest nieziemska, :szok::szok::szok: tak długo spać, zazdroszczę, Filip mi już od 8 włosy wyrywał i dłubał w oczach, nie ma sie co dziwic ze znowu mam zapalenie spojówek:confused:

Do góry