reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

hej i ja sie witam
jak to fajnie jak ma sie co poczytac na wieczor:-)
my z mezusiem mielismy duzooo do przemyslenia i zdecydowalismy ze wracamy do Polski, termin lipiec lub poczatek pazdziernika. obysmy nie zalowali....:sorry:
Powiem wam ze tak bedzie najlepiej, maz jeszcze chwilke tu zostanie by ciut kaski odlozyc a ja bede mieszkac z mamusia.
bardzo brakuje mi rodziny, rodzice juz nie molodzi bo tata 73, mama 69 wiec chce byc przy nich, tymbardziej ze zdrowka brakuje.
ahhh ciezko mi jakos...

reklama
Annie, to lecie ptasie mleczko do Ciebie, i kto tam jeszcze chce, łapać:-):-):-):-) bo ja też je uwielbiam, oooo i snikersa też mam, dostałam na dzien dziecka od mamy;-)

Asiu, nie będzie Cię tak długo?? Tęsknić będę:-(
dziękuję za zyczenia 6 w totka, tylko muszę kiedys kupon wysłać,. bo ja dość sceptyczna jestem, i dwa razy w życiu tylko wysłałam
Życzę Wam spokojnej podrózy i slicznej pogody:-) zazdroszczę Ci tych wyjazdów, ja uwielbiam jezdzic na różne wyjazdy, wycieczki, no ale teraz nie na to czas, teraz trzeba osczędzać, ehhh ale potem za to zaproszę WAS na parapetówę do tych moich 140 m2:tak::-D:-)

A Kubuś już chodzi tak sam sam. WOW gratulacje, mój FIFiŚ zrobi parę kroczków, wczoraj sie zapomniał i cały pokój przeszedł a potem benc:-p Tylko on tak smiesznie chodzi bo najpierw idzie powoli, ladnie, a potem zapiernicza, i juz nie trzyma pionu wtedy.
A c o do chowania , to kiedys moja kol. znalzła pilota w zamrazalce, którego kilka dni szukała:szok::szok::szok:

Beatka a dlaczego Ci ciężko?? Bądź dobrej myśli :) Ciesz się tym, że będziesz ze swoją rodziną i że dziadkowie będą mieli Marisskę na co dzień :)

Madzia ja będę w kontakcie, bo zabieramy lapka ze sobą :), więc nie zdążysz zatęsknić :) Ja to już jestem od Was uzależniona hihi. A co do Kuby-to drepcze sam, komicznie przy tym wygląda, mój Tata się śmieje że Kuba wygląda jakby z szerokiego siodła zsiadł, bo tak stopy szeroko stawia )
Jak nauczę się jak wstawić filmik to Wam pokażę moje zdolne dziecko :)

Ostatnia edycja:
Asiu cizeko bo tu spedzilam 4 najlepsze lata mojego zycia...tu wzielam slub, urodzilam mojego skarba i wogole... no poprostu bede musiala sie przyzwyczaic

Beatko no takie decyzje są cięzkie, nigdy nie wiadomo co by było gdyby....
Jak ja cztery lata temu podjęłam decyzje ,ze nie zostaje w e Wrocławiu, który kocham nad życie, było mi bardzo ciężko, bo tak najpiękniejsze chwile młodości spędziałam,
trochę załuję, bo zostawiłam przyjaciółkę, znajomych, fajne m-ca i na pewno lepsze perspektywy rozwoju zawodowego, ale za to tutał za działke płce 22 tys. a nie 300tys, no i tez powoli mam swoje m-ca ,znajomych, rodzinę, której mogę powierzyć mojego szkraba w razie czego, no i mogę pomóc mamie, wiem,że jej tez pomogłam po śmierci taty, wlasnie tym ,że byłam.....
Kochana mam nadzieje,ze bedzie dobrze sie Wam mieszkało w naszej Polszy i nie będziesz żałować:tak:

no właśnie, będziesz miała śliczny domek a ja na kawkę będę wpadać:-):-):-)
trzeba szukać pozytywów...
to pozwoli nam przeżyć trudne chwile... no i BB ofkorse:tak::-):-p

EDIT

Asiu, działeczki genralnie sa po ok 40 tys, nam sie udało, bo to był trzeci przetarg i jakoś nikt nie był zainteresowany prędzej
Jeśli chodzi o większe miasta , to Poznań 68 km , a Kalisz 50- to akurat nie za dużo miasto i hmmmm no nie wiem, co jeszcze Jarocin to generalnie mała mieścina,
BARDZO BYM CHCIAŁA CIEBIE ZA SĄSIADKĘ, w lipcu albo we wrzesniu ma ruszyc przetarg na 70 dziełek w miejscowości , w któej sie bedziemy budowac, fajna oklica przy lesie cena ma byc ok 35 tys .za działke ok 900m2

Ostatnia edycja:
no i musze myslec tez o Mari, przynajmiej bedzie miala dziadkow blisko, a tu ciagle sama ze mna...jak odludki
mama czeka na nasza decyzje bo wiedziala ze sie zastanawialismy
juz pokoj dla Mari jest zrobiony, a propo przedwczoraj pekla rura u mamy w mieszkaniu i zalalo jeden pokoj i przedpokoj, lazienke.....podlogi do remontu a rok temu nowe panele kladli...maja cos dostac kaski ze spoldzielni. teraz rury w calym bloku wymieniaja:shocked2:
dobra laseczki
ide spac
poczytam i poodpisuje wam jutro
buzka i dobranoc

reklama
Do góry