reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Vercik a mój Małż pół życia spędził we Włoszech ale przepisów nie pamięta...a ja potzrebuje jakieś łopatologiczne przepisiki :-):tak:

reklama
ALLUSIA sory ,ale ja nie mogę sie przestać się śmiać.
Jak to pączki w wodzie gotowałaś???...:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2:
A jak odgipsowali CIĘ??:-D

EWUNIU teściowie nic nie pytali ,myślą że na jakiś badaniach byłam.
Bo dzień wcześniej byłam u lekarza, bo widzieli książeczke w rękach.
Pewnie jakby na noc nie wyszła to by może cos mówili.
Ale i tak nic bym nie powiedziała ,nie ich sprawa.
Super ,ze mebelki juz zaraz beda.Wiesz ja firany kupuje na targu,a mama mi szyje.Nie sa drogie i wybór tez jest.

U nas szybciej działa NUROFEN od czopka.

Karol zjadł pół talerza chrustów:szok:,ciekawe gdzie mu sie to zmiesciło.
Już gada ,że brzuszek boli ,a jeszcze je.No a spagheti nie zjedzone stoi:wściekła/y:.
A ostatnio lata i krzyczy do ciotki''ZNISZCZE CIĘ ZGREDZIE'':-D:szok::szok::szok:.
tak sie bawią:szok::szok::szok:

A my w sobotę idziemy jeszcze raz do córy mojej kuzynki na urodziny. Tym razem rodzinna impreza, a nie kinderparty, więc w sobote po poludniu mnie nie będzie. Zapiszcie sobie coby mnie wtedy nie wywoływać :-p

Hej dziewczynki,widze ze produkcja pełna para:-)
ADA dobrze ze z Kacperkiem juz lepiej a dla ciebie duzo zdrówka
Justysia witaj kochana
olcia u nas tez krostki po selerze
maylaszku fajnie ze juz bedziesz czesciej do nas zagladac,moze to gardziołko czyms mocniejszym trzeba posmarowac oczywiscie wewnetrznie:-)
Tylko nie pod pączki:-D
verciku dobrze ze wracacie to mieszkania nie bedziecie musieli zmieniac
dmuchawcu hop hop gdzie jestes,mam nadzieje ze u was wszystko wpożadku i tylko pieczenie pąków tak cie pochłoneło
beatka z superasnie ze bedziecie miec fajne mieszkanko,A dla Mari duzo zdrówka.
Ewa ja tez rozmrazam schaba ale u nas bedzie w sosie pieczarkowym do kopytek i surówki z lodowej sałaty,ups nie ma juz lodowej,bedzie co innego,ja gotuje dzis dopiero na 19,00zanim Artur nie ucieknie na noc.
beata26 współczuje okresu,ja juz zapomniałam co to takiego
dominika witaj na szalonych lipcówkach,napewno ci sie spodoba
daisy współczuje ci kochana tego powrotu do pracy,pewnie tylko o tym teraz myslisz
Vioreczka nio wszystkie oczywiscie tesknimy za toba jak nie piszesz
patra za toba i Kacperuchem tez oczywiscie
Alusia ja bym chetnie zjadła te rozwalone paczki ale mi niestety nie wolno:no:karmie cyckiem alergika
No i u nas to nie ospa ale juz sama nie wiem czy ospa by nie była lepsza:no:Mały ma reakcje alergiczna mysle ze na kurczaka i wyglada strasznie z godziny na godzine gozej.Jak bym zobaczyła u kogos takie dziecko to bym sobie pomyslała o matce ze jak tak mozna dziecko doprowadzic do takiego stany,mały jest cały w krostach takich wielkich plamiastych,na karku,pod pachami i udka jest tego tyle ze zlało sie w całosc,na nogach i rekach tam gdzie nie ma krost to skóra zrobiła sie jakas taka śina.dobrze ze jeszcze na twarzy jest nie najgożej to mały sie nie drapie,ale bidulek wygina sobie raczi i łapie za główke przy karczku,napewno go swedzi.Powiem szczerze ze duzo lepiej wygladał po mleku i soi,bo tamte krostki były małe a te sa wielgachne i napuchniete i strasznie to wyglada.Dostał zyrtec,wapno do picia i puder do smarowania.no i ma okropny wodnisty katar i oczka ciagle załzawione,moje biedactwo mam nadzieje ze szybko mu to zejdzie:-(Uf w koncu dopisałam troche mi zeszło bo mały marudny

Hej kobitki.
Melduję że to co działo się z Gosią to była trzydniówka. Mała miała przeciez prawie 40 stopni gorączki, i nic jej nie pomagało. A po trzech dniach pięknie ją wysypało.
Schudła mi bo jeść nie chciała i waży 6100....:-(i zostawię to bez komentarza.

Zmieniliśmy lekarza, ten jest ok, normalny i racjonalny.

W najbiższą sobotę zawozimy malą na noc do teściów, bo sami się proslili od dłuższego czasu, a mała w zasadzie zdrowa, ma tylko lekki katar. Odzyskuje apetyt bo dziś zjadła mi na raz 190 ml obiadku. Wprowadziłam też żółtko, co drugi dzień.

Jak dam radę to Was nadrobię.

Wilsonko nie rób nam wiecej tego i odwiedzaj nas częściej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja daisy nbie robiłam tego celowo, mąż był chory, Małgosia też, i nie miałam kiedy do kompa zasiąść.

Mam troszkę nie taktowne pytanie...co oznacza u którejś w opisie, śpij kochany misiu? Mam nadzieje, że nic złego się nie wydarzyło a ten opis ma chyba gustlicek i ktoś jeszcze.

reklama
Szalone jesteście :-D Tyle napisać przez 30 mniut ...
Powiedzcie mi co Wy robicie że Wasze dzieci są grzeczne a Wy macie czas na bb? Bo u mnie Jasiek sam nie zostanie nawet na 5 minut :wściekła/y: czasami go zostawiam i on marudzi tak strasznie no ale ja musze czasami się czegoś napić albo coś ...

Beacia bardzo Ci współczuje tego co mały przeżywa... u nas jest troszke podobnie. Jasiek ma całą prawą strone w takie czerwone kropki i cały tyłek odparzony i w krostki z ropą w środku :no: Nie jestem wyrodna matka bo praktycznie cały dzień zostawiam go bez pampersa a to nie schodzi ... :angry::angry:

Wilsonka super że już u Was lepiej... i zazdroszcze wyjścia w sobote :tak:

Ooooo Jaś się ugryzł .... Lece go uratować ;-)

Do góry