reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Beatko co do zabawek, to pewnie sama wiesz, że najlepszy jest worek z makaronem bo bardzo głośno szeleści, pilot do telewizora, komórka... hmmm... co jeszcze z takich ciekawszych zabawek... u nas odkurzacz - głównie rura, fotelik samochodowy i piłka :-D

A z zabawek typowo dla dzieci to Adik bardzo lubi Szczeniaczka Uczniaczka z FP. Ma też ślimaka i żółwia z FP i też bardzo je lubi... wiadomo, że jeszcze nie dopasowuje kształtów, ale Ślimak fajnie gra, a kształty z żółwika sa idealne do podgryzania :)
Nie wiem ile kosztują te bujane zwierzaki z krzesełkiem - Ada ma taki dla swojego Kacperka i widać na zdjęciach, że młody bardzo z niego zadowolony :)

Ostatnia edycja:
reklama
co do zabawek to maz wczoraj kupil malej komorke bo ciagle bierze moja ale nie moge jej znalezc, gdzie on ja schowal:eek:

Załączniki

• 397-3970443IEUC520292X.jpg
    397-3970443IEUC520292X.jpg
    9,4 KB · Wyświetleń: 24
Beatko co do zabawek, to pewnie sama wiesz, że najlepszy jest worek z makaronem bo bardzo głośno szeleści, pilot do telewizora, komórka... hmmm... co jeszcze z takich ciekawszych zabawek... u nas odkurzacz - głównie rura, fotelik samochodowy i piłka :-D

Hahhaha, u nas też, do tego dochodzą jeszcze opakowanie z husteczkami higieniczymi i magnesy na lodówkę, takie kolorowe ze słoneczkiem

:-DCześć Kobietki :-)

Ja mam tylko szczeniaczka Uczniaczka i mały Jaś go lubi tak na 5 minut ... ;-)
I ma jeszcze organki z których jest baaaaardzo zadowolony ;-) dużo melodyjek i kolorów ...
Wiecie co dziewczyny ... chyba kupie chodzik :wściekła/y: Mój Jaś siedziec nie chce .... leżeć też nie ... jak złapie mnie za ręce to od razu na nóżki i może stac, stać i stać :-) więc może w chodziku będzie miał lepszy humor ... Hmm ...

Ewa musisz się pochawlic jak już urządzisz sobie salonik :-)

Vercik cóż Cie tak na rymowanie wzieło ? :-D A co do sprzątania to do mnie też wpadnij posprzątać :-):-)

Maylah zdrówka Ci życze :-)

Domi witaj :-D pisz dużo i często bo my jesteśmy wariatki :-D matki - wariatki jak to pisze Patra :-)

Ada Tobie zdrówka i małemu Kacperkowi też :tak:

Haaaalo Halo gdzie nasza Ania ? :-) No i reszta dziewczynek ... Patra, kamlotka :-D

Aaaa zrobiłam pączki i nie wyszły ... rozpadły się w wodzie na dwie częsci :wściekła/y: Jestem załamana ...

Ja sobie tutaj spokojnie sprzatam, maly spi. A tu agle przychodzi do mnie 15 osob i mowi, ze wlasciciele domu nie splacaja kredytu i dom jest teraz licytowany:eek::szok:

Dobrze, ze kto kolwiek do mnie zadzwonil i mnie powiadomil:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Najlepsze jest to, ze my 3 wylatujemy, ale na dole mieszkaja tez Polacy. Ja sie spytalam co z nimi to powiedzieli, ze nowy wlasciciel do nich zadzwoni i powie kiedy maja sie wyprowadzic..:eek:

Vercik, no masakra jakaś, wieć chyba dobrze,że wracacie do Polszy :-) Bo ten kryzys to chyba mocno dotknał Islandie,no i rozumiem, dlaczego nie przylecialas do mnie posprzątać, :rofl2::rofl2::rofl2:;P Wybaczam.:laugh2:

Alusia, ja dostałam chodzik do kolezanki, i mówię Ci super sprawa, mały terez tak w nim śmiga, a ja mam chwilę spokoju, biorę go do kuchni a on nawet potrafi do mnie przyjść

reklama
Do góry