reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Dmuchawcu, wowowowowooo,:szok::szok::szok::szok: tyle pierogów, to juz zapasy na wigilie?
A na paczki zaraz Ci sie zwalimy , wszytskie ciotki. ;-)

Olcia, a moze daj mu syropek przeciwbólowy? Albo herbatke rumiankową?

reklama
Olu a czemu tak krzyczy,daj mu coś na uspokojenie.
Te dzieciaczki sie dzis umówiły.
Jula też tu leży sie śmieje a za chwile ryk.
A KALO nie lepiej.:szok::szok::szok:

:sad: A jak zwykle mam problem ... :no:
Dziewczyny mój Jaś jest cudownym dzieckiem ... a może był? Potrafił chwile bawić się sam , ładnie jadł a teraz... teraz jest strasznie ciągle płacze i marudzi :no: jeść nie chce wogóle ... Bawi się smoczkiem i mlekiem i herbatką (obiadkow nie dajemy bo musimy uczulenie zlikwidować). :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ja zwariuje ... a do tego ja jestem strasznie nerwowa ... kiedyś potrafiłam go uspokajać nawet 1h a teraz jak 10 mniut nie chce spać tylko się wierci to ja już się złoszcze a co najgorsze podnosze na niego głos ...

JESTEM WYRODNĄ MATKĄ ale ja naprawde mam dość :no::no::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad:

Alusiu, wcale nie jestes wyrodną matką, każdej znas zdarzy się , lub zdarzyło nie wytrzymać, czasem coś krzykniemy, ale to dlatego,że może maasz za dużo obowiązków, jestes z Jasiem cały czas, a poaz tym nosisz pod sercem Ewelinkę, a jak wiadomo w ciązy humory i nastroje zmieniają się co 5 minut :-) Więc nie miej do siebie żalu, że jestes niecierpliwa, najlepiej wyjdz z pokoju na chwile, Jasio jak popłącze pare minut, nic mu sie nie stanie , a Ty ochłoniesz. I nie stresuj się!!!

Witam mamuśki, u nas też Maks marudny , ale okazało się ,że oprócz górnych jedynek równocześnie wychodziły mu górne dwójki , właśnie dzisiaj to zauważyliśmy , bo tego w ogóle nie było widać , także mamy 6 zębolów i humor do bani , płaczemy nie chcemy o dziwo jeść, o dziwo , bo ostatnio jemy jemy i jemy!
Noce są straszne , ale może dzisiaj będzie lepiej!
Alusiu nie jesteś wyrodna , każda z nas ma gorsze chwilkę , ja też czasami podniosę głos na malucha a potem tulę go i całuje!
Dobra myszki idę coś wszamać , bo jestem taka głodna, a Maks dopiero zasnął więc mam okazje w spokoju zjęść ! Przeprawszam ,że was nie podczytuje , ale w domu jest zamieszanie i ciągle ktoś siedzi na kompie, z reszta ja i tak nie mam czasu , bo Maks cały czas na mnie wisi , już nawet w chuście go noszę , bo bym nic w domu nie zrobiła!

ala moim zdaniem Jasiu czuje,twoje nerwy i tez jest nerwowy, u mnie jest tak samo jak ja jestem jakas nerwowa, to maly tak samo, Ty przezywasz teraz burze hormonów, plus n.p tak jak czasem u mnie klotnie z M i niestety to sie na malym odbija.
lece was nadrobic

:no::no:Ciąża ciążą ale ja nawet dzisiaj nim potrzepałąm :no:
Strasznie się z tym czuje ale ja tak marze o odpoczynku ... :no: Myślicie że jak na jakiś weekend zostawie Jasia w domu a z mężem wyskoczymy nad morze np to będzie coś strasznego ? Bo nie wiem jak dlugo tak wytrzymam ...
Ale dziękuje Kobietki za pocieszenie ...
Ja chce wiosne !!!!!!! Chce wychodzić na spacery i ogolnie spedzać czas na dworze a nie ciągle w domu :no::no:

reklama
Wow, Niutka Gratki 6 zębolków, a my narazie nic nie mamy i tez ciągle marudzimy:no:
Sami jesteśmy w szoku! Jeszcze wczoraj mówiłam koleżance ,że na razie ma 4 , a tu taka niespodzianka , ale mu tam zajrzeć nie idzie , bo zaraz zamyka dziobek!

Oj smutno mi się zrobiło z powodu naszego aniołka, nic o tym nie wiedziałam , nie wiem co napisać może po prostu
[*]

Do góry