reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Ewa - Znaczy w oleju :-)

Vercik to spokojnie sobie jeszcze mieszkacie? A tutaj w Polsce do domu sie przeprowadzacie czy do mieszkania? Lepsze warunki tu będziecie mieć? A jak z pracą Twojego męża? :-) Przepraszam żę tyle pytań :-) i przepraszam jak coś przeoczyłąm

reklama
A ja ledwo odpisałam ... patrze wstecz a tam już dwa posty :-D
Normalnie wariatki :-D

Kurcze weekend się zbliża ... znowu tu będą pustki i co ja będe robić? Hmmm .... :crazy:

maylah dziekuje za wybaczenie:-D:-D

Alusia no tak. Przeprowadzamy sie narazie do moich rodzicow. A pozniej na wynajete. A czy lepsze warunki to nie wiem. Bo u rodzicow sa 3 pokoje, z czego jeden zajmuje dziadek, jeden moi rodzice no i kolejny moj brat. Wiec brata trzeba bedzie na pewien czas wyeksmitowac. No i kupic lozeczko dla malucha. A ttuaj ma prace i to bardzo dobra, ale ma dosyc z pracowaniem dla kogos. Wiec po przyjezdzie zaraz zaklada swoja firme z bratem. Takze jak ktos chce meble na zamowienie albo trzeba cos pospawac lub chce ktos jakies ozdobne swiaczniki itp.. to do nad od kwietnia..:D:D:D

Vercik to ciesze się że macie tak wszystko poukładane. :-)

Maylah to trzymam Cię za słowo że chociaz będe mogla z Tobą pogadać sobie :-D

Vercik a ja dziękuję za przepisik...ja tez jestem makaroniara i tuńczykara...ale nie wpadłam na to żeby to połączyć:-p

reklama
Do góry