reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

reklama
Oj z tym gipso - egiptem to mnie rozsmieszylyscie :-D:-D:-D

ALUSIA - wychodz z tego gipsu szybko!!!

NIUTA dzieks za info

witam ja tak poglądowo , ktos pisal ze znalazl zabka i mąz stawia flache hihi u nas jest tak ze ten kto zobaczy pierwszego ząbka stawia flache ;]
ada wpsołczuje klamstwa łosia no i prykro mi ze dziecko nadal ma problem z uszkiem ..ja tez nie nawilzam nosa natanielowi kiedy nie robili czegos takiego i dzieci zyja do tej pory , więc lekarka niech nie cudaczy yhhh. Pisalas ze spedzialas ponad 3 godziny w kolejce czyzby na pawliczka?
duzo zdrówka dla 6,7 miesieczniakow i połamańcow naszych egiptowych ;]

Witam na momencik.
Alusia wyłaź z tego gipsu- egiptu:-D
Najlepszego dla solenizantów 6,7,miesięcznych

Kobietki Karolina zbuntowała się z jedzeniem.....:-( Od świąt dokarmiałam ją deserkami, obiadkami itp. A od 3 dni tylko cyc i ewentualnie chrupki. Mamusie cycowe macie takie problemy:confused::confused::confused:

Muszę spadać popracować, bo w dzień się nie da- ciekawe czemu:confused:

Witam na momencik.

Kobietki Karolina zbuntowała się z jedzeniem.....:-( Od świąt dokarmiałam ją deserkami, obiadkami itp. A od 3 dni tylko cyc i ewentualnie chrupki. Mamusie cycowe macie takie problemy:confused::confused::confused:

Ja właśnie skończyłam prasować, a co do karmienia to ja tak mam jak Maks jest chory , albo ząbki mu dokuczają!

gabiaz u nas od kilku dni to samo,cyc najlepszy,no ale to przez to ze mały chory.
stopi u nas z jedzonkiem jak u ciebie,czesto ale mało,przeważnie co 2h,ale czesto bywa ze zje naprzykład zupke a za godzine cyca chce,w nocy juz było niezle bo potrafił pierwszy sen 5-6 h przespac bez jedzenia,a póżniej co 2h,ale teraz jest chory i czesto wstaje pocycac,mam nadzieje ze mi sie nie przestawi na czeste wstawanie przez to przeziebienie.
Dobranoc kochaniutkie:-)

Witam na momencik.

moze ząbki jej dokuczaja - mój tez ostatnio zup nie chciał jesc przez 3 dni ani kaszek :-( brał 2 łyżeczki i zaraz płakał

reklama
Do góry