reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Alusia kobitko mam nadzieję że z dzidzusiem wszystko ok? bidulo współczuję:tak:

Willsonka , nie słuchaj tej pediatry, dziecko powinno zjesc 4 posiłki mleczne i jeden stały plus owoc lub sok. Brzuszek by jej rozsadziło jakby tyle zjadła co Ci ta baba kazała dawać:wściekła/y: Julka zjada ok 630 mleka plus 200 zupki a owoce rzadko bo nie chce zbytnio. Soki i wogole picie też bleeee dla niej.

Ewa, sprobuj popatrzeć w pepco te rajstopki, o ile macie taki sklep u siebie. Ja tam kupuje z tej firmy co napisałaś, mamy rajstopki i skarpetki i są super. Ale rajstop z absem jeszcze nie widziałam w pepco, może dziś będę to popatrzę i dam znac.

Kupiłam dziś super baję dla mojej myszki, wiersze Brzechwy, twarde kartonowe kartki, a że mam pracowniczy rabat to wyszło 15zł za super książkę.

Ewa, miałam Ci pisać jeszcze, nasivim pomógł, Jula spała od 21 - 8 z czego pobudki miała o 24 na smoka, 1 na mleko, 4 na smoka, 6, 7 na kupke i spała z nią do 8:zawstydzona/y:

zmykam, troszkę pracy mam jeszcze, ksiązki poukładać, zrobić zwrot i coś zjeść. Papatki, do później:-)

reklama
Witam:-)
Nocka troche lepsza,maluszek czesto wstawał pocycac ale przynajmniej nie budził sie z rykiem i niewiadomo po co,a na jedzonko pewnie wstaje tak czesto bo w dzien nie dojada przez to chorubsko.Ja sie czuje juz duzo lepiej,kaszel juz nie jest taki uciazliwy,no ale malutki dalej chorusi to ze spacerku dalej nici:-(,a tak mi juz ich brakuje.
Wczoraj sie nie odzywałam bo rano jakos nie miałam weny a po południu odwiedziła mnie koleżanka ,pojechała dopiero przed 21,jeszcze w kurtce stała w łazience z nami bo chciała zobaczyc jak mały sie pluska:-)
Mój ma dzisiaj wolne ale jak zawsze uciekł mi do mojej mamy,na szczescie konczy juz im ta łaziene wczoraj zafugował,a dzis ma wanne im obsadzac i jeszcze cos tam,ale chyba juz dzis skonczy,i co z tego juz mi zapowiedział ze jak bedzie miał wolny dzionek to bedzie jezdził swojemu bratu pomagac pietro szykowac,no a tak sie cieszyłam ze bede go czasami miec w domu nie tylko w niedziele.No ale trzeba chłopakowi pomuc,on tez nam pomagał jak miał czas jak my sie budowalismy.
ALUSIA ło matko ale sobie narozrabiałas,dobrze ze z córcia wszystko dobrze.
Pozdrawiam wszystkich i do puzniej kochane

Ostatnia edycja:
no i kolejny dzionek....
nocka srednio ale znosnie
teraz Mari ucina sobie drzemke a ja wreszcie sie pomaluje bo od paru dni chodze jak straszydlo, a to przeziebienie i mi sie nic nie chcialo, az dzis otwieram drzwi mlodemu kolesiowi od pradu i mi sie wstyd zrobilo bo wygladam okropnie, taka zaniedbana:zawstydzona/y:
my juz na spacer nie wychodzilysmy od dobrych paru dni, ostatnio prawie tydz temu, mala wciaz ma katar i sie boje. ostatnio jak miala katar to wychodzilam z nia na troszke wiedc tym razem tez wyszlam pierwszego dnia kataru i po spacerze bylo duzo gorzej wiec sie boje, myslicie ze powinnam wychodzic z nia na spacerki?
Alusia oj bidulko, duzo zdrowka! dobrze ze z corcia wszystko oki.

Czesc Kochane!

Widze, ze sie troche poprawiacie, ale.....:sorry2:hmmmmm....bywało tu duuuuuuuuuzo tłoczniej.

My własnie ze spacerku wracamy. Zrobiłysmy zakupy spozywcze. Poniewaz mam obiad na dzis, to postanowiłam zrobic sałatke gyros:tak::-) dla mezulka, bo ostatnio len ze mnie w goitowaniu.:tak:

adddaaa-biedulek mały z Twojego syneczka:-(niech to zapalenie predko minie:wściekła/y:. Ja tez nie codziennie nawilzam małej nosek, choc moze i powinnam, w koncu okres grzewczy i suche powietrze w domu..hmmm.
Stałaś w klejce 3 godziny? Szok:szok: Powiem Wam, ez jesli o to chodzi, to u nas jest ok. Jestesmy zapisane do Niepublicznego ZOZ, ktory ma umowe z NFZ i w kolejce stoje najwyzej 15 minut Takze adddaaa- współczuje... Takze kłótni z mezem...faktycznie nieciekawie:no:.

Daisy - Adulka tez bidulka. A jak dziasełka? Wychodzi cos?

Justysia -- ja posciel prasuje musowo!:tak:Nie dlatego, ze mam za duzo czasu , ale jakos musze i juz. Poscieli z kory nie lubie, uzywam albo flanelowej(rzadko) albo z satyny bawełnianej, a ona wyglada strasnie jak jest wymieta.

Beata26 - to Ty w ksiegarni pracujesz?:-) Ja jestem taki mól ksiazkowy, ze szok. Najchetniej kupiłabym wszystkie ksiazki (no moze za wyjatkiem kryminałów, historycznych i science fictionbo nie przepadam) A juz ksiazki dla dzieci! Ale niestety sa drogie dosc:-(i na wszystkie to ja sobie pozwolic nie moge:no::-D Osttnio tez widziałam fajna ksiazke z wierszami Brzechwy i twardymi stronicami, obrazki były cudne, ale cena...69.99:szok: Troszke duzo.

Beacia82 duzo zdróweczka dla Was, zdrowiejcie szybko bo pogoda w sam raz na spacerki:tak: Fajnie, ze kolezanka Cie odwiedziła. Moje kumpele zostały w Warszawie, a ja tu biedna jak na wygnaniu i samotna :-( chlip...chlip....

Beatko Z. mysle, ze na spacerki przy ładnej pogodzie mozesz wychodzic, to chyba nawet posłuzy małej.

Ostatnia edycja:
My wrócilismy ze szczepienia i spacerku .
Julek warzy 8900 i 75 cm długi.:-)
Przepisała mu nutramigen ,ciekawe czy bedzue to pił,ehhh!!
Karola kośći jak bedą bolały i sie nasilał ból mam przyjsc .

Trzeba jakas zupe ugotowac,barszczyk i przy okazji JULOWI .

Mam wielki kosz prasowania,ale zaraz kurier wezmie i do GRAJEWA zawiezie .;-)
Jest tam taka jedna co lubi prasowac;-):-p:-p:-p:-p.
Ach dorżuce jeszcze pościel i firany ,bedzie na zaś ,a CO !!!:-D:-D:-);-):-p
a w drodze powrotnej jeszcze gyrosa za usługe napewno da.
heeeheeee

Aniu nie płakaj ,ja tez samotna.:((((

BEATKO ja mysle ze spacery napewno nie pogorsa,jeszcze nozdrza nawilrza.

Ostatnia edycja:
Mam wielki kosz prasowania,ale zaraz kurier wezmie i do GRAJEWA zawiezie .;-)
Jest tam taka jedna co lubi prasowac;-):-p:-p:-p:-p.
Ach dorżuce jeszcze pościel i firany ,bedzie na zaś ,a CO !!!:-D:-D:-);-):-p
a w drodze powrotnej jeszcze gyrosa za usługe napewno da.
heeeheeee

Aniu nie płakaj ,ja tez samotna.:((((

.

Ty mi tu kuriera nie wysyłaj tylko sama z tym prasowaniem do Grajewa zasuwaj. Bedziesz se kawke piła i zabawiała mnie miła konwersacja:-D a ja Ci wszyściutko poprasuje:tak::-D

Ostatnia edycja:
E, nie...jak mi dasz znac, ze bedziesz to ja zrobie tego gyrosa tak duuuuuuuuużo...., ze wystarczy:tak:

To jak? Spodziewac sie Ciebie? Nastawiac zelazko?

1134123ayfjpcpywq.gif

reklama
Do góry