reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Hej, ja zyje, :-)
Pamietacie jeszcze starego Maylszka?
Mam teraz duzo tłumaczen,znowu trudne, , sadowe, ja normalnie sie specjalistką od pism rozwodowych stanę:baffled::baffled::baffled: i tylko zerkam na was od czasu do czasu, :blink:
Nas zasypało w sobote, utknelismy w zaspie z Filipem w samochdizie, na szczesccie anm jacys ludzi pomogli, bo zaspa na metr,.
Jak skoncze tłumaczeniaa, to wrce do Was :-)
Buziaki:-p:-p:-p

reklama
:wściekła/y:Właśnie mój łobuz skasował mi posta.... Nie wiem jak od to zrobił. Podpełznął
do laptopka i coś nacisnął...

A więc jeszcze raz.
Witam się !!!:-)
Zła strasznie jestem, bo ostatnio wysłałam list do jednej gazety dla mam. Dostałam potem maila z prośbą o adres, bo wybrali mój list do wydruku i w zamian dostanę nagrodę. I ta nagroda miała przyjść do 4 tyg. A już mija 7 tyg. i nic nie dostałam:wściekła/y: Zastanawiam się czy to wypadek, czy zwykłe oszustwo:baffled: No nic, zobaczymy....

A mi znowu ciężko wszystkim odpisać...:sorry2:

Alusia- współczuję Ci kobietko, masz pecha. Ale zdradź szczegóły, jak to zrobiłaś?:confused::-p Dobrze, że przynajmniej jesteś w dobrym nastroju i się tym nie załamałaś:-)

Dmuchawcu- zapomniałam pochwalić Zosię- ślicznie wygląda w tej czapusi :-D. I muszę się pochwalić, że doczekałam się wreszcie owulacji:tak: Temperaturka się podniosła i 2 tyg. później dostałam @. Więc wszystko powoli wraca do normy:-D

Maylah- pewnie, że pamiętamy o Tobie. Dobrze, że się odezwałaś ;-)

Justysia- podeślij tego kuriera przez moje miasto do dołącze kilka rzeczy dla Ani do prasowanka:-p hihihi

Widzę, że dużo chorusianych mamy... Trzymajcie się cieplutko i zdrowiejcie. !!!!!

Lec, bo mały głodny się zrobił. Zajrzę jeszcze do Was! :-)papa

dzis czuje sie lepiej i nawet sil nabralam wiec ugotowalysmy z Mariska obiadek dla tatusia (klopsowa) i zrobilysmy ciasto do ciasteczek, ktore pozniej bedziemy robic bo teraz ciasto musi sie schlodzic w lodowce.
Mari wystawilam w wozeczku do ogrodka, od razu usnela, szkoda tylko ze troszke pada, no ale zalozylam deszczak i moze gdzies 30-40 minut tak pospi.
ja wczoraj zaczelam czytac ksiazke i wciagnela mnie strasznie, zreszta jak wszystkie Cobena ale nie mam czasu by ja skonczyc, czekam na Sebka az wroci do domku to zajmie sie mala a ja walne sobie maly relaksik na kanapie.
mylaszku fajnie ze wrocilas, skoncz te tlumaczenia i wracaj do nas na stale! ale to juz bo cie tu brak:-D:-D:-D

Czesc

Dziewczyny mam pytanka :-) Mamy cycowe - co ile jedza Wasze dzieci?? jka czesto w nocy budza sie na cyca??? ja mam wrazenie, ze Lena je za czesto, ale w malych porcjach... i troche mnie dzis wkurzylo dawanie cyca co 2h w nocy ....

WILSONKA - dobrze,ze nie do konca robisz tak jak mowi dr... Moja to nigdy
nie wypila 180ml mleka mojego!! Kaszke to tak:tak:

Czesc

Dziewczyny mam pytanka :-) Mamy cycowe - co ile jedza Wasze dzieci?? jka czesto w nocy budza sie na cyca??? ja mam wrazenie, ze Lena je za czesto, ale w malych porcjach... i troche mnie dzis wkurzylo dawanie cyca co 2h w nocy ....

WILSONKA - dobrze,ze nie do konca robisz tak jak mowi dr... Moja to nigdy
nie wypila 180ml mleka mojego!! Kaszke to tak:tak:

Maks cyca pije tylko wieczorem w nocy i rano , sporadycznie przez dzień, Reszt to stałe pokarmy ! je co 2,5 -3 godziny! A w nocy pijemy też średnio co 2-3h

Alusia , co to takiego ci się stało ,że w egipcie jesteś? Mam nadzieję ,że nie na długo
Dla Jasieńka wszystkiego najlepszego

Dmuchawcu Mój Maksiu niestety nic paluszkiem nie pokazuje tylko zaraz się do tego rwie i mówi eeee..
A co do prasowania to zapraszam do siebie:-D
adddaaa Nasz Maks też się tak trzęsie jak dzieciaki widzi , sam by z nimi najchętniej pobiegał
daisy dużo zdrówka dla księżniczki życzymy!
Justysia co do snów to mnie ciągle chcą w nocy do Oświęcimia wywieść !
Beacia82 dużo zdrówka życzymy , ale myślę ,że jak mała nie ma gorączki na dworze nie ma wiatru to króciutki spacerek dobrze by jej zrobił , nas nawet ze szpitala na spacerki wyganiali!
BeataZ Ja nawet do fryzjera nie mam czasu skoczyć , ale jutro już idę!:wściekła/y:
Maylaszku:-) , kto by cię zapomniał

Mamuśki a u nas małe zamieszanie , bo siostra do mnie przyjeżdża i troszkę u mnie pobędzie więc dla was też będe miała troszkę mniej czasu , ale pamietajcie o mnie:-(
Dzisiaj byliśmy zamówić kuchnie i chyba w końcu nam sie udało wybrać to co chcemy, jeszcze tylko zlew baterię i to na tylę! Najlepsze jest to ,że chyba kupimy to na allegro , bo w sklepach ten sam sprzęt jest przynajmniej o 70 zł droższy!
A mój mały mistrz wyrasta z kombinezonu i musimy zrobić napad na tani ciuszek, bo nowego chyba nie warto kupować?

Niuta u mnie to samo- mała bawi sie póki się nie odezwę, jak mni eusłyszy, to koniec zabawy i na rączki:tak: Nie kupuje baby dream bo nie wiem co to jest- tzn jakiej jakosci. A Ty kupowałaś? Też lubię robic zakupy w Rossmanie:tak:
Ja kupiłam kilka razy , deserki są ok , ale zupki za suche!

reklama
Do góry