reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Życzę zdrowia, pomyślności, szczęścia w "totku" i bezkresnej miłości. Radość niech w naszych sercach zamieszka, aby zawsze uśmiech na twarzach widniał. A na pecha złego same znajdźcie coś wesołego. Ale to jeszcze nie wszystkie życzenia, bo nie było w nich nic o marzeniach. Więc niech spełniają się marzenia krok po kroku w tym nadchodzącym, nowym roku.

reklama
Kochane Dziewczynki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Duuuuuuuuuuuuużo zdrówka, radości, miłości... wszystkiego co najpiękniejsze, wszystkiego wymarzonego w Nowym Roku. Aby rok 2010 był 1000 razy lepszy od 2009!!!!!!!!! Całusy dla Was i Waszych Maluszków i Mężów/Niemężów ;-) ode mnie, Mateuszka i mojego męża:tak:

Więc uciekam się bawić;-):-D Czyli zjeść kolację, napić się parę łyczków czegoś procentowego (Mati całe szczęście obudzi się dopiero o 6) i popatrzeć na tv- no bo cóż innego mi pozostaje... Udanej zabawy!

kochane dziewczynki, ode mnie i Julci składamy Wam i Waszym pociechom oraz partnerom Szczęśliwego Nowego Roku !!! Spełnienia marzeń, dużo zdrówka, przede wszystkim dla maluszków, pociechy z dzieci i waszych facetów, zgubienia zbędnych kilogramów najlepiej bez wysiłku oraz tego wszystkiego co sobie tylko zapragniecie !!!

my dziś w domku, w sumie M już śpi, ja też chciałam ale mała się obudziła i wołała nas spomiędzy szczebelków i ochraniacza (lubi tam wpychać głowę i wołać na pomoc :-D ). Jestem ciekawa o której teraz zamierza usnąc, bo ja padam i nie chce mi sie nawet do północy czekać.
A wogóle wczoraj się dowiedziałam że synek mojej koleżanki (ma 3 tyg) ma mukowiscydozę. Masakra takich maluszek a takie problemy. Biedna jest załamana z M, ale myślę że tak wcześnie wykryta choroba może być porządnie leczona.
Oki zmykam, spróbuję uśpić Julkę i sama wskakuję do wyrka, choć pewnie zejdzie mi do 24:30. Ale to dobrze, przynajmniej już nie będą hałasować petardami, to może obie spokojnie uśniemy:-)
Całuski dla Was kobitki i dla dzieciaczków od cioteczki :***

Duzo zdrówka dla naszych pociech ;] i duzo wytrwalosci dla mam i tatusiow ;] i wielu sukcesów ;]

Ps malo co tu zagladam ale podczytuje - te kotre mnie pamietaja wiedzą kim jestem hihi

I my juz nie spimy od 8mej. Zosia zasneła o 22ej i obudziła sie o 3ej na jedzonko, nawet petarda, która na klatce wybuchła:szok:jej nie obudziła. A tak nawiasem mówiac, niektórzy ludzie sa porypani-dwa razy wczoraj ktos wrzucał peradke do klatki i uciekał-debil normalnie. Na szczescie nic sie nie stało wielkiego, tylko huk był straszny.

A mojej @ dalej nie widac....;-)

Miłego dzionka, laseczki!:tak:

My już też od 8 nie śpimy, wczoraj byliśmy u mojego M brata, Mała zasnęła ok 22 i spała do ok 2. A żadne fajerwerki ją nie obchodziły. Teraz ucina sobie drzemke :tak: Tatuś zresztą też.

To jeszcze raz Kochane :-D:-D:-D:-D:-D

Speaking Santa

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry