reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

reklama
Witam pewien czas nie pisałam ale na pewno czytałam
Dmuchawiec kartki są piękne trudny wybór która ładniejsza
Mój mąż dziś jedzie z Wiktorią do swoich rodziców bo jutro zawozi z ojcem mame do Kudowy Zdrój do sanatorium a my Zuzia robimy sobie kinder bal bo pewno wróca jutro wieczorem więc zapraszamy
a w sobotę zostalismy zaproszeni na pożegnanie 2 anglików którzy pracują z moim mężem do kręgielni

Ostatnio edytowane przez moderatora:
:-DDziekuje ze komlementy.:-):-):-)
Dominika te elementy robie sama tzw technika embrossingu wytłaczam wzór na papierze i potem kolorujer to kredkami:tak:Tu masz link:

http://www.cafeart.pl/20060929261/kartki/Kursy_obrazkowe/Embossing_-_technika_zdobienia_kartek.html

Potrzebny do tego jest specjalny sprzet, który mozna sobie zamówic tu:
Embossing - wytłaczanie
czyli szablony i dłutka do wytłaczania, nie sa drogie. To nic trudnego, wiec nie trzeba miec talentu.:tak:

Napisze jeszcze, ze te wytłaczane w folii aluminiowej(zbieralismy cały rok wieczka od jogurtów i smietany:-D) robił mój maz. Zeby nie było, ze to wszystko ja;-)

Ostatnia edycja:
dmuchawiec- poprostu WOW :shocked2: Kartki sa PRZESLICZNE!

a my dopiero co wstalismy- tzn wyszlismy z lozka, maly wstal o 6, ale od 9 spalismy jeszcze do 10:30. A teraz popijam domowego Kubusia i ide sie moja zrzedka zajac :-)

Milego dnia!

dmuchawcu ta strona swiatpasji jest genialna. Chyba sobie sprawie prezent swiateczny:-)dzieki!
uciekam, dzidzia zasnela wiec moze wreszcie zrobie cos kierunku zmniejszenia tej gory prasowania ktora lezy przede mna

Helloo kochane:):-):-):-) Ja tylko na chwilę się przywitać wpadłam, jestem pod wrażeniem Waszych zdolnosci Dmuchawcu i Ewo, bo Wy te karteczki robicie, macie tyle pomysłów no i jak znajdujecie na to czas??? :szok::szok:ja już wspomniałam jestem beztalencie kulinarne, ale tu choć mój maż króluje w kuchni, a jeśli chodzi o zdolności manualne, to u mnie kiepściutko, nic nie umiem narysowac,:no: Boze ale Wasze dzieci będą mieć , mają z Wami fajnie, :rofl2:
u nas nocka ok, mały jak wypił mleczko po 24 to zasnal i spał do 11:szok:, ja z nim, tylko ja zasnełam o 3.
dzis jade do moich kochanych uczniów, jeszcze musze lekcje przygotowac, takze troche mnie nie bedzie:rofl2:
A jak nasze baby bomowe choruszki?

Hej dziewczyny

Moja mała bez zmian czyli nadal charczy i dosc ma juz fridy dobrze ze wydzielinka z nosa jest jeszcze przezroczysta a nie zielonkawa to znaczy ze jeszcze antybiotyku nie trzeba,w sobote mamy isc na usg bioderek ale ciekawe czy sie zdecyduje zobaczymy jak mala bedzie sie czula zreszto w sobote mamy zamiar kupic choinke:-):-):-):-) oczywiscie sztuczna:-)
14 grudnia powinnam sie stawic w pracy ale wygonili mnie jeszcze na zalegly urlop 39dni,wiec pojawie sie dopiero w lutym.:-):-):-):-):-p
pozdrawiam:eek:

reklama
Do góry