reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Ja tylko na moment, bo już strasznie późno i mąż na mnie krzyczy:tak:

Adddaaa może dla babci jakieś kapcie fajne ciepłe, albo są teraz takie poduszki wypełnione łuską gryczaną, albo gorczycą, mające właściwości lecznicze, rozgrzewające itd.
http://http://images.google.pl/imgres?imgurl=http://e-oscypek.pl/media/42/thumbnail/kapcie__z_pieta_brown_150_150.gif&imgrefurl=http://e-oscypek.pl/odziez-obuwie-dodatki-obuwie-meskie/obuwie-domowe-meskie/c,3535,1%3Fdisplay_like%3Dlista&usg=__91Uq8U78cncXLACjjykMckxCQDk=&h=150&w=150&sz=18&hl=pl&start=33&um=1&itbs=1&tbnid=NUm9Cn8akAZmXM:&tbnh=96&tbnw=96&prev=/images%3Fq%3Dkapcie%2Bwe%25C5%2582niane%26ndsp%3D20%26hl%3Dpl%26lr%3D%26sa%3DN%26start%3D20%26um%3D1

Kamlotka gratulujemy ząbka. My wyglądamy, a tu jak narazie nie widać, ślini siętylko moje małe na potęgęi łapki pcha do buźki.

Justysia do lekarza odmaszerować!!!

Co do ciuszków- moja Zosia nosi rozmiar 68 dopiero. Malutka była jak sie urodziła, ze 56 było za duże. A my wzrost:ja- 169, Mąż-187.

Uciekam. Dobrej nocki!

Ostatnia edycja:
reklama
No i prosze - znów wczoraj byłam ostatnia, a dzis jestem pierwsza:-)
Chyba Zosia wstała. Zmykam do niej bo juz sie steskniłam przez noc:tak:
Miłego dzionka!!!
Napisze jeszcze pózniej.:tak:

Witam się i ja :-)

Dzisiaj noc jak z bajki :-) Dzieci położone przed 20, wstały po 7. Adasiek budził się jeden raz koło 4 na cycanie. Co prawda wycycał oba cycuchy, ale zbudził się najedzony, więc jeszcze nie szamał :tak:

Dzisiaj w planie zrobienie jeszcze karteczki dla pani Marysi ze szkoły muzycznej Tomusia, no i kolejna szafa do sprzątania, tym razem z jakiemis albumami i innymi papierzyskami :cool: No i może jakieś okno machnę dla relaksu (tak sobie wmawiam, że to relaks, to może łatwiej mi pójdzie :-p).

Miłego dnia, choć pogoda u nas do d*** :-D

witam się z samego rana;-);-);-)

u nas nocka niestety ciężka:-:)-:)-(
mała za nic w świecie nie chciała dziś spać u siebie w łóżeczku, w ogóle pół nocy nie spała, jakją położyłam między nami to jej się zebrało na zabawę , jak już przysnęłą to rozłożyła sie prawie tak jak mąż na pół kanapy więc dla mnie zosał tylko brzeg kanapy i cały czas musiałam leżeć na jednym boku, a na mój kręgosłup taka pozycja nie jest zbyt dobra, nawet dwie tabetki przeciwbólowe nie pomogły:-:)-:)-(

mała teraz dalej baraszkuje obok mnie w łóżku i baban na buzi od ucha do ucha, i jak tu takiej nie kochać:-p:-p:-p

pisząc wczoraj żebyście za dużo nie naprodukowały, nie miałam na myśli aż takiej małej ilości postów:cool2::cool2::cool2:
nawet mi się woda na kawę nie zdążyła się zagotować, a już doczytałam wszystko:tak::tak::tak:
któraś wczoraj pisała o piżamowym dniu, dziś chyba u mnie taki będzie, siedzę w łóżku, kawa obok, laptopek na kolanach, i córcia bawiąca się a raczej połykająca swojego ulubionego szeleszczącego pieska:-D:-D:-D czy coś więcej mi potrzeba??

miłedo dzionka życzę

Ostatnia edycja:
O piżamowym dniu pisałam ja i jak narazie znów siedze jeszcze w piżamce, ale mam postanowienie, że dziś się ubieram i to zaraz uczynię:tak:
Ewa i Justysia pisały o masie solnej i jakoś od tego pisania mnie naleciało i wpadłam na pomysł, żeby do prezentów gwiazdkowych dołozyc każdemu po takim solnym aniołku:-D Chyba sie za nie dzisiaj zabiore.

A kartki wczoraj robiliśmy do 1szej i tak nie sąwszystkie jeszce skonczone. Dopiero 50sztuk naprodukowaliśmy, a ma być 70. Wiec roboty mam sporo, a sprzatanie znów odłożone na potem:tak:które nie wiadomo czy w ogóle nastąpi. Ale co tam!:-D

dmuchawiec 70 kartek :szok::szok::szok:
no ale skoro 50 już macie to już zawsze bliżej końca jak początku.

pochwal się tymi kartkami:tak::tak::tak:

podziwiam was dziewczyny za te zdolności manualne
kurcze ja to jestem antytalencie plastyczne i nic nie umiem lepić, malować itp.

dziewczyny mam do was pytanie: czy któraś z was bawi się obróbką zdjęć na komputerze?? jeżeli tak to jakie programy polecacie?? i moze któraś poleci jakiś fajny program do retuszu starych zdjęć??

:tak:70
Wklejam zdjecia. Niekóre sa podobne, ale nie mogłam sie zdecydowac które ładniejsze wiec wkleje wszystkie opcje kombinacyjne i kolorystyczne:-)

zdjecie 001.jpg zdjecie 002.jpg zdjecie 003.jpg
zdjecie 004.jpg zdjecie 005.jpg zdjecie 006.jpg
zdjecie 007.jpg zdjecie 008.jpg zdjecie 009.jpg

Załączniki

• zdjecie 010.jpg
    zdjecie 010.jpg
    15,9 KB · Wyświetleń: 35
zdjecie 011.jpg zdjecie 012.jpg zdjecie 013.jpg
zdjecie 014.jpg zdjecie 015.jpg zdjecie 016.jpg
zdjecie 016.jpg zdjecie 018.jpg zdjecie 020.jpg
zdjecie 021.jpg zdjecie 023.jpg

Po prostu przed świętami zamieniamy się w małą fabryczkę kartek :)))))

A te zdjęcia powinnam była wstawić nie w tym wątku:zawstydzona/y:Wybacz Iwonku.

Ostatnia edycja:
Dmuchawiec szalejesz, 70 kartek:szok::szok::szok:, takich pięknych, mi by nawet jedna taka nie wyszła. Ogromny szacun.
adudz82 ja troszkę się bawię obróbką zdjęć , bo chciałam porobić porządki ze zdjęciami Tosi. Jeśli należysz do bardziej zaawansowanych fotografów to ucieszy cię program corel paintshoop, możesz ściągnąć wersję demo testową 60 dniową z dobrych programów, lub GIMP jest darmowy, oba programy mają możliwość pracy na warstwach, natomiast jeśli interesuje Cię dodanie napisu, ramki, drobne podretuszowanie zdjęcia polecam PhotoScape, ściągnęłam niedawno i bardzo szybko i łatwo się na nim pracuje:-D
A mój teść przesłał mi link:
http://www.vistaprint.pl/holiday-gift-ideas.aspx?GP=12/10/2009+3:50:35+AM
można sobie zrobić kalendarz, albo torbę np. ze zdjęciem swojej niuni, tylko tam pisze że kalendarz jest gratis, ale opłata za załadowanie projektu to 10 zł, tak więc to chyba 10 zł kosztuje.:tak:
Kamlotka gratuluje ząbka i super masz te tańczące literki, skąd je wzięłaś ??:-D
Maylah współczuję że twoje słoneczko nie chce spać

reklama
wow dmucjhawcu jestem pod wrazeniem:szok:
kartki niesamowite
powiedz mi czy masz jakis genialny sposob na robienie tych obrazkow, czy kupujesz je juz gotowe i sklejasz w takie fajne karteczki. Jesli to kupujesz to gdzie? ja w tym roku pewnie sie nie wezme za robienie karteczek, ale moze w przyszlym...

Do góry