reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

dziewczyny mam nadzieje ze mi wybaczycie ze tak tu zaczelam pisac a ani suwaczka nie mam, ani zdjec ani niczego, ale musialabym chwile poczytac, zeby sie dowiedziec jak to zrobic... troche malo blyskotliwa jestem jezeli chodzi o te komputerowe sprawy... jak znajde chwile to poczytam jak to zrobic. tymczasem zupelnie pochlonela mnie strona dmuchawca z cudakami do robienia kartek itp;) siedze i ogladam co by tu kupic, a gora prasowania nadal przede mna.
Bylysmy z mala na spacerze a teraz po nim smacznie spi. Nie moge w to uwierzyc bo jak juz kiedys pisalam mamy nowe mieszkanie w nowym bloku i wszyscy sasiadzi sa teraz na etapie urzadzania sie. obecnie dwoch sasiadow cos wierci a jeszcze listonosz zadzwonil przed chwila domofonem a mala nic, ciagle spi:shocked2:

reklama
My tez mamy podpisane teczki i pudełka:tak::tak::tak:To bynajmniej nie mój pomysł, a meza, ale faktycznie problem popierzysk sie skonczył.

Ja do masy dodawałam czasem łyzke oleju, a innym razem wikolu. Ciasto jest bardziej sprezyste i mniej sie rwie.

Ja sie zabiore za aniołki, ale jeszcze nie dzis. Stwierdziłam, ze najpierw skoncze to, co zaczełam, czyli kartki:tak:

Patra daj im tam w tej robocie popalic! Niech maja za swoje chamciuchy!:tak:I duzo zdrówka!

Dla wszystkich chorujacych -duzo, duzo zdrówka!!!

Zaraz mąż jedzie do szkoły muzycznej z Tomkiem, Adasia zostawiam u moich rodziców, bo mój tato stwierdził, że wnuki przed nim ukrywamy :-D, a ja robię drugie podejście i jadę do centrum handlowego. Trzymajcie kciuki, żebym coś kupiła, bo jak nie kupię, to nie będę miała w czym w sobotę na imieniny teściów iść!!!

Lecę :cool2:

Ewa to trzymam kciuki, tylko napisz jak wrócisz, żebym wiedziała kiedy mogę puścić, bo mam jeszcze dużo roboty:-D.

A ja wnerwiona jestem. Zamówiłam wczoraj małej bluzę polarową z "tup-tup". Cieszyłam się, że ją znalazłam, bo potrzebowałam takiej bez kapturka do zakładania pod kombinezon. No i dziś już przyszła, ale rozmiar 68, który zamówiłam nie przypomina wcale rozmiaru 68!:wściekła/y:Zosia założy tąbluzę może jak roczek skończy, taka jest wielka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:I tym sposobem nadal nie mam dla niej bluzy na teraz. Mniejszej nie było:-(bo bym wymieniła. No nic, schowałam, pewnie się przyda.

I cos Wam jeszce napisze. Znalazłam dzisiaj na alllegro takie mini opaski na główkę dla dziewczynek i dostałam fioła na tym punkcie! Wymyśliłam, że sama jej taką uszyję i popędziłam dziś do pasmanterii:-D Jak będę miała czas, to sie do tego zabiorę i na święta będę miała małą damę:-D Mam dla niej fajną sukieneczkę różową.

A mój mąż wyjechał służbowo do Pisza i jeszce go nie ma:-(Zosia śpi, a ja zamiast te kartki koczyć, to siedze. Czytałam właśnie artykuł o tym ile jest chemii w pampersach i jestem w szoku! :szok:
http://www.rossnet.pl/artykuly/?arId=28293

Niby wiem ze teraz chemia jest wszędzie...ale nawet ni epomyślałam, że w pieluszkach i kosmetykach dla dzieci też. Nie jestem jakimś zapalonym ekologiem, ale jak sie czyta takie rzeczy, to az strach.

Ostatnia edycja:
dziewczyny zaraz jade na zakupy i mam zamiar kupić sobie jakies spodnie tylko powiedzcie mi jakie maskują szerokie biodra i grube uda :zawstydzona/y:macie jakies pomysły, albo czego na pewno nie kupywac?

Ale dużo piszecie!!! Ja Was podziwiam, że macie na to czas.
Moja dziś marudna. Nic jej nie pasi. Dziwne, bo zawsze grzeczniutka była-dac ją do bujaczka do tego zabawkę i Małgorzatki jakby w domku nie było. Dopiero jak głodna upomina się ssaniem kciuka.
Ja do sprzątania nie mam wiele. Mieszkam tu od lipca, także nie udało mi się mieszkania zagracić. Na samą myśl....sprzątania mnie mdli.

Ja mam jedno świąteczne marzenie!!! PRZESPAĆ CAŁE 10 GODZIN BEZ BUDZENIA. Mała daje mi w kość. Mam nadzieję że w końcu się spełni.

WILSONKA kiedyś napewno się spełni!!!:tak::tak::tak:;-):-D
A JA tam lubie sprzątać,tylko mi prasowanie nie pasi.A może i to też sie kiedyś zmieni!!!;-):-)

Dzięki KOBIETKI za zaproszenia!!!:tak::tak::tak:
FAJNE JESTEŚCIE NOMANIE!!!:tak::tak::-):-)
A tu mój profil jakby,gdyby ktoś chciał:tak::tak:;-):-):-):-)!!:rofl2::rofl2::rofl2:
Logowanie do nasza-klasa.pl

reklama
dziewczyny zaraz jade na zakupy i mam zamiar kupić sobie jakies spodnie tylko powiedzcie mi jakie maskują szerokie biodra i grube uda :zawstydzona/y:macie jakies pomysły, albo czego na pewno nie kupywac?

ADULKO ja CI :no::no::no:pomoge!!
Też mam ztym problem .Zawsze to sie kończy brakiem spodni i złym humorem!!:-:)-:)-(A najbardziej mąż na tym cierpi,bo mu smutno jest ,że nic nie kupiłam i jestem smutna !!:-(
Spodnie potrafie kupywać pół roku,bo te co mi sie pdobają to nie ma na mnie rozmiaru bo ...
gruba dupa ze mnie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
dupa jak dupa ,ale brzucholica -sadlica:wściekła/y::rofl2::rofl2::rofl2:!!!

Do góry