reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

BeataZ dotarlam do twojego pytania:-) My wlasnie teraz robimy przerwe w stalych, bo mam wrazenie ze malego po wszystkim zatyka :confused2: Jak cos zje to dopiero na drugi dzien jest kupa (na samym cycu codziennie) a teraz juz zaczynamy 3 dzien bez... Wiec wrocilam do samego cycocha, chyba poczekam jeszcze troche na pokarmy stale.

reklama
maylah...przybij łapkę...u nas jest to samo z tymi drzemkami:cool2:
Gartuluję pierwszych ząbków...:tak::-D:rofl2:
i chorowitkom zdróweńka
:-D:-D
BeataZ...biję cie na łopatki ze wzrostem...mam 159cm :(((

lece poczytać...ale nie obiecuję że cokolwiek napiszę...konam:cool2:

Ostatnia edycja:
ohh Justysia normalnie na dupę dostaniesz, czemu nie poszłaś do lekarza???? brrrr:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a co do bólu głowy, to mnie też dzis cały dzien pobolewa, ale chyba od ucha,albbo od zęba, co gorsze, kiedyś miałam zapalenie ucha, i chyba mnie lekko zawiało ostatnio,:-(

Gustlicek, ale Cię dawno nie było, wracaj do nas.:-)

widzę że nocna warta już nadeszła to ja mogę iśc spokojnie spać:-):-):-)

Gustlik faktycznie dawno cie nie było, witaj spowrotem:-):-):-)

dziewczyny tylko naprodukujcie za dużo, cobyn jutro przy porannej kawce zdołała was nadrobić:-D:-D:-D

spokojnej nocki życzę, oby maluszki spały pięknie i żeby wszystkie mamuśki jutro były mega wypoczęte:tak::tak::tak:

Annie u nas dokladnie to samo, kupa na drugi dzien albo za dwa albo za trzy i jakas gestsza i ten kolor ciemnozielony:eek:, tez mam wrazenie ze cobym jej nie dala do zjedzenia to ja zatyka, no nic powolutku powolutku kiedys sie przyzwyczai...jutro chyba jej zaserwuje warzywka.
Justysia do lekarza i to juz! choc latwo mowic, ja tez tak robie, narzekam ze mnie boli a jak maz mnie zarejestruje do doktorka to nie pojde:rofl2: obys wkrotce sie lepiej poczula bo fajnie jak masz super humorek, zawsze sypiesz jakimis fajnymi tekstami i mi sie humor poprawia:-D
Gustlicek a jednak znalazl sie jakis mniejszy kudupel ode mnie:-D:-D:-D
wiecej czasu zycze na BB:laugh2:
ja tez zmykam do wyrka! SLODKICH SNOW MAMUSIE I DZIECIACZKI!

Ostatnia edycja:
a co do bólu głowy, to mnie też dzis cały dzien pobolewa, ale chyba od ucha,albbo od zęba, co gorsze, kiedyś miałam zapalenie ucha, i chyba mnie lekko zawiało ostatnio,:-(
maylah mam nadzieję, ze to rozejdzie się "po kościach" i że nic już boleć nie będzie

i już na prawdę uciekam do jutra pa

reklama
przeliczyłam się , już po 24 a on nie ma zamiaru spać, na dodatek dostał czkawki, :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ehhhhhh Nic idę dać mu mleczka, i nyny;-)
KOLOROWYCH SNÓW DLA WSZYSTKICH!!!!!!!!!!!!

Do góry