BeataZ dotarlam do twojego pytania:-) My wlasnie teraz robimy przerwe w stalych, bo mam wrazenie ze malego po wszystkim zatyka Jak cos zje to dopiero na drugi dzien jest kupa (na samym cycu codziennie) a teraz juz zaczynamy 3 dzien bez... Wiec wrocilam do samego cycocha, chyba poczekam jeszcze troche na pokarmy stale.
reklama
maylah...przybij łapkę...u nas jest to samo z tymi drzemkami
Gartuluję pierwszych ząbków...
i chorowitkom zdróweńka
BeataZ...biję cie na łopatki ze wzrostem...mam 159cm ((
lece poczytać...ale nie obiecuję że cokolwiek napiszę...konam
Gartuluję pierwszych ząbków...
i chorowitkom zdróweńka
BeataZ...biję cie na łopatki ze wzrostem...mam 159cm ((
lece poczytać...ale nie obiecuję że cokolwiek napiszę...konam
Ostatnia edycja:
maylah
Fanka BB :)
ohh Justysia normalnie na dupę dostaniesz, czemu nie poszłaś do lekarza???? brrrr
a co do bólu głowy, to mnie też dzis cały dzien pobolewa, ale chyba od ucha,albbo od zęba, co gorsze, kiedyś miałam zapalenie ucha, i chyba mnie lekko zawiało ostatnio,:-(
Gustlicek, ale Cię dawno nie było, wracaj do nas.:-)
a co do bólu głowy, to mnie też dzis cały dzien pobolewa, ale chyba od ucha,albbo od zęba, co gorsze, kiedyś miałam zapalenie ucha, i chyba mnie lekko zawiało ostatnio,:-(
Gustlicek, ale Cię dawno nie było, wracaj do nas.:-)
adudz82
Lipcowa mamusia :)
widzę że nocna warta już nadeszła to ja mogę iśc spokojnie spać:-):-):-)
Gustlik faktycznie dawno cie nie było, witaj spowrotem:-):-):-)
dziewczyny tylko naprodukujcie za dużo, cobyn jutro przy porannej kawce zdołała was nadrobić
spokojnej nocki życzę, oby maluszki spały pięknie i żeby wszystkie mamuśki jutro były mega wypoczęte
Gustlik faktycznie dawno cie nie było, witaj spowrotem:-):-):-)
dziewczyny tylko naprodukujcie za dużo, cobyn jutro przy porannej kawce zdołała was nadrobić
spokojnej nocki życzę, oby maluszki spały pięknie i żeby wszystkie mamuśki jutro były mega wypoczęte
Annie u nas dokladnie to samo, kupa na drugi dzien albo za dwa albo za trzy i jakas gestsza i ten kolor ciemnozielony, tez mam wrazenie ze cobym jej nie dala do zjedzenia to ja zatyka, no nic powolutku powolutku kiedys sie przyzwyczai...jutro chyba jej zaserwuje warzywka.
Justysia do lekarza i to juz! choc latwo mowic, ja tez tak robie, narzekam ze mnie boli a jak maz mnie zarejestruje do doktorka to nie pojde obys wkrotce sie lepiej poczula bo fajnie jak masz super humorek, zawsze sypiesz jakimis fajnymi tekstami i mi sie humor poprawia
Gustlicek a jednak znalazl sie jakis mniejszy kudupel ode mnie
wiecej czasu zycze na BB
ja tez zmykam do wyrka! SLODKICH SNOW MAMUSIE I DZIECIACZKI!
Justysia do lekarza i to juz! choc latwo mowic, ja tez tak robie, narzekam ze mnie boli a jak maz mnie zarejestruje do doktorka to nie pojde obys wkrotce sie lepiej poczula bo fajnie jak masz super humorek, zawsze sypiesz jakimis fajnymi tekstami i mi sie humor poprawia
Gustlicek a jednak znalazl sie jakis mniejszy kudupel ode mnie
wiecej czasu zycze na BB
ja tez zmykam do wyrka! SLODKICH SNOW MAMUSIE I DZIECIACZKI!
Ostatnia edycja:
adudz82
Lipcowa mamusia :)
maylah mam nadzieję, ze to rozejdzie się "po kościach" i że nic już boleć nie będziea co do bólu głowy, to mnie też dzis cały dzien pobolewa, ale chyba od ucha,albbo od zęba, co gorsze, kiedyś miałam zapalenie ucha, i chyba mnie lekko zawiało ostatnio,:-(
i już na prawdę uciekam do jutra pa
maylah
:**** Słodkich snów:-):-)maylah mam nadzieję, ze to rozejdzie się "po kościach" i że nic już boleć nie będzie
i już na prawdę uciekam do jutra pa
reklama
maylah
przeliczyłam się , już po 24 a on nie ma zamiaru spać, na dodatek dostał czkawki, ehhhhhh Nic idę dać mu mleczka, i nyny;-)
KOLOROWYCH SNÓW DLA WSZYSTKICH!!!!!!!!!!!!
KOLOROWYCH SNÓW DLA WSZYSTKICH!!!!!!!!!!!!