reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

cześc cioteczki :-D
U nas noc minęła tak w miarę ok. Kacper obudził się o 2:30 gotowy do zabawy. Na szczescie wystarczyło dac smoka, pogłaskać po buźce no i trzeba było przytrzymać nózki i rączki, żeby sie uspokoił i wyciszył :-) Muszę tak robic,bo tak macha swoimi grabkami, że w zyciu by mi nie usnął :-D Obudził się o 6 rano , czyli o godz do której mnie przyzwyczaił. Dostał butle, wskoczyliśmy razem do łożka i spaliśmy do 8:50 :-D Normalnie raj.

Przeczytałam przed chwilą artykuł o którym wspominacie. Koszmar :szok: Jak można być tak bezlitosnym. Takie maleństwa.. A teraz na ta kobietę pójdą nasze podatki :wściekła/y: Mam nadzieję, że inne więźniarki dowiedzą się jaki los zgotowała tym biednym dzieciaczkom i wymierzą jej odpowiednią karę. Bo 25 lat więzienia to za mało! Ona nie miała litości, więc tym bardziej my jej wobec niej nie miejmy :wściekła/y: Łzy to mi się z oczu leją, gdy tylko pomyśle o tych maluszkach... A zwłaszcza o biednym Kubusiu..
[*]

Wszystkim dzisiejszym solenizantom 100 lat!!!

Juz dzisiaj życze wam cioteczki udanego weekendu, bo ja odezwe się najprędzej w poniedziałek :rofl2:

reklama
Mari jest na ala spacerku, w ogrodku,spi w swoim wozeczku:-)
co do sprzatania to ja jestem najwieksza balaganiara, leniwa jestem ale musze przyznac ze lubie sprzatac, sobota tez moja jak u Maylah
Adaa dzuo zdrowka dla malenstwa i szybkiego powrotu do zdrowia
Basienka wszystkiego Naj dla Oskarka!

Ostatnia edycja:
To ja jako ostatnio nocny marek, odmeldowuje się!
Wybaczcie, że nie piszę ale weny brak. Właśnie przeczytałam na Onecie artykuł
"Po prostu go nie kochała" "Po prostu go nie kochała"- Onet.pl - Wiadomości -25.11.2009 i ryczałam jak bóbr!!! Dla zainteresowanych uprzedzam, że to rani nasze matczyne serca.
Po za tym mam humor do d..y. Uciekam, całuchy

Iwon to właśnie rano przeczytałam w internecie i prze ryczałam cały ranek , a potem jeszcze mówili o 5 miesięcznym Pawełku i znowu ryczałam!
No i znowu mi łzy lecą!
Najgorsze jest to ,ze nawet jak by człowiek chciał to nie może nic zrobić!

100lat dla OSKARKA!!!

NIUTA a wymysliaś cos dla STASIA już!!
Na allegro widziłam takie mini organy do grania,lunete albo perkusje .Fajna sprawa!!!:tak::tak::tak:

Forum - Waszym zdaniem - Onet.pl Wiadomości

a zobaczcie wypowiedz tej baby!!

JA BYM JĄ ROZEBRAŁA I ZIMĄ POWIESIŁA ZA CYCKI NA SŁUPIE TELEGRAFICZNYM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Znalazłam taka tablice na której się pisze mazakiem wodnym, ale jeszcze nie wiem , najgorsze jest to ,ze on ma te urodziny zaraz po Mikołaju i boje się ,że ktoś wpadnie na ten sam pomysł co ja , a niestety już się tak zdarzyło!
Organki już mamy , a co do perkusji to chyba ja bym chyba nie chciała , bo juz mi głowa pęka od tych organków he he he!
A co do tej wypowiedzi , to po prostu wydaje mi się ,że ona urodziła się z instynktem zwierzęcym! Resztę pozostawię bez komentarza!

Witam Dziewczynki,
Ja na noce nie mogę narzekać. Mati ładnie śpi. Zasypia po kąpieli ok. 21, a budzi się dopiero 5-6. Jemy, przewijamy i śpimy dalej do 8 czasem nawet do 9. Także jest super. Ja mam wieczory całe dla siebie. Idę spać późno, bo ok. 1 w nocy, a i tak chodzę wypoczęta;-) Choć coś w tym jest, że nasze maluszki gorzej śpią, bo zdarza mu się już od 4 wiercić i nie umie zasnąć. Wcześniej tego nie było. Ale wiem, że nie mogę narzekać, bo niektóre z Was by tak chciały mieć. Nie mam pojęcia jak to się stało, ale on od początku ładnie spał. Budził się tylko raz w nocy, a teraz dopiero nad ranem. I od drugiego tygodnia śpi w łóżeczku- tak postanowiłam po przeczytaniu książki "Język niemowląt".

Kamlotka
- mój mąż ma maszynkę Gillet M3 Power. Taka zielono- srebrna. Jest bardzo z niej zadowolony, a używa jej już chyba 3 lat.

Justysia- Ty to rzeczywiście takim pawerem emanujesz. Masakra, aż mi czasem wstyd, że mam lenia;-)

A ten artykuł, to też tak na mnie podziałał. Siedziałam i ryczałam. Aż nie mogę uwierzyć, że takie rzeczy dzieją się na prawdę:no: Jak sobie wyobrażę taką małą kruszynkę, która umiera z głodu... :-(

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA OSKARKA!

Czesc :-)

Dla wszystkich placzek (takich jak ja- iwon ty ty ty niedobra;-))
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=Yf_wRDssZ18&feature=related"]YouTube- Ein Baby das sich kapput lacht[/ame]

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=C_Y-TRImqXI&feature=related"]YouTube- 4 Babys Lachen - 4 babies laughing[/ame]

reklama
Do góry