reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

No ja też zmykam dzisiaj spać , dziś nocna straż chyba kima sobie po kątach, hehe:laugh2::laugh2::laugh2:
Spijcie smacznie i dzieciaczki niech się Wam w nocy nie budzą, btw mój nadal w łóżeczku się wierci, raz przysypia, za chwilę znowu uśmiech:no: Normalnie nie wiem,co mam z nim zrobić, zeby o przyzwoitej godzinie zasypiał

reklama
cześć mamuśki, wpadłam tylko na chwilkę zobaczyć co tam u was, ale dopiero będę czytać więc jak na razie życzę miłego dzionka, bo u mnie dziś i humoru brak i kiepsko się czuję więc chyba dobrze nie będzie, a mam tyle roboty , ze :szok::szok::szok:, obiecałam mamie pomóc w przygotowaniu imprezy dla mojejgo taty, bo to Andrzej i jakoś weny brak mi na wszystko, nic mi się nie chce.

acha i wszystkim kończącym dziś kolejny miesiąc zdrówka i uśmiechu na buźce życzę, Daisy dla twojej córeczki buziaczki !!!

Czesc ciotki.
Nocka w miare spokojna:tak::-D. Iwon przeczytalam ten artykul i z samego rana sie poryczalam. Spojrzalam na swoje sloneczko i nie wiem jak mozna robic taka krzywde takim bezbronnym malenstwa. Przeciez one sa zalezne od nas.

Za tydzien o tej porze bedziemy juz w samolocie do polski..
Juz sie doczekac nie moge

dziendoberek:-)
u mnie nocka ok, tatus wstawal do Mari w nocy z butla a ja znow sie wyspalam i dzis wstalam o 8 wyjatkowo bo zawsze o 10.
no ale moj cukiereczek zdarzyl na mnie zwymiotowac i okupkac:-D ide teraz sprzatac, fuj jaki smrodek po wczorajszej marchewce:errr:
Vercik ale masz fajnie, ja bede w Polsce za 3 tygodnie:tak:

Ostatnia edycja:
No a czym blizej, tym bardziej sie dluzy. Zwlaszcza, ze Polsce nie bylam 2 lat, wiec tym bardziej nie moge sie doczekac. I lot z przesiadkami w Oslo, bo z tamtad mamy bezposredni do Gdanska.

No a czym blizej, tym bardziej sie dluzy. Zwlaszcza, ze Polsce nie bylam 2 lat, wiec tym bardziej nie moge sie doczekac. I lot z przesiadkami w Oslo, bo z tamtad mamy bezposredni do Gdanska.
ja jade samochodem, ale zatrzymujemy sie w hotelu na noc w Niemczech bo inaczej nie dalibysmy rady z malym dzieckiem, za daleko. Ja nie bylam w Pl 1,5 roku, mi tez sie czas dluzy i dluzy.A jak juz pojade to 2 tyg minal tak szybko....:-(

ja jade samochodem, ale zatrzymujemy sie w hotelu na noc w Niemczech bo inaczej nie dalibysmy rady z malym dzieckiem, za daleko. Ja nie bylam w Pl 1,5 roku, mi tez sie czas dluzy i dluzy.A jak juz pojade to 2 tyg minal tak szybko....:-(

My jedziemy na 40 dni bo moj wzial czesc ojcowskiego... wiec ja sobie troche odpoczne. Ale to tez pewnie szybko minie, bo wszystko co dobre szybko sie konczy.

Vercik -zazdroszczę ci tego że u Was jest aż pół roku macierzyńskiego. U nas macierzyński ma wynosić pół roku dopiero w 2014 roku, wtedy ma być 26 tygodni. Od stycznia 2010 ma wynieś 22 ty, od 2012 - 24 tyg, a od 2014 - 26 tyg.

No i malutka waży 5400 a wyniki moczu okazały się dobre....

reklama
Hmmm... nie było mnie na forum jeden dzień i nadrabiałam wczoraj wieczorem i dzisiaj rano i już nie wiem co miałam napisać.
Przede wszystkim:

• Wilsonka do lekarza, szybciutko:tak:
  • Maylah zazdroszczę romantycznego męża:tak:
  • Fredka witaj na forum:-)
  • Wszystkiego Najlepszego dla Maluszków, które miały miniurodzinki:-)
  • Justysia avatar z koniem jest super :-D
  • Artykuł o zagłodzonym dziecku spowodował,że się poryczałam:eek:
  • faktycznie wróciłam do pracy, ale na 2-3 godziny 2 razy w tygodniu, tylko w tym tygodniu było wyjątkowo bo kolega się rozchorował i byłam na zastępstwo za niego. Poza tym mam pacjentów umawianych na godziny, więc wiem kiedy zaczynam i kiedy wychodzę. Chodzę do pracy jak mała śpi wieczorkiem i zostaje z nią mój M. :tak:
  • pogoda dzisiaj ładna a mi nic się nie chce :sorry:
  • jeśli chodzi o prezenty gwiazkowe, stwierdziliśmy że kupimy sobie jeden wspólny- kamerę- żeby móc nagrywać naszą szczęśliwą rodzinkę razem:-)
Uff... napisałam to co pamiętam w super skrócie:-):-):-)

Do góry