reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

reklama
No to doczytałam, raz ze śmiechem, raz zełzami, ehh, biedne dzieciaczki :-(

Niuta No to masz wesoło :tak:

Ewa85 efektownego szukania sukni :tak: życzę...

justysia85 śmieszki małe słodkie, a Ty dzisiaj też już grzecznie śpisz???? :-D:-D

olcia85 rok po roku blizniaki? :szok::szok: To dla wytrwałych mamusiek :-D:-D

Pewnie już wszystkie smacznie śpią???

Moja Mała łobuziarka zasnęła ok 22.45 :szok::szok::szok: Masakra i to w dodatku na rękach, kołysana :szok::no: Oby jutro wieczorem było lepiej :-( Jak już tylko przychodzi pora mycia i karmienia to zaczynzm się stesowac, jak nam dzisiaj pójdzie :eek:

Uciekam na iine wątki, a potem do łóżeczka :tak:

Przyszłam życzyc Wam słodkich snów, choć pewni większość z Was śpi, ja ostatnio cierpię na bezsenność.:-( Dziś dzień tak zleciał, że nie miałam czasu nawet tu zajrzeć, musiałam pójśc do lekarza medycyny pracy,że jestem zdolna do pracy, bo os 1 grudnia idę na urlop wypoczynkowy, wiec musze być zdolna, choć dla mnie to absurdalne, bo i tak potem nie wracam , ehh ale byłam, i jakie zdziwienie, wchodze do przychodni, a tam wszystkie kobitki w maskach:szok::szok:
Mi się zdaje,że ktoś po prostu chce zarobić , ktoś zaczął produkować te maski i niezłą kase zbija:crazy:
Te filmiki boskie normalnie, cudo:-):-):-):-)
Dobra lecę, może spróbuje się położyć i usnę, choć wątpię jakoś

Wiam dziewuszkiw sobotni poranek.
U nas noc taka sobie. Robcio co chwile sie obralas na plecy, a tego nieznosi i odrazu sie budzi z placzem. Nie wiem dlaczego on sie tak boi spac na pleckach. I z moim P. wstawalismy na zmiane,zeby go przewrocic na brzuszek chyba z 15 razy. Moze macie jakis pomysl, zeby on sie tak nie przewracal.
A tak ogolnie to wstalismy o 7.

Witamy sobotnio...

Niunia obudziła się ok 8.20, a teraz drzemkuje, to mamusia szybciutko na BB. Chyba wszystkie sprzątaniem zajęte, bo pustki u nas :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Uciekam, bo mąż goni od komputera :eek: Niedługo jedziemy do moich rodziców, jak tylko Mała się obudzi :-D

No i znowu napisze "ehhh te teściowe" Ale nie zaczynam, bo humorków sobotnich psuc nie będę :no: A poza tym jest super. :-)

hej ja tylko na chwilke by pochwalic sie ze Marissa ma dzis 4 MIESIACE!:-):-):-)
zamiast tortu dzis marchewka z ziemniakiem:-D
milego dnia

Wszystkiego naj naj dla MARRISKI,:-):-):-):-):-):-):-)
DZien dobry mamuski:-)a nawet dobry wieczór:-)
Ale sie wszystkie za szorowanie wzieły,pewnie na nocke sie umówiłyscie:-)
Miłego wieczorka i reszty wekendu:-)

I ja mówie dzień dobry,a raczej chyba już dobry wieczó bo za oknem szaro!!!
My dziś zrobiliśmy spory 2,5 godz. spacer po lesie !!!
Ale świerze powietrze dziecaki miały,naprawde spory kawał piechotką!!!

Dziś spałam do 10.20:szok::szok::szok:,jak zobaczyłam na zegar to aż sie przeraziłam!!!
Ale mąż był w domku ,bo jednak miał wolne.Niechciał mnie budzić.Mówił ,że mały sie rozpłakał ,a jak go położył do nas do łóżka to się śmiał:-D.CWANIAK MAŁY!!!
A ja nawet go nie słyszałam,ale w nocy za to czesto sie budził i miałam spacer od wersalki do łóżeczka i tak przez pół nocy!Dobrze ,że łóżeczko obok łóżka:laugh2:!!!

Jula leży w łóżeczku i gryzie gryzaka,przysał sie do niego jak glonojad!!:tak:;-)
Mąż pichci w kuchni,wygonił mnie !!!:-:)eek::rofl2:
I przyszedł i sie śmieje ,że drukarnia już otwarta!!!:-D:rofl2:
Karolek oglada bajke,zaraz musze sie nim zająć.Coś bedziemy wycinać,listki naklejac pozbierane na spacerze!!!

No i musze Jula przebrać bo przy tym gryzaniu to coś naprodukował w gacie!!
Bo burza przeszła!!!

miłego SoBOTNIEGO Wieczorku!!!!!

reklama
BEATKO
WSZYSTKIEGO NAJ NAJ DLA MARIISSSSSKIII......!!!!

OLCIA-u mnie też leń panuje.Mąż mi dziś powiedział,że musi coś zrobić ,bo mu sie rozleniwiłam!!!:-p:-p:-p:eek:
Ale ja naprawde nie mam sił ,wieczorem już nawet do niczego,bo jestem padnieta po dzieciach i na żadne ćwiczenia niee mam siły!!!

Do góry