reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

reklama
ALE SIĘ UŚMIAŁAM :-D:-D:-D:-D:-D
Ale mieć taką czwórkę, to masakra:-D
Mama mojej koleżanki urodziła bliźniaki- dwóch chłopaków, a po roku urodziła znowu bliźniaki- chłopca i dziewczynkę. Więc też miała prawie takie czworaczki... hihi.:szok:

Melduję sie i ja ;-)
przeczytałam artykuł no masakra jakas,jak tak można, w ogóle nie zajrzeć do dziecka nie dać mu jeść nie reagować na płacz..... ja płacze razem z Kacperkiem przy kazdych szczepionkach itd.jak idę na zakupy to aż mnie brzucho boli.. jak można być tak nie czułym!!!!!!!!!!! powinni ją też zagłodzić zeby wiedziala co to za ból......:crazy::crazy::crazy::crazy:ehhh jak sobie myśle.. ile teraz dzieci jest krzywdzonych a my nawet o tym nie wiemy aż sie płakać chce...
a co do choróbska Kacperka, zaczeło się od wczoraj przed kąpielą zaczał strasznie plakac, aż siny się robił to był taki placz,że wiedzialam,że coś go boli, dostał czopka.. zjadł i poszedł spać.. pobudka o 3.20 zjadł i zasnał nastepnie juz poranna pobudka o 7.00 mały zaczał strasznie kaszleć tak jak jeszcze nigdy tego nie robił,dałam mu mleczka wypił ok 20ml i przestał kaszleć myslalam,że mu przeszło cały czas próbowalam mu dać jeść ale nie dało rady, potem dostał biegunki... wiec o 10 bylam juz w przychodni no i okazało się,że to zapalenie oskrzeli... ehhh
zamówiłam pielegniarke która przychodzi 2 razy dziennie i robi zaszczyki, bo nie bede z małym cisła do przychodni,jeszcze by się bardziej przeziebił... ogolnie dosta l tyle lekarstw ponad 100 zł poszlo.kaszle okropnie jakby sie mu cos odrywało... mam nadzieje,że szybko mu przejdzie... na szczescie zaczał jeśc o 12. zjadł 60 ml mleka i 100ml herbatki nigdy nie miał 9 godzinnej przerwy miedzy posilakami .. jakby nie jadł to trzeba by było jechac do spzitala na szczescie leki dzialaja i małe je już normalnie,oby szybko mu to choróbsko przeszło... w nocy chyba nie bede spala tylko bede go pilnowała.. :-(ale may sie usmiecha i jest skory do zabawy wiec nie ma żle ;-)

:-D:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

JA NIE MOGE PRZESTAĆ SIE ŚMIAĆ !!!!!
RYYYYYYYYYYYYYYCZEEEEE!!!!!!!!!!
AŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁA MÓJ BRZUCH!!!

TESCIOWIE SOBIE POMYSLA JAKAS WARIATKA !!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Witam wieczorowo :-) życzę wszystkim przespanej nocki :-D

Ja jutro odstawiam maluchy do moich rodziców, a sama jadę z przyszłą bratową przymierzać suknie ślubne. Musimy coś znaleźć, a że ona to taki chudy szparag to nie jest łatwo... musi poprzykrywać conieco (np. wystające obojczyki) i dodać sobie gdzieniegdzie :-D
Zostawię mamie wózek, to młody jej ładnie pośpi i nie powinien się kłócić o jedzonko, ale jakby co to ma w zamrażarce jakieś marne 120ml mojego mleka. Musi wystarczyć ;-) A jak nie to dopcha jakąś dynią czy cuś :cool2:
Ze starszym to nie ma problemu, bo on woli babcie i dziadków i wjków i ciocie od rodziców. Nawet nie zauważa, że nas nie ma. Jak byłam w szpitalu rodzić Adasia, to dopóki mnie nie zobaczył jak wróciłam po prawie 3 dniach, to tak jakby o mnie nie pamiętał... zero pytań i płaczu za mamą.

Ehh... no ale mimo wszystko - nie lubię zostawiać dzieci :eek: nawet na 3 godziny... nie wiem co to będzie jak znajdę pracę na etat. Jak na razie nie zmusza mnie do tego sytuacja finansowa, ale jak Adasiek będzie miał tak ok. rok to powinnam się za czymś rozejrzeć... No ale jeszcze mam troche czasu :-)

Jeszcze raz dobranoc i kolorowych snów :rofl2:

Moj lobuzik spi, choc wyjatkowo ciezko sie dzis ja usypialo.
strasznie dzis marudna i trze dziaselka az krzyczy czasem jak jej gryzak wypadnie, trzesie sie i robi czerwona a jak znow moze potrzec to juz ok, masc pomaga na chwile:wściekła/y: moja bidulka...
Jestem dzis padnieta i ide spac wczesniej, maz jest na treningu ale nie bede na niego czekac, ide sie wykapac i lulu:-D
ps.slyszalyscie o tym jak kobieta urodzila na stojaco i dzidzius wypadl na podloge i doszlo do pekniecia czaszki bo pielegniarki kazaly matce gdy juz rodzila wypelniac papiery....
dziewczyny jak wy wklejacie video na strone?

Ostatnia edycja:
Mąż wrócił, nie ważne ,że od progu śpiewał, a może raczej próbował spiewać coś w tym stylu " żono moja , serce moje" a potem coś tam "ja cię Kocham" teraz już śpi ładnie z pozostałymi przedstawicielami płci męskiej ! Na razie bez mniejszych skandalów tzn policja tu jeszcze nie była.... :-)

A mój Maksiu dzisiaj cały czas krzyczy coś w stylu aaaaa tylko ,że ochryple ,chyba jutro gardło go będzie boleć!

No to życzę miłej nocki !
Wszystkim małym jubileuszom wszystkiego naj naj;-)
Zmykam spać!

Ale sie usmałam:-D:-D:-D:-D:-Daz sie popłakałam,nawet podobne do mojego Alanka tylko synek na szczescie w liczbie pojedynczej,mój tez sie tak chicholi jak go złapie jakas głupawka to co bym sie nie odezwała to tak sie smieje az w koncu czkawka go ze smiechu meczy,co go nie zraza i dalej w smiech:-)
A teraz takie poczwórne szczescie np.zabkuje i marudzi,juz by chyba nie było nam do smiechu jak bysmy musiały sie z tym zmierzyc:eek:.
Niuta fajnego masz meza:-Dwesolutko z nim masz:-D
Mój to mi tylko mówi ze nie czuje sie pijany ,ze cos mu wmawiam ze duzo wypił,ale jak wstanie to ze skrucha zeby zawiezc go do pracy bo sporo wypił.
DOBRANOC CIOTKI:-):-):-)

niutka-mąż grzeczny,ale jeszcze 1.00:no:ma!!!:-D:-D:-D;-)

Beatko ja nie wiem jak to wklejają,ale jak zrobiłam kopie adresu i wkleiłam na gg to samo wyszło!!!!:eek::rofl2:

To DOBRANOC KOCHANIUTKIE!!!
COŚ STRAŻ NOCNA DZIŚ STRAJKUJE!!!:cool::-)

reklama
Do góry