reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Witam
Ja jestem szczęśliwa dostaliśmy pozwolenie na remnot w sensie na buzenie i stawianie nowych ścian dziś był jakiś facet ze spółdzielni po patrzył po dyskutowała i podziedział że na wszystko się zgadz tylko jeszcze pismo dostaniemy :tak:
Wiec od wtorku się zacznie :laugh2:

Mam w końcu swoją karuzele i matę którą wylicytowałam na allegro i jestem zagowolona z zakupu dla prawie 5 letniego synka też się spodobała mata leżał chyba z 20 minut i słuchał muzyczek i bawił się grzechotkami :-p:tak:

A teraz myślę o zakupie już ręcznkiów i innych pierdułek do higieny małej dziewczynki :tak: ale muszę znaleść najpierw jakiegoś ciekawego sprzedawcę z allegro który większość rzeczy bedzie miał

Miłego dnia życzę :laugh2:

reklama
witam piatkowo.

Izabell to dobrze ze remont ruszy pelna para, powodzenia...

Fioletowa czekamy na wiesci...

AsiaJan na pewno dasz rade w kuchni. udanych smakolyków...

u mnie mezus ma wolne i wlasnie organizuje mu sprzatanie. te chlopy bez baby by zgineli...:-)
a po sklepach dzis takie kolejki ze szok. myslalam ze mozee skoro zobacza brzuch to wpuszcza mnie bez kolejki do kasy, ale niestety, trzeba bylo odstac swoje. zreszta teraz nawet w komunikacji miejskiej nikt nie ustapi ci siedzacego miejsca to co dopiero w przedswiatecznej kolejce...
milego dnia....:-)

witam piatkowo.

Izabell to dobrze ze remont ruszy pelna para, powodzenia...

u mnie mezus ma wolne i wlasnie organizuje mu sprzatanie. te chlopy bez baby by zgineli...:-)
a po sklepach dzis takie kolejki ze szok. myslalam ze mozee skoro zobacza brzuch to wpuszcza mnie bez kolejki do kasy, ale niestety, trzeba bylo odstac swoje. zreszta teraz nawet w komunikacji miejskiej nikt nie ustapi ci siedzacego miejsca to co dopiero w przedswiatecznej kolejce...
milego dnia....:-)

Dzieki mam nadzieję że szybko skończymy.
Dosia jak przeczytałam o tej kolejkce to az mnie olśniło bo ja dziś stoję w sklepie w koszyku nie za dużo a kobieta przedemną puszcze mnie ja w dużym szoku :szok: i w trakcie powrotu do domu cały czas sie zastanawiałam czemu ona mnie puściła skoro nie miała aż tak wypchanego wózka heheh a teraz już wiem czemu hehe :laugh2::-p ale zemni gapa :sorry: jakoś nie czuję sie ciążowo :baffled:

witam dziewczyny :-D
super dzień (info w odpowiednim wątku) i tak jak mi ulżyło to aż lżej i tak sobie myślę, że jednak sporo się martwiłam w te dwa tygodnie (chociaż starałam się nie myśleć o tym wszystkim) a i pogoda super na dworze (hehe w końcu mogłam trochę pobyć na zewnątrz)

Witam wszystkie dwupaczki :-)
Przepraszam ze Was ostatnio zaniedbuje ale szczerze to nie mam checi siedziec przed kompem kiedy tak ladnie za oknem :tak: Tak wiec omijam komputer szerokim lukiem :-p Pozatym nie mam natcjnienia zeby cokolwiek pisac :zawstydzona/y:
Korzystajac z okazji chcialam Wam zlozyc najserdeczniejsze zyczenia z okazji Swiat Wielkiejnocy. Buziam wszystkie w brzusio i nie tylko ;-)

Dziś trochę doznałam szoku, choć niby to normalne, ale dla mnie to kolejne nowe przeżycie, jak się bawiliśmy z mężem to zaczęła mi siara z piersi lecieć i to dosyć sporo przy dotykaniu, mojemu się spodobało, a mnie lekko to przeraziło i zdało sprawę, że to naprawdę już coraz bliżej do tego lipca:-)
A właśnie patrze, że to dziś okrągła setka została.

Makro to impresa studniówkowa jak się patrzy:-D:-D:-D

A siara to się chyba podoba każdemu mężusiowi.... :tak::tak: Mój juz zapowiedział że będzie musiał spróbować mleczka zanim będę karmić naszego syneczka:-)

A teraz myślę o zakupie już ręcznkiów i innych pierdułek do higieny małej dziewczynki :tak: ale muszę znaleść najpierw jakiegoś ciekawego sprzedawcę z allegro który większość rzeczy bedzie miał

Ja większość tez pewnie kupie na allegro ale na szczęście znalazłam sprzedawcę z mojego miasta.... Ba! hurtownie mają 4 przecznice od mojego bloku... A wcześniej nie miałam zielonego pojęcia ze w ogóle istnieją. :-p:-p:laugh2:

iwon a bys mogła podesłać mi nazwę tego uzytkownika z allegro bo ja właśnie widziałam z twojego miasta ;-) ale zapomniała dodac i dziś poł dnia poswięciłam i nie znalazłam :zawstydzona/y:

Dosia
niestety ja dziś też miałam odstać swoje w kolejce, niestety nikt nie zareagował na mój brzuchol:-(;-)
Makro
siarę też zauważyłam choć u mnie jeszcze do studniówki troszkę czasu....

a wczoraj się poryczałam bo mnie naszły wątpliwości czy dam sobie radę z dzieckiem, ono będzie takie maleńkie i zależne ode mnie a ja niby wiele wiem ale tylko czysto teoretycznie a boję się jak wyjdzie z praktyką..... taki mały dołek...

reklama
Robaczku ja tez wczoraj mialam takiego dola. co prawda nie plakalam ale chcialam sie podzielic swoimi watpliwosciami z mezem. o tym ze boje sie ze nie dam sobie rady, ze nie wiem czy bede umiala zajac sie dobrze takim malenstwem- i wiecie co??? on spojrzal na mnie jak na ufo i skwitowal to w jeden sposob - ze mi juz odbija calkowicie!!!
kompletnie zero zrozumienia i pocieszenia...:-)

Do góry