reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

Wita Was Kochane:-)
Jakos nie mam ostatnio czasu na inetnecie posiedziec i wpadam tu dosyc zadko:-( - co kilka dni...
Jesli o tesciowa chodzi to jestem tego zdania co wy.tez bym nie dala wychowac sobie dzidzi-a moja lubi bardzo sie w nasz zwiazek wtracac,''radzic'' itp. czasami do szalu doprowadza.Ale uszy do gory :-) Wychowam dzidzie tak jak mi i mezowi sie podoba a nie bede sie sugerowac tesciowa...
Kasiurek- i u mnie podobnie z tym goleniem i obcinaniem paznokci-usmiac sie idzie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Moj maz juz sie smieje ze zachorowalam na LUSTRZYCE (jak juz nic nie widze na dole-zeby zobaczyc w lustrze musze sie przegladnac):-):-):-):-):-):-):-D:-D:-D:-D:-D zlosliwosc meska nie zna granic ;-);-);-);-);-)

reklama
Witam sie swiatecznie.
Czyli jeszcze w szlafroku :-D:-D:-D

Dla mnie to jakas abstrakcja jak piszecie o goleniu i obcinaniu paznokci. U mnie nic sie nie zmienilo jesli chodzi o te rzeczy - wszelkich przeszkod i niedogodnosci brak :-D:-D
Jedyne co mi mowi o tym,ze jestem w ciazy to kopniaki malej i jazda autobusem!!!
Ostatnio zawozilam do firmy zwolnienie. Przed tem jezdzilam autem , jak mnie bylo jeszcze stac na benzyne heheh, a jak nie to przesiadlam sie w metro. I dobrze sie czulam w tych srodkach komunikacji. Do firmy musialm jednak jechac autobusem. I wygladalo to tak z Zoliborza do centrum na piechotke, potem jakos wsiadlam w autobus. Jechalam z 10min i musialam wysiadac - duszno, ciasno, bylam cala mokra i trzymalam sie za buzie zeby nie zmymiotowac, do tego korek zaczal sier robic. A jeszcze jakis maly chlopiec jadl kolo mnie batona i ten zapach mnie juz zupelnie rozwalil na lopatki. Wiec musialam wysiasc i dalej do pracy na piechote. I tak az na Sadybe. To byla moja pierwsza i ostatnia podroz autobusem w ciazy. Wole juz metrem i potem spory kawalek dojsc.

Swieta sie juz zaczynaja a ja bym najchetniej wyjechala gdzies. Ja to taka malo swiateczna jestem. Wole na swieta wyjezdzac , a nie rodzinne spotkania.

Kobitki, to WESOLYCH SWIAT DLA WAS i DLA CALYCH RODZINEK.

Witam się i ja Światecznie.
Pewnie tu będę zaglądać przez całe Święta bo siedzę w domu z kotem i z moim nieślubnym. A ostatnio stwierdzam, że nie mam o czym z nim rozmawiać więc chyba lepiej mi będzie tutaj. Ja kończę sprzatanie, które on zaczął i będe się leniwić resztę dnia, chyba że coś się będzie działo w pracy. A za tydzień pojadę do domku na chrzciny mojej siostrzenicy i wtedy sobie poszaleję po sklepach:-)
Życzę Wam spokojnych i radosnych Świąt!!!
Acha i dodaję to: kartkiflash.pl \ Święta \ Wielkanoc \ Życzenia na OSTRO;-)

Witam sie laseczki :-):-):-)

Dopiero co siadłam :-( ale już wszystko mam zrobione :-) jeszcze tylko w koło siebie porobie i będzie git :-):tak::-)......od stania to mi tak nogi spuchły,normalnie parówy :szok: teraz siadłam i nogi trzymam w misce z zimna wodą,ufffffffffffff ;-).....

Życzę spokojnych i radosnych świąt,w miłej,rodzinnej atmosferze. :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Wita Was Kochane:-)
Jakos nie mam ostatnio czasu na inetnecie posiedziec i wpadam tu dosyc zadko:-( - co kilka dni...
Jesli o tesciowa chodzi to jestem tego zdania co wy.tez bym nie dala wychowac sobie dzidzi-a moja lubi bardzo sie w nasz zwiazek wtracac,''radzic'' itp. czasami do szalu doprowadza.Ale uszy do gory :-) Wychowam dzidzie tak jak mi i mezowi sie podoba a nie bede sie sugerowac tesciowa...
Kasiurek- i u mnie podobnie z tym goleniem i obcinaniem paznokci-usmiac sie idzie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Moj maz juz sie smieje ze zachorowalam na LUSTRZYCE (jak juz nic nie widze na dole-zeby zobaczyc w lustrze musze sie przegladnac):-):-):-):-):-):-):-D:-D:-D:-D:-D zlosliwosc meska nie zna granic ;-);-);-);-);-)
Lustrzyca dobra nazwa hihi :]

Kasiurek co to za imie Nataniel?? bardzo ladne!! podobaja mi sie takie nieoklepane i swierze imiona :-) Moja bedzie miala Cassidy (czyt. Kesidi) Bedziemy na nia wolac Kesi :-)

Witam się po 2 dniowej przerwie. Ma dość świątecznych przygotowań i całe moje ciało odmawia posłuszeństwa a jeszcze jutro na 6 rano do kościoła. Ja nie mam już nawet sił.
Co do golenia i zakładania skarpetek. Skarpetki jeszcze daję rade ale golenia już nie. I ostatnio na wizytę-wstyd się przyznać polazłam jak buszmenka a Dawid nie chciał mi pomóc i co przeżyłam. Tzn może bardziej lekarz to przeżył niż ja.
Kochane mamuśki Zdrowych i Spokojnych Świąt Wielkanocnych życzą Asia z Hanią:-):-):-):-)

Kasiurek co to za imie Nataniel?? bardzo ladne!! podobaja mi sie takie nieoklepane i swierze imiona :-) Moja bedzie miala Cassidy (czyt. Kesidi) Bedziemy na nia wolac Kesi :-)

Nataniel

ang. Nathaniel, Nathanael, franc. Nathanaël, hiszp. Natanael
Nataniel to imię pochodzenia hebrajskiego. Tłumaczyć je można jako "dany od Boga" lub "podarowany przez Boga". Obecnie imię Nataniel nosi 867 Polaków.
Nat King Cole (właśc. Nathaniel Adams Coles, 1919-1965) - amerykański pianista i wokalista jazzowy. Sławę zdobył najpierw jako pianista jazzowy, później stał się jednym z najpopularniejszych wokalistów na świecie. Do jego niezapomnianych przebojów należą "Mona Lisa", "Nature Boy" czy "Too Young". Próbował sił również w aktorstwie, zagrał m.in. w filmach "St. Louis Blues" (1958) czy "Niebieska gardenia" (1953). Pośmiertnie przyznano mu dwie nagrody Grammy - w 1989 r. za całokształt twórczości oraz w 1992 r. za "Unforgettable" - duet nagrany z córką - Natalie Cole - poprzez nałożenie jego wokali. Za życia nie otrzymał żadnej statuetki, a nominowany był tylko raz. Był nałogowym palaczem - palił trzy paczki papierosów dziennie. Twierdził, że dym papierosowy nadawał mu charakterystyczną barwę głosu. Zmarł na raka płuc.
Imieniny: 24 VII; 25 XII;

ze strony Imiona dla dzieci - serwis eDziecko.pl

a te imie strasznie mi sie podoba, od zawsze chyba od 8 lat, moj sie do jego brzmeinia przyzwyczail :] tesciowa nie bardzo, ale moja mam juz woła Natan do brzucha :]

Asia -no ja jestem ciekawa czy moj mi bedzie pomagał, skarpetek juz nie nosze bo w koncu ciepło hyhy :]

dziewcyzny po swietach wszytskie pokazujemy brzuchy i bez gadania mi tu ;p twarzy nie musita ino brzuszki ;p

I ostatnio na wizytę-wstyd się przyznać polazłam jak buszmenka a Dawid nie chciał mi pomóc i co przeżyłam. Tzn może bardziej lekarz to przeżył niż ja.

jaki wstyd przeciez i tak duzo sobie piszemy ;-)
przeciez lekarz nie jest po to zeby podziwiac fryzure w miejscach intymnych, ja tez teraz chodze nieogolona, chociaz jakis czas temu moj mnie ogolil, a teraz zarastam ;-) ale mysle sobie - moja lekarka ma 20 lat praktyki lekarskiej, pewnie nie jedno juz widziala, w koncu mody sie zmieniaja, a nie wierze zeby nagle wszystkie babki np po 50. tak sie golily

reklama
Alleluja, Alleluja! Zmartwychwstał Pan.
Życzę Wam i całym Waszym rodziną abyście, na co dzień przeżywali swoje własne święto ZMARTYCHWSTANIA poprzez odradzanie się w sercach miłości oraz wiarę i potęgę trwałości uczuć.
Wesołych Świąt.

Do góry