reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

Witam
Ja jestem szczęśliwa dostaliśmy pozwolenie na remnot w sensie na buzenie i stawianie nowych ścian dziś był jakiś facet ze spółdzielni po patrzył po dyskutowała i podziedział że na wszystko się zgadz tylko jeszcze pismo dostaniemy :tak:
Wiec od wtorku się zacznie :laugh2:

Mam w końcu swoją karuzele i matę którą wylicytowałam na allegro i jestem zagowolona z zakupu dla prawie 5 letniego synka też się spodobała mata leżał chyba z 20 minut i słuchał muzyczek i bawił się grzechotkami :-p:tak:

A teraz myślę o zakupie już ręcznkiów i innych pierdułek do higieny małej dziewczynki :tak: ale muszę znaleść najpierw jakiegoś ciekawego sprzedawcę z allegro który większość rzeczy bedzie miał

Miłego dnia życzę :laugh2:

reklama
witam piatkowo.

Izabell to dobrze ze remont ruszy pelna para, powodzenia...

Fioletowa czekamy na wiesci...

AsiaJan na pewno dasz rade w kuchni. udanych smakolyków...

u mnie mezus ma wolne i wlasnie organizuje mu sprzatanie. te chlopy bez baby by zgineli...:-)
a po sklepach dzis takie kolejki ze szok. myslalam ze mozee skoro zobacza brzuch to wpuszcza mnie bez kolejki do kasy, ale niestety, trzeba bylo odstac swoje. zreszta teraz nawet w komunikacji miejskiej nikt nie ustapi ci siedzacego miejsca to co dopiero w przedswiatecznej kolejce...
milego dnia....:-)

witam piatkowo.

Izabell to dobrze ze remont ruszy pelna para, powodzenia...

u mnie mezus ma wolne i wlasnie organizuje mu sprzatanie. te chlopy bez baby by zgineli...:-)
a po sklepach dzis takie kolejki ze szok. myslalam ze mozee skoro zobacza brzuch to wpuszcza mnie bez kolejki do kasy, ale niestety, trzeba bylo odstac swoje. zreszta teraz nawet w komunikacji miejskiej nikt nie ustapi ci siedzacego miejsca to co dopiero w przedswiatecznej kolejce...
milego dnia....:-)

Dzieki mam nadzieję że szybko skończymy.
Dosia jak przeczytałam o tej kolejkce to az mnie olśniło bo ja dziś stoję w sklepie w koszyku nie za dużo a kobieta przedemną puszcze mnie ja w dużym szoku :szok: i w trakcie powrotu do domu cały czas sie zastanawiałam czemu ona mnie puściła skoro nie miała aż tak wypchanego wózka heheh a teraz już wiem czemu hehe :laugh2::-p ale zemni gapa :sorry: jakoś nie czuję sie ciążowo :baffled:

witam dziewczyny :-D
super dzień (info w odpowiednim wątku) i tak jak mi ulżyło to aż lżej i tak sobie myślę, że jednak sporo się martwiłam w te dwa tygodnie (chociaż starałam się nie myśleć o tym wszystkim) a i pogoda super na dworze (hehe w końcu mogłam trochę pobyć na zewnątrz)

Witam wszystkie dwupaczki :-)
Przepraszam ze Was ostatnio zaniedbuje ale szczerze to nie mam checi siedziec przed kompem kiedy tak ladnie za oknem :tak: Tak wiec omijam komputer szerokim lukiem :-p Pozatym nie mam natcjnienia zeby cokolwiek pisac :zawstydzona/y:
Korzystajac z okazji chcialam Wam zlozyc najserdeczniejsze zyczenia z okazji Swiat Wielkiejnocy. Buziam wszystkie w brzusio i nie tylko ;-)

Dziś trochę doznałam szoku, choć niby to normalne, ale dla mnie to kolejne nowe przeżycie, jak się bawiliśmy z mężem to zaczęła mi siara z piersi lecieć i to dosyć sporo przy dotykaniu, mojemu się spodobało, a mnie lekko to przeraziło i zdało sprawę, że to naprawdę już coraz bliżej do tego lipca:-)
A właśnie patrze, że to dziś okrągła setka została.

Makro to impresa studniówkowa jak się patrzy:-D:-D:-D

A siara to się chyba podoba każdemu mężusiowi.... :tak::tak: Mój juz zapowiedział że będzie musiał spróbować mleczka zanim będę karmić naszego syneczka:-)

A teraz myślę o zakupie już ręcznkiów i innych pierdułek do higieny małej dziewczynki :tak: ale muszę znaleść najpierw jakiegoś ciekawego sprzedawcę z allegro który większość rzeczy bedzie miał

Ja większość tez pewnie kupie na allegro ale na szczęście znalazłam sprzedawcę z mojego miasta.... Ba! hurtownie mają 4 przecznice od mojego bloku... A wcześniej nie miałam zielonego pojęcia ze w ogóle istnieją. :-p:-p:laugh2:

iwon a bys mogła podesłać mi nazwę tego uzytkownika z allegro bo ja właśnie widziałam z twojego miasta ;-) ale zapomniała dodac i dziś poł dnia poswięciłam i nie znalazłam :zawstydzona/y:

Dosia
niestety ja dziś też miałam odstać swoje w kolejce, niestety nikt nie zareagował na mój brzuchol:-(;-)
Makro
siarę też zauważyłam choć u mnie jeszcze do studniówki troszkę czasu....

a wczoraj się poryczałam bo mnie naszły wątpliwości czy dam sobie radę z dzieckiem, ono będzie takie maleńkie i zależne ode mnie a ja niby wiele wiem ale tylko czysto teoretycznie a boję się jak wyjdzie z praktyką..... taki mały dołek...

reklama
Robaczku ja tez wczoraj mialam takiego dola. co prawda nie plakalam ale chcialam sie podzielic swoimi watpliwosciami z mezem. o tym ze boje sie ze nie dam sobie rady, ze nie wiem czy bede umiala zajac sie dobrze takim malenstwem- i wiecie co??? on spojrzal na mnie jak na ufo i skwitowal to w jeden sposob - ze mi juz odbija calkowicie!!!
kompletnie zero zrozumienia i pocieszenia...:-)

Do góry