reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

A ja się wybrałam do miasta i tuż przed wyjściem, 10 min przed autobusem, dzwoni mój mąż z trasy, bo ma dzis wyjazd służbowy czy nie sprawdze mu w necie czy on dobrze jedzie, bo mapy nie ma:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:( zbyt pewny siebie był,ze bez mapy sie obejdzie), więc sie spoźniłam na autobus i teraz czekam w domciu na następny,ehhh z tymi chlopami:eek::baffled:

reklama
Witam
U mnie dziś szaro buro i ponuro i do tego pada deszcz :crazy:
Ja nic nie sprzątam na święta bo od dwóch dni pakujemy rzeczy aby po świętacvh ruszyć z remontem wiec dziś po pracy dalsza część pakowania ;-) no i po świętach też przeprowadzka do rodziców :tak: mnie czeka ale już się niemogę doczekac końcowego efektu ;-)

Jak na razie nie puchną mi nogi ale w poprzedniej ciąży dwa miesiące latałam tylko w japonkach bo nic innego nie mogłam nosić

dziendoberek wszystkim u mnie znowu slicznie za oknem 11c:tak::tak::-) sloneczko ala para :tak::happy:ale pogoda daje nam popalic jeszcze dwa dni temu padal snieg -4c ludzie naprawde choruja u nas czesciej.
domek jeszcze nie posprzatany do konca z tego wzgledu ze niestety ja nic nie moge robic szczegolnie wiekszego sprzatania, tesciowa pomyla okienka ja tylko co kurze pozmywam i umylam lazieneczke ale juz wanne niesety zostawilam lubemu;-)
u nas jutro wielki piatem wszystko niestety zamkniete wiec zakupki wstepne trzeba juz dzisiaj robic a ostatnie jedynie w sobote ale soboty to poprostu koszmar:no:lepiej nie wychodzic z domow sklepy zapelnione prawie na kazdym skrzyzowaniu policja dtryguje rochem bo by sie kierowcy pozabijali:eek:wszyscy pierwsi by chceli, ogolne strzaszne przepelnienia w sklepach.:crazy:
Na temat puchniec stupek , odpukac jeszcz enie odczuwam nic jedynie co to tylko pamietam z pierwszej ciazy to pare tygodni przed porodem nie moglam juz wlozyc obraczki na palec:tak:
uwazajcie na siebie , nie przemeczajcie sie za mocno przy tych sprzataniach ;-)dzidzie puzniej nam podziekuja;-):tak::-)

Ja dopiero niedawno wróciłam od teściowej. Dawid wypucował samochód a ja posiedziałam z jego siostrą i se pogadałyśmy.
Teściowa zaprosiła nas w któryś dzień świąt ale sami jeszcze nie wiemy kiedy tam zajedziemy? Ja się męczę, bo plecy niemiłosiernie bolą. Oby do lipca.

Asia
dokładnie, oby do lipca;-)
dziś też się nie najlepiej czułam ale nic na to nie poradzę, mogłam tylko się położyć i czekać aż minie

dołączam się do Was dziewczyny i melduję fatalne samopoczucie:eek:

dzis co prawda troche za długo na nogach, wiec moze po prostu sie przemeczyłam, ale teraz leze do góry brzuszkiem i gapie sie w telewizor:eek:

Ha!!!itam się i ja w czwartkowy wieczór.
Nie narobiłam się dziś w pracy. Rano nie chciało mi się wstać więc tylko podzwoniłam czy wszystko ok, wstałam o 9, śniadanko i pojechałam załatwić jedną kroplóweczkę. Potem sobie do domku powróciłam i napisałam zadanko z angielskiego i pojechałam na angolka. I wróciłam i dopiero się z Wami witam.:tak:
A teraz zmykam poczytać co u Was;-) I muszę się zastanowić co kupić chrzesnicy na pamiątkę chrztu.... POMÓŻCIE troszku:tak::-D

reklama
a ja chyba dzis nie usne - jutro rano kontrola, mężuś wziął urlop żeby ze mną pojechać, dwa tygodnie grzecznie leżałam teraz tylko mam nadzieję że z dobrym efektem

Do góry