reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

reklama
Fioletowa na pewno wszystko będzie dobrze. Daj jutro znać
Ja padam na twarz. A jutro jak odezwę się wieczorem to będzie dobrze. Najpierw zakupy a potem mam tonę żarcia do zrobienia i nie wiem kiedy się z tym wszystkim uporam. Spadam Kochane spać. Słodkich snów..

Witam piatkowo, postnie i słonecznie:-):-):-)

Zbieram się na spacerek bo pogoda cudnaaaa. Przy okazji zahaczę o aptek bo zgaga daje znać o sobie i trzeba zaopatrzyć się w Rennie...:-( a migdałki się kończą:sorry:

Buziaczki dla Was Mamusie.:-)

reklama
A ja zaraz na zakupy jak już pisałam:-) i też chyba rennie wezmę bo po śniadanku coś ciężko.
Dziś trochę doznałam szoku, choć niby to normalne, ale dla mnie to kolejne nowe przeżycie, jak się bawiliśmy z mężem to zaczęła mi siara z piersi lecieć i to dosyć sporo przy dotykaniu, mojemu się spodobało, a mnie lekko to przeraziło i zdało sprawę, że to naprawdę już coraz bliżej do tego lipca:-)
A właśnie patrze, że to dziś okrągła setka została.

Ostatnia edycja:
Do góry