reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

reklama
Witam się i ja. Dziś jak by lepiej ale żołądek nadal się odzywa. Poważna rozmowa z córka nie poskutkowała. Nadal coś tam uciska.
Dzisiaj Dawid zabił by nas. Tzn nie zauważył biedak samochodu, który jechał z na przeciwka. Mam na niego focha i niech się goni.
Dziś byłam na badaniach-morfologia i mocz. Jutro glukoza.

Witam :-)

U mnie humorek dzisiaj :-) słoneczko pięknie świeci :tak: i nawet cieplutko ;-) i moja Wika już lepiej,antybiotyk działa :tak:,więcej nie piszę żeby nie zapeszyć.....

Też ma grupę A i jakiś czas nie jadłam mięsa ale teraz niestety już jem....ale pewnie jeszcze kiedyś wrócę do roślinożerców :-)......

Pozdrowionka :-):-):-)

Początki jakoś się strasznie dłużyły a teraz tydzień za tygodniem, miesiąc za miesiącem... i za chwilę będziemy rodzic.:-):-) Święta... po świętach... weekend majowy... wakacje..... pieluchy....:-D
Iwon jak ty ładnie to napisałaś :-) ale prawda ;-):tak:
A ja dziś byłam na mieście odebrałam suszarkę z naprawy bo była na gwarancji i dostałam nową :-D:-D:-D i wypatrzyłam superr tuniko-sukienkę taką elegancką wsam raz na wesele i widziałam nawet do tego pięknę buciki :tak: i chyba w następnym tygodniu kupię mam nadzieję że brzuszek mi nieurośnie przez 4 tyg aż tak że sie nie zmieszczę :sorry2:

Oj to prawda Iwonko pamiętam jak czekałam na 12 tydzień - wydawało mi się to tak odległe, a jakoś sobie wkręciłam, że to granica, po której miną wszelkie zagrożenia :)

U mnie było bardzo podobnie, tzn. czekałam do 12 tc i modliłam się żeby moja mała istotka oddychała.:happy2: Potem z niecierpliwością czekałam na 22tc;-) A teraz już czekam po porodu.... Byle do lata:-D

Też ma grupę A i jakiś czas nie jadłam mięsa ale teraz niestety już jem....ale pewnie jeszcze kiedyś wrócę do roślinożerców :-)......

Ja mam grupę krwi B ale do mięsa mam "długie zęby" od zawsze.:no: I tez oczywiście przez jakiś czas szkoły średniej mięsa nie jadłam w ogóle. :tak:

Ja pomimo wielkiego bólu wzięłam się w garść i posprzątałam w pokoju, powietrzyłam bo słoneczko dzisiaj ładnie świeci. Ale widzę, że u nas cisza i spokój. Gotuje dziś na obiado-kolację spagetti, bo naszła mnie wielka ochota:-):-):-)

Ej czy my musimy na prawdę rodzić? Czy nie mógłby rzeczywiście Bocian przynosić nam dzieciaczki? Ja mam takiego pietra przed porodem, że wolała bym codziennie pisać maturę niż rodzić. I sama nie wiem czego bardziej się boję? Czy naturalnego porodu czy cesarki? Tak źle tak niedobrze?

reklama
Mój nie lubi większości zup a ja wręcz przepadam. On musi mieć na obiad mięso, kopiec ziemniaków opływających tłuszczem i to jest dopiero dla niego obiad. A teraz jeszcze przytył to już w ogóle ciągle widzę ja je i je. Spagetti na szczęście lubi ale gdybym ugotowała ogórkową zupę za którą po prostu przepadam, to pewnie dostała bym z patelni przez łeb;-);-);-);-);-) bo on nawet tego zapachu nie trawi. Ale ja i tak gotuje bardziej pod siebie niż Dawida a jemu jak nie pasuję to do mamusi na obiad niech drze:-):-):-)

Do góry