reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

czesc dziewczyny!!!
wróciłam dzis w nocy, mąż musiał wraca do pracy.
Szwagierka wyszła ze stanu cięzkiego i teraz jest przytomna, ale juz najmocniejsze leki nie pomagają... ehhh
już zaczynamy miec wątpliwości czy do narodzin dzidzi dociągnie ... czytałam przez kilka godzin forum i jestem jakaś oszołomiona,m ide z pieskiem na spacerek, moze sie przewietrzę

milego dzionka

reklama
Ej czy my musimy na prawdę rodzić? Czy nie mógłby rzeczywiście Bocian przynosić nam dzieciaczki? Ja mam takiego pietra przed porodem, że wolała bym codziennie pisać maturę niż rodzić. I sama nie wiem czego bardziej się boję? Czy naturalnego porodu czy cesarki? Tak źle tak niedobrze?

hi...hi... no nie mogę!!! ja jednak chyba mimo wszystko wolę rodzić niż pisać maturę albo zdawać prawko :)))

A ja dziś zapisałam się do szkoły rodzenia :-)

Dla dziewczyn z Warszawy i okolic - może którejś się jeszcze przydadzą poniższe informacje. Zapisałam się na Inflancką, jak już kiedyś pisałyśmy, tam dla osób zameldowanych w Wawie jest za darmo. Poniżej wolne terminy (dzień rozpoczęcia kursu), dni i godziny zajęć, szkoła trwa 5 tygodni:

14.04 - wtorek i niedziela, godz 19.00
22.04 - środa i piątek, godz 17.00
27.04 - poniedziałek i czwartek, godz 17.00
27.04 - poniedziałek i czwartek, godz 19.00
28.04 - wtorek i środa, godz 19.00
30.04 - poniedziałek i czwartek, godz 19.00
06.05 - środa i czwartek, godz 19.00

i coś dla zapracowanych:
08.05 - piątek i niedziela, godz. 19.00
09.05 - sobota i niedziela, godz 11.00
09.05 - sobota i niedziela, godz 16.00

O późniejsze terminy ni pytałam bo jak dla mnie skończyłabym trochę za późno. Mnie udało się załapać na termin 08.05 czyli skończę 07.06 :-) może dzięki temu do porodu nie zapomnę czego się nauczyłam ;-)

Witam się i ja na moment:tak: Znowu angielski nieodrobiony a na 17mam:szok: Jak zwykle wszystko na ostatnią chwilę. Ja sie porodu średnio obawiam, generalnie w tym wszystkim przeraża mnie wizja znieczulenia czyli zastrzyk w kręgosłup:baffled::szok: Dobrowolnie sie temu nie poddam.... Jutro pomykam na USG i też moze się czegoś dowiem o szkole rodzenia, no chyba że znowu zapomnę o to zapytać.... Niech żyje moja pamięć!!!!
Juliuszka trzymam kciuki aby wszystko było dobrze.
Zmykam i biorę sie za pisanie z angola:tak::nerd:

Słońce no czekamy na tą sukienkę...:tak::-):tak:....

Ja chodziłam do szkoły rodzenia i przyznam się że i tak przy porodzie robiłam to na co miałam akurat ochotę :-D no i słuchałam położnej....pomaga...:tak:;-):tak:....

Rety,jakie ja mam ataki ciepła...menopauza czy co :szok::-D....normalnie mogłabym się rozebrać do gaci :-):tak:...czy Wy też tak macie ???????

Asiajan ale mi narobiłąś ochoty na tą ogórkową

A ja od 2 godzin walczę z zgagą jak narazie zgaga wygrywa :baffled:
Ehhh siedziłąm chyba ze 4 godz na allegro w poszukiwaniu 4 kółek dla nas znalazłam kilka ciekawych samochodów ale dla mojego m pewnie sie nie spodobaja :baffled:

reklama
Izabel, ja akurat chcę sprzedać fajny samochód ;-) Nissana Primerę Kombi z 2003. Jest w super stanie, po kapitalnym remoncie w ASO który kosztował nas 5 000 :szok: więc chodzi jak nówka sztuka. Gdybyśmy nie musieli to byśmy go nie sprzedawali bo uwielbiam ten samochód:sorry2:

Do góry