reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

Stopi może się gazownia walneła, że taki rachunek... Mnie dziś przyszło za miesiąc 160zl i i tak uważam że to sporo, bo przychodziły wcześniej do 110zł. :tak:
Izabell gratuluję sprzedaży i zakupu:-D
Anika szybciutko zdrowiej;-)

reklama
KASIUREK, GABIAZ dokladnie mam 2500zl do zaplaty za 2 msc.Tak niestety jest . I tak to jest nawet nie tak duzo, bo grzalam na minimum.Ja mam cale ogrzewanie na gaz - stary dom, nie ocieplony,wiec takie rachunki niestety to norma.No i stary piec grzewczy.
Sasiedzi maja wieksze kwoty do zaplaty za te 2 msc. Jeszcze dostane taki jeden rachunek za luty i marzec.heheh Uroki zycia :-D:-D:-D

Ja grzeję na minimum ale kilka godzin dziennie mam 20 stopni (wyżej nie daję rady oddychac w domu) gotowaniw i woda tez na gaz. Ale okna nówki i piecyk gazowy też nowy do tego nowe kaloryferki i reszta instalacji. Moze dlatego mniejsze rachunki. Ale wiele mi się obniżyły jak zaczęłam gotować w parowarze wiekszość:-D Niższe rachunki gazowe i zdrowsze jedzonko:tak: Zmykam oglądać szokującą historię na Discovery;-)

:-) Cześć Dziewczyny :-)
Ja się witam dość późno ale mam znaczy miałam remont sypialni i musialam ladnie posprzątać .. :-):-)

Jak tam Maluchy ?? :-) bo Mój wariuje :-D:-D:-D
Skopał mnie wczoraj tak że do teraz bolą mnie żebra :-)

Bo wczoraj wieczorem wróciłam z Berlina :-):-)
1000km w ciągu jednego dnia ... Ale daliśmy rade chociaż były momenty że miałam delikatne skurcze ale Mąż się zatrzymywał i mogłam sobie troszke pospacerować :-)

A w piatek nad morze :-D

Buziaki i dobrej nocy :-D

Kasiurek wode i kuchenke mam na prad . Nie bylo innej opcji podlaczenia , bo ja mam zrobione swoje lokum ze starego warsztatu taty i kwalka domu babci i kawalka domu cioci. Tak mi sie
udalo tu wpasowac :-D:-D
Wiem, ze zima mieszkanie tu jest drogioe, ale za to latem juz nie ma rachunkow za gaz. uf
Gabiaz u mnie 20C to luksus , zawsze mam troszke mniej w ramach oszczednosci. Wymienilam okna i zamontowalam kaloryfery, bo wczesniej w jednej czesci ich nie bylo:-D:-D:-D jedyne rozwiazanie to wymiana pieca i ocieplenie domu,to podstawa. No a to juz sa jak dla mnie za duze koszta!!!

witam sie i ja, ale po nadrobieniu zalgloscii, nie mam juz sil:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
i mykam spac:-p:-p:-p moj chrapie tak zachecajaco....:-D:-D:-D
spokojnej nocki kobitki;-)

Miłej nocki kosiane mamuśki :-) Troszkę nas niebyło ale polatałyśmy po Polsce :-) Roxanka chyba też będzie miała ciągotki do draiwerowania bo w czasie jednorazowej 700 km trasy ani razu nie dokuczyła mamci za kierownicą :-) Dziś tz wczoraj byłam na ponownej glukozie i ponownym kuciu ... moje ręce wyglądają tragicznie ... nawet kobitki z zabiegowego miały wyrzuty sumienia :szok: ( wizytka miała swój finał w domowej toalecie ... glukoza poleciała górną drogą do wisły) Dziś lecę na 15,40 na USG i po wyniki z cichą nadzieją że teraz już się nic nieporządanego nie wytrąci ...
Widząc ile nadrukowałyście przez te parę dni mojej nieobecności lecę troszkę ponadrabiać ;-)
Co do odczuć po glukozie ... ja miałam kryzys po dwóch godzinach z kawałkiem... nagle zalały mnie zimne poty, zakręciło mi się w głowie i zrobiło mi się strasznie duszno i wczoraj też powtórka z rozrywki po dwóch ... fatalne uczucie :baffled:
izabell96 powodzonka przy remoncie :-) u mnie też ten etap i tak jak piszą dziewczyny ... planowanie wydatków w tej dziedzinie mija się z celem ... u mnie już został przekroczony limit wykończeniowy a gdzie reszta ...
stopi69 widzę, że przetrwałaś najazd rodzinny :-) gratuleczki :-) ja z całego serdusia będę kibicować Lence , to Twoja dzidzia i masz pełne prawo dać jej na imię tak jak Ty chcesz :-) Co do rodzinnych podarków :-) super sprawa :-) taka chwila wspomnień :-) Łomatko ale rachuneczek :baffled: taki HORROROWATY zdeczka :baffled: serdecznie Ci słoneczko go współczuję :-(
e_mama SUPER że już po badankach ;-) rozumiem Cię lepiej niż myślisz i całkowicie popieram :tak: Stwierdziłam, że jak jeszcze raz cisik zpaprają w laboratorium z moją krwią to już więcej napewno nie przyjdę na glukozę ... mogą zapomnieć :baffled: Powodzonka w walce z ZUS-em :-)
fela_76 szacunek dla męża Twojej kumpeli :tak: prawdopodobnie uratowała życie swojej dzidziuni :tak:
monia1021 MAXIK ZDRÓWKA DLA PATRYSIA :-):-):-)
AsiaJan86 GRATULACJE UDANEGO ZAKUPU :-):-):-) WÓZECZEK ŚLICZNIUSI :-):-):-)
juluszka kciuki zaciśnięte za siostrę męża ... oby wszystko było dobrze ...
gabiaz zazdroszczę zawodu i wiedzy :-) przy mojch psiakach była by na wagę złota :-):-):-)
Kasiurek1983 SUPER NIUSKI Z BADANKA :-):-):-) NASTĘPNA DZIDZIUNIA ZDROWIUTKA :-):-):-)
Anika_79 zdrówka , zdrówka i jeszcze raz zdrówka :-) kuruj się mamuśka :-):-):-)
Alusia8989 jak ja Ci zazdroszczę tego MORZA :tak::tak::tak: pozdrów je odemnie :-)
Uff ... dobrnełam do końca ;-) teraz zmykam palulu, bo rano trzeba wstać :-)
Słodziutkich snów i milusiego poranka mamuśki :-):-):-)

Ostatnia edycja:
Witam
Spać nie mogę już od 5 leżałam z nadzieją że zasnę a tu guzik :baffled:
Czekam teraz aby synka do przedszkola obudzić
Pogoda tragedia pada śnieg i nic nie zapowiada aby wiosna miała być :eek:
Wczoraj z mężem zaczęliśmy sprzątać szafki z przedpokoju praktycznie same buty plus tego że mąż z nudów porozkręcał szafki dwie zdjął i teraz niema odwrotu remont musi być :laugh2:

reklama
witam sie i ja wczesnie rano:tak::tak::tak:
ja tylko was powiadomic, ze u nas piekna wiosenna pogoda, ustapila miejscu sniegu, ktory juz napadal nam po pachwiny:baffled::baffled: i ciagle sypie plus niezly wiatr:dry::dry:
nie ma to jak wiosna:-D:-D:-D moj wlasnie odsnieza zeby do swojego samochodu sie doastac:sorry2::sorry2:

Do góry