Miłej nocki kosiane mamuśki :-) Troszkę nas niebyło ale polatałyśmy po Polsce :-) Roxanka chyba też będzie miała ciągotki do draiwerowania bo w czasie jednorazowej 700 km trasy ani razu nie dokuczyła mamci za kierownicą :-) Dziś tz wczoraj byłam na ponownej glukozie i ponownym kuciu ... moje ręce wyglądają tragicznie ... nawet kobitki z zabiegowego miały wyrzuty sumienia
( wizytka miała swój finał w domowej toalecie ... glukoza poleciała górną drogą do wisły) Dziś lecę na 15,40 na USG i po wyniki z cichą nadzieją że teraz już się nic nieporządanego nie wytrąci ...
Widząc ile nadrukowałyście przez te parę dni mojej nieobecności lecę troszkę ponadrabiać ;-)
Co do odczuć po glukozie ... ja miałam kryzys po dwóch godzinach z kawałkiem... nagle zalały mnie zimne poty, zakręciło mi się w głowie i zrobiło mi się strasznie duszno i wczoraj też powtórka z rozrywki po dwóch ... fatalne uczucie
izabell96 powodzonka przy remoncie :-) u mnie też ten etap i tak jak piszą dziewczyny ... planowanie wydatków w tej dziedzinie mija się z celem ... u mnie już został przekroczony limit wykończeniowy a gdzie reszta ...
stopi69 widzę, że przetrwałaś najazd rodzinny :-) gratuleczki :-) ja z całego serdusia będę kibicować Lence , to Twoja dzidzia i masz pełne prawo dać jej na imię tak jak Ty chcesz :-) Co do rodzinnych podarków :-) super sprawa :-) taka chwila wspomnień :-) Łomatko ale rachuneczek
taki HORROROWATY zdeczka
serdecznie Ci słoneczko go współczuję :-(
e_mama SUPER że już po badankach ;-) rozumiem Cię lepiej niż myślisz i całkowicie popieram
Stwierdziłam, że jak jeszcze raz cisik zpaprają w laboratorium z moją krwią to już więcej napewno nie przyjdę na glukozę ... mogą zapomnieć
Powodzonka w walce z ZUS-em :-)
fela_76 szacunek dla męża Twojej kumpeli
prawdopodobnie uratowała życie swojej dzidziuni
monia1021 MAXIK ZDRÓWKA DLA PATRYSIA :-):-):-)
AsiaJan86 GRATULACJE UDANEGO ZAKUPU :-):-):-) WÓZECZEK ŚLICZNIUSI :-):-):-)
juluszka kciuki zaciśnięte za siostrę męża ... oby wszystko było dobrze ...
gabiaz zazdroszczę zawodu i wiedzy :-) przy mojch psiakach była by na wagę złota :-):-):-)
Kasiurek1983 SUPER NIUSKI Z BADANKA :-):-):-) NASTĘPNA DZIDZIUNIA ZDROWIUTKA :-):-):-)
Anika_79 zdrówka , zdrówka i jeszcze raz zdrówka :-) kuruj się mamuśka :-):-):-)
Alusia8989 jak ja Ci zazdroszczę tego MORZA
pozdrów je odemnie :-)
Uff ... dobrnełam do końca ;-) teraz zmykam palulu, bo rano trzeba wstać :-)
Słodziutkich snów i milusiego poranka mamuśki :-):-):-)