Vilija : dziekuje serdecznie usciskow od mamy to napewno nie brakuje nawet nie musze go o to prosic sam taki biedniutki przychodzi i caly czas w raminachAnika - dzieki za info - tak wlasnie myslalam z tymi spodenkami Ja mieszkam na wsi i moje dziecie na spacer nie ma sie co stroic bo wkolo tylko krowy i kury
Monia - zycze duzo zdrowka dla malego - na pocieszenie powiem Ci ze medycyna nigdy nie byla tak rozwinieta jak teraz wiec pewnie szybko mu sie poprawi - najwazniejsze to goracy uscisk mamy
reklama
AsiaJan86
Lipcowe mamy'09
Monia zdrówka dla Patrysia.
Ja dostałam dziś od znajomej 2 kartony ciuszków i zestaw pościeli. Zrobiłam taka selekcję naturalną, że i tak oddaje jej prawie to samo co mi dała. Nie myślcie, że jestem jakaś wybredna. Nic z tych rzeczy. Po prostu to są ciuszki po chłopcu i niektóre rzeczy w ogóle na moją Hanię nie pasują mówię między innymi o sztruksowych bojówkach czy ogrodniczki i widać, że chłopięce. Wybrałam dużo bodziaków na krótki i długi rękaw. Parę pajacyków i to wszystko. Pościel niby markowa ale tez taka jakaś nie za bardzo. Wybrałam z tego zestawu tylko rożek, bo jeden jak kupię to może być za mało. Bo Niuni może się ulać czy tam kupka wyskoczy itd. Ale najważniejsze, że koleżanka ma dobre chęci. Ja już serio nic nie będę kupować, bo już nie mam gdzie chować. Stoi pełno kartonów w pokoju i tyle. Jak zrobimy remont to Dawid mi skręci komodę ale to jeszcze kupa czasu
Ja dostałam dziś od znajomej 2 kartony ciuszków i zestaw pościeli. Zrobiłam taka selekcję naturalną, że i tak oddaje jej prawie to samo co mi dała. Nie myślcie, że jestem jakaś wybredna. Nic z tych rzeczy. Po prostu to są ciuszki po chłopcu i niektóre rzeczy w ogóle na moją Hanię nie pasują mówię między innymi o sztruksowych bojówkach czy ogrodniczki i widać, że chłopięce. Wybrałam dużo bodziaków na krótki i długi rękaw. Parę pajacyków i to wszystko. Pościel niby markowa ale tez taka jakaś nie za bardzo. Wybrałam z tego zestawu tylko rożek, bo jeden jak kupię to może być za mało. Bo Niuni może się ulać czy tam kupka wyskoczy itd. Ale najważniejsze, że koleżanka ma dobre chęci. Ja już serio nic nie będę kupować, bo już nie mam gdzie chować. Stoi pełno kartonów w pokoju i tyle. Jak zrobimy remont to Dawid mi skręci komodę ale to jeszcze kupa czasu
M
MALENSTWO 33
Gość
U nas taka ulewa ze nawet psa szkoda na dwór puszczać
A co do ciuszków dla maluszka to jeszcze nic nie kupowałam i na razie nie kupuje aż po ślubie ściągnę z szafy 3 kartony z rzeczami po Wiki i dopiero będę robić listę co potrzebne i czego nie mamy na razie wypatrzyłam na allegro tanie pieluchy tetrowe i pokrowiec na przewijak no i oczywiście muszę kupić rożek bo inaczej dziećka nie wypuszczą u nas ze szpitala
A co do ciuszków dla maluszka to jeszcze nic nie kupowałam i na razie nie kupuje aż po ślubie ściągnę z szafy 3 kartony z rzeczami po Wiki i dopiero będę robić listę co potrzebne i czego nie mamy na razie wypatrzyłam na allegro tanie pieluchy tetrowe i pokrowiec na przewijak no i oczywiście muszę kupić rożek bo inaczej dziećka nie wypuszczą u nas ze szpitala
Kasiurek1983
Fanka BB :)
pisalam na odpowiednim wątku , ze z dzidzia wsio ok troche prawa czesc serca wieksza od lewej ale to podobno "normlane" wiekszosc z nas ma jakies anomalia w serduszku i zyjemy z tym bo nam nie przeszkadza to :] wiec jestem podbudowana :] hihi
pozatym maly na ponad pol kilo i jest tydzien do przodu niz wiek ciązy :]
pozatym maly na ponad pol kilo i jest tydzien do przodu niz wiek ciązy :]
Kasiurek1983
iwon, no my na razie zkaupilismy na allegro 7 body i 2 pary body w relau bo byla promocja :]
aa i jedna ogrodniczki dla 3-6 miesiecy i gaciorki z dresu :] acha wsyztsko kupywalismy dla 3-6 miesiecy bo u nas jakos same duze dzieciorki sie rodza najmniejsze 52 cm ...
aa i jedna ogrodniczki dla 3-6 miesiecy i gaciorki z dresu :] acha wsyztsko kupywalismy dla 3-6 miesiecy bo u nas jakos same duze dzieciorki sie rodza najmniejsze 52 cm ...
robaczek_25
mama dwóch syneczków:)
ja rzeczy dziecka trzymam na razie u mamy w pokoju i coś czuję że nawet kupno komody nie pomoże żeby pomieścić wszystkie rzeczy, a na nic większego do pokoju nie mogę sobie pozwolić, nie wiem jeszcze jak ja to wszystko pomieszczę...
AsiaJan86
Lipcowe mamy'09
Ja na razie robię PASS z zakupami! W zeszłym tygodniu troszkę poszalałam.... Chyba za bardzo nawet.... Ale jak już wpadam w trans to nie mogę się oderwać.... Siadłam na du... jak zobaczyłam, że konto wyczyściłam!
Ja też musiałam i jeszcze dziś "akcja liść dębu" ze ślubnym to już w ogóle na razie odpadam:-):-):-)
ale spoko Za tydzień przelew będzie to pewnie znowu coś wypatrzę
Kasia 9 bodziaków??:-) P co Ci tyle?? ;-)
Ja prawie wszystko kupuję na 62 rozmiar. Dosłownie chyba ze 2-3 rzeczy mam na 56.
iwon, no my na razie zkaupilismy na allegro 7 body i 2 pary body w relau bo byla promocja :]
Kasia 9 bodziaków??:-) P co Ci tyle?? ;-)
Ja prawie wszystko kupuję na 62 rozmiar. Dosłownie chyba ze 2-3 rzeczy mam na 56.
reklama
Kasiurek1983
co to akcja lisc dębu ? bo nie bardzo kumam