reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Izabell to dokladnie jak ja - nie wiem co sie stalo ale obudzilam sie o 5 (za 10) i stwierdzilam, ze juz nie zasne :baffled: Zdazylam przemeblowac pokoj (w myslach), umyc sie i ubrac, zjesc obfite sniadanko, nakarmic szczury, odrzucic kilkanascie propozycji imienia dla synka, przeczytac forum, sprawdzic poczte... i teraz to juz nie wiem co mam robic :-p

reklama
ja nie spie juz od 4:baffled::baffled: myslalam ze pospie jak moj piotrus do pracy pojedzie, ale nie moge jakos zasnac:dry::dry:
i sie zastanawiam czy do pracy wogole jechac:confused::confused::sorry2::sorry2:
tak wygladalo u nas o 4.30

Załączniki

• DSC00837.jpg
    DSC00837.jpg
    29,7 KB · Wyświetleń: 41
Cześć u mnie pada śnieg juz mam dość tej pogody ja chce wiosnę
Dzidziuś rozrabia od samego rana Wiki ma zapalenie gardła więc nie chodzi do przedszkola, Piotr poszedł do pracy i zostałyśmy same do 16:30

Witam się kochane :) U mnie tez jakaś zimowa ta wiosna :(
Goście juz sobie pojechali, ale dziś jeszcze nie poodpoczywam - najpierw muszę jechać z córcią na szczepienie, a wieczorkiem mam wizytę u mojego gina.
Widzę, że część z Was już szaleje z zakupami - ja chyba tez zaczynam. Mam już nazbieranej trochę kaski, więc może pora zaszaleć (?) Sama nie wiem.
Podrowionka Laski!

I ja witam się z Wami w ten uroczy dzień :baffled:

Zasypiam, głowa opada mi na biurko :baffled: głowa mnie boli :baffled:. Niech już ten dzień się skończy :baffled:. Hmmm, ale optymizm ode mnie bije ;-).

czesc wam porannie
ech masakra za oknem śnieg z deszczem...
ja po wczorajszych rewolucjach żoładkowych mam dziś nadzieję na dzień bez wymiotów, bo inaczej to nie nadrobię czytania waszych wczorajszych postów...

Witam się kobietki :-):-):-)

Ja dzisiaj tez wstałam już o 7 :szok:,normalnie to podnoszę tyłeczek gdzieś o 9 :tak: ale moje dziecię wstało po 6 i ciągle tylko słyszałam :mamuś,wstań bo mi się nudzi.....a tak miałam dobrze bo jeszcze niedawno spała mi do 9 :tak:....ale co tam najważniejsze ze słoneczko za oknem :-) i humorek tez dopisuje tylko jak pomyśle ze muszę posprzątać chałupkę to od razu bym się położyła :-D:tak::-D.........

Słońce,duuuużżżżooooo zdrówka dla Wiki,dla pocieszenia też jesteśmy same do póznego popołudnia :-(;-):-(

Mamusia,więcej optymizmu proszę :tak: ......a tu jeszcze troszkę do wieczorka.....

Miłego wtoreczku :-):-):-)

reklama
Do góry