reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

Izabell to dokladnie jak ja - nie wiem co sie stalo ale obudzilam sie o 5 (za 10) i stwierdzilam, ze juz nie zasne :baffled: Zdazylam przemeblowac pokoj (w myslach), umyc sie i ubrac, zjesc obfite sniadanko, nakarmic szczury, odrzucic kilkanascie propozycji imienia dla synka, przeczytac forum, sprawdzic poczte... i teraz to juz nie wiem co mam robic :-p

reklama
ja nie spie juz od 4:baffled::baffled: myslalam ze pospie jak moj piotrus do pracy pojedzie, ale nie moge jakos zasnac:dry::dry:
i sie zastanawiam czy do pracy wogole jechac:confused::confused::sorry2::sorry2:
tak wygladalo u nas o 4.30

Załączniki

• DSC00837.jpg
    DSC00837.jpg
    29,7 KB · Wyświetleń: 38
Cześć u mnie pada śnieg juz mam dość tej pogody ja chce wiosnę
Dzidziuś rozrabia od samego rana Wiki ma zapalenie gardła więc nie chodzi do przedszkola, Piotr poszedł do pracy i zostałyśmy same do 16:30

Witam się kochane :) U mnie tez jakaś zimowa ta wiosna :(
Goście juz sobie pojechali, ale dziś jeszcze nie poodpoczywam - najpierw muszę jechać z córcią na szczepienie, a wieczorkiem mam wizytę u mojego gina.
Widzę, że część z Was już szaleje z zakupami - ja chyba tez zaczynam. Mam już nazbieranej trochę kaski, więc może pora zaszaleć (?) Sama nie wiem.
Podrowionka Laski!

I ja witam się z Wami w ten uroczy dzień :baffled:

Zasypiam, głowa opada mi na biurko :baffled: głowa mnie boli :baffled:. Niech już ten dzień się skończy :baffled:. Hmmm, ale optymizm ode mnie bije ;-).

czesc wam porannie
ech masakra za oknem śnieg z deszczem...
ja po wczorajszych rewolucjach żoładkowych mam dziś nadzieję na dzień bez wymiotów, bo inaczej to nie nadrobię czytania waszych wczorajszych postów...

Witam się kobietki :-):-):-)

Ja dzisiaj tez wstałam już o 7 :szok:,normalnie to podnoszę tyłeczek gdzieś o 9 :tak: ale moje dziecię wstało po 6 i ciągle tylko słyszałam :mamuś,wstań bo mi się nudzi.....a tak miałam dobrze bo jeszcze niedawno spała mi do 9 :tak:....ale co tam najważniejsze ze słoneczko za oknem :-) i humorek tez dopisuje tylko jak pomyśle ze muszę posprzątać chałupkę to od razu bym się położyła :-D:tak::-D.........

Słońce,duuuużżżżooooo zdrówka dla Wiki,dla pocieszenia też jesteśmy same do póznego popołudnia :-(;-):-(

Mamusia,więcej optymizmu proszę :tak: ......a tu jeszcze troszkę do wieczorka.....

Miłego wtoreczku :-):-):-)

reklama
Do góry