reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Czesc dziewczyny!
Dzisiaj tylko wpadlam sie przywitac bo drugi dzien wstaje z bolem glowy i caly dzien jestem do niczego :-( Jeszcze ta pogoda to juz wogole :baffled: od rana deszcz ze sniegiem teraz deszcz :baffled: O a teraz nawet grad :szok: Odechciewa sie czegokolwiek :tak: Zycze Wam milego dnia i lepszej pogody :tak::-) Buzka

reklama
Witam się i ja. U nas pogoda taka w miarę ale wieje strasznie wiatr.
Mój mnie od 9 budził ale tak jakoś mi się dobrze spało, że nie chciało mi się wstać.
Wczoraj wieczorem nasza córka tak zaszalała, że mój tyran zrobił dosłownie taki oczy:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
Położył rękę a tam wszystko skaczę. Cały brzuch razem z jego dłonią i pierwsze co do mnie to czy mnie to nie boli? Na razie jest w miarę dobrze a co będzie potem to nie wiem?
Spadam, bo jadę do teściowej na obiad:crazy::crazy::crazy::crazy: synuś się stęsknił i nie mam wyjścia. Miłego dnia.

Witam się i ja. U nas pogoda taka w miarę ale wieje strasznie wiatr.
Mój mnie od 9 budził ale tak jakoś mi się dobrze spało, że nie chciało mi się wstać.
Wczoraj wieczorem nasza córka tak zaszalała, że mój tyran zrobił dosłownie taki oczy:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
Położył rękę a tam wszystko skaczę. Cały brzuch razem z jego dłonią i pierwsze co do mnie to czy mnie to nie boli? Na razie jest w miarę dobrze a co będzie potem to nie wiem?
Spadam, bo jadę do teściowej na obiad:crazy::crazy::crazy::crazy: synuś się stęsknił i nie mam wyjścia. Miłego dnia.

Moj szkrab tez wczoraj wieczorem niezle wywijal :szok::-D:-D za to maz, z dumy pekal. :rofl: Mowi, ze chlopak jak ojciec, pelen zycia :-D
Juz sie boje, co bedzie w lipcu:szok:
Ja to taka cicha osoba, z dwoma wariatami w domu nie wyrobie :-D

Witajcie kosiane mamuśki :-):-):-) szybka kawka i na obroty ;-) Trochę sie tego nazbierało :-( ale jak mus to mus :-)
Miłego dzionka i maxik uśmiechu dla wszystkich Was :-):-):-) Buziaczki :-):-):-)
NataliaSe ŁOMATKO ale pogoda :baffled::baffled::baffled: u nas co prawda zimno i wieje ale śniegu dzięki bogu brak ;-) Kwiatuszku słoneczka i roztopów Ci życzę :-):-):-)
agorana fioletowa heidi86 slonce1maxik zdrówka dla Wikuni, a dla Was też odrobima promyczka który teraz zagląda przez okienko :-):-):-)
mamusiaM czekoladkę na gorąco i już będzie lepiej :-):-):-) Pogoń jakiegoś kolegę z pracy :tak: niech Ci przyniesie :-)

Anika,zdrówka,zdrówka,zdrówka !!!!!!!!!!

A moje maleństwo cosik sie z wieczorka uspokoiło i nawet daje mamusi w nocy pospać ale za to w dzień nadrabia :-):tak::-).
Po porannym słoneczku już śladu ni ma,deszcz ze śniegiem na zmianę,ale ciepło :confused:,na szczęście zakupki zrobione,młoda się przewietrzyła i zara trza jakiś obiadek zrobić......ale puki co to kupiłam sobie takie cukiereczki pudrowe i wpierdzielam ............:szok::-):szok:

Witam lipcoweczki cieplusio :-)

Za oknem promyczki, ale co chwile naprzemian z gradem, wiec moje nadzieje na spacer zostaly pogrzebane.

A moja dzidzia tylko czasem sie tacie pokazuje, wczoraj uznalam, ze chrapanie mojego M dziala na nia pobudzajaco, bo jak tylko on zasypia tak dzidzia zaczyna buszowac :-) Jak tak bedzie po porodzie to oni mnie wykoncza :tak:

Anika duzo duzo zdrowka

NataliaSe jejku wspolczuje takiej wiosny :-( duzo slonka, ale takiego goracego

AsiaJan milych spotkan rodzinnych

Duzo zdroweczka i sloneczka dla wszystkich, ja lece gotowac kapusniaczek mniam mniam ;-)

reklama
Witajcie dziewczyny!!
Mnie tez wczoraj corcia tak kopala ze nie moglam zasnac a mezus tez z reka na brzuchu z dumy pekal :) dzisiaj czuje sie swietnie i zycze wam tez takiego humorku. asiajan86 nie bylo mnie jakis czas na bb i jakos nie doszlo do nie ze bedziesz miala coreczke! GRATULUJE!! to tak jak ja:) widze ze dziewczynki wyrownuja z chlopczykami na lipiec :D macie juz imie??
pozdrawiam i sle buziaki i duuuuzo slonka na wiosne!!

Do góry