reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

Czesc dziewczyny!
Dzisiaj tylko wpadlam sie przywitac bo drugi dzien wstaje z bolem glowy i caly dzien jestem do niczego :-( Jeszcze ta pogoda to juz wogole :baffled: od rana deszcz ze sniegiem teraz deszcz :baffled: O a teraz nawet grad :szok: Odechciewa sie czegokolwiek :tak: Zycze Wam milego dnia i lepszej pogody :tak::-) Buzka

reklama
Witam się i ja. U nas pogoda taka w miarę ale wieje strasznie wiatr.
Mój mnie od 9 budził ale tak jakoś mi się dobrze spało, że nie chciało mi się wstać.
Wczoraj wieczorem nasza córka tak zaszalała, że mój tyran zrobił dosłownie taki oczy:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
Położył rękę a tam wszystko skaczę. Cały brzuch razem z jego dłonią i pierwsze co do mnie to czy mnie to nie boli? Na razie jest w miarę dobrze a co będzie potem to nie wiem?
Spadam, bo jadę do teściowej na obiad:crazy::crazy::crazy::crazy: synuś się stęsknił i nie mam wyjścia. Miłego dnia.

Witam się i ja. U nas pogoda taka w miarę ale wieje strasznie wiatr.
Mój mnie od 9 budził ale tak jakoś mi się dobrze spało, że nie chciało mi się wstać.
Wczoraj wieczorem nasza córka tak zaszalała, że mój tyran zrobił dosłownie taki oczy:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
Położył rękę a tam wszystko skaczę. Cały brzuch razem z jego dłonią i pierwsze co do mnie to czy mnie to nie boli? Na razie jest w miarę dobrze a co będzie potem to nie wiem?
Spadam, bo jadę do teściowej na obiad:crazy::crazy::crazy::crazy: synuś się stęsknił i nie mam wyjścia. Miłego dnia.

Moj szkrab tez wczoraj wieczorem niezle wywijal :szok::-D:-D za to maz, z dumy pekal. :rofl: Mowi, ze chlopak jak ojciec, pelen zycia :-D
Juz sie boje, co bedzie w lipcu:szok:
Ja to taka cicha osoba, z dwoma wariatami w domu nie wyrobie :-D

Witajcie kosiane mamuśki :-):-):-) szybka kawka i na obroty ;-) Trochę sie tego nazbierało :-( ale jak mus to mus :-)
Miłego dzionka i maxik uśmiechu dla wszystkich Was :-):-):-) Buziaczki :-):-):-)
NataliaSe ŁOMATKO ale pogoda :baffled::baffled::baffled: u nas co prawda zimno i wieje ale śniegu dzięki bogu brak ;-) Kwiatuszku słoneczka i roztopów Ci życzę :-):-):-)
agorana fioletowa heidi86 slonce1maxik zdrówka dla Wikuni, a dla Was też odrobima promyczka który teraz zagląda przez okienko :-):-):-)
mamusiaM czekoladkę na gorąco i już będzie lepiej :-):-):-) Pogoń jakiegoś kolegę z pracy :tak: niech Ci przyniesie :-)

Anika,zdrówka,zdrówka,zdrówka !!!!!!!!!!

A moje maleństwo cosik sie z wieczorka uspokoiło i nawet daje mamusi w nocy pospać ale za to w dzień nadrabia :-):tak::-).
Po porannym słoneczku już śladu ni ma,deszcz ze śniegiem na zmianę,ale ciepło :confused:,na szczęście zakupki zrobione,młoda się przewietrzyła i zara trza jakiś obiadek zrobić......ale puki co to kupiłam sobie takie cukiereczki pudrowe i wpierdzielam ............:szok::-):szok:

Witam lipcoweczki cieplusio :-)

Za oknem promyczki, ale co chwile naprzemian z gradem, wiec moje nadzieje na spacer zostaly pogrzebane.

A moja dzidzia tylko czasem sie tacie pokazuje, wczoraj uznalam, ze chrapanie mojego M dziala na nia pobudzajaco, bo jak tylko on zasypia tak dzidzia zaczyna buszowac :-) Jak tak bedzie po porodzie to oni mnie wykoncza :tak:

Anika duzo duzo zdrowka

NataliaSe jejku wspolczuje takiej wiosny :-( duzo slonka, ale takiego goracego

AsiaJan milych spotkan rodzinnych

Duzo zdroweczka i sloneczka dla wszystkich, ja lece gotowac kapusniaczek mniam mniam ;-)

reklama
Witajcie dziewczyny!!
Mnie tez wczoraj corcia tak kopala ze nie moglam zasnac a mezus tez z reka na brzuchu z dumy pekal :) dzisiaj czuje sie swietnie i zycze wam tez takiego humorku. asiajan86 nie bylo mnie jakis czas na bb i jakos nie doszlo do nie ze bedziesz miala coreczke! GRATULUJE!! to tak jak ja:) widze ze dziewczynki wyrownuja z chlopczykami na lipiec :D macie juz imie??
pozdrawiam i sle buziaki i duuuuzo slonka na wiosne!!

Do góry