reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

ale spoko:) Za tydzień przelew będzie to pewnie znowu coś wypatrzę:):):)

Kasia 9 bodziaków??:-) P co Ci tyle?? ;-):confused::confused:

Ja prawie wszystko kupuję na 62 rozmiar. Dosłownie chyba ze 2-3 rzeczy mam na 56.

wiem wiem zgrzeszylam :( ale zamowialam 7 na allegro 7 pack za 25 zyla z bardzo ładnej bawełny ! no i bylam sobie na zkaupach poejchalam do reala bo byly w gazetce koszuliny wiec pomyslalam sobie kupie osbie tshira na XL to bede miala na lto jak bebzuch juz nie bedzie meiscil sie do ksouzlek sprzed ciazy, a nie zawsze bede mogla ubrac tunike, wiec pojechalam z nieslubnym no i jemu jakiej tshirty z dlugim rekawem do rpacy na kosuzle elgancka no i ide ide i patrze i co widze super body jedna z dlugim drugie z krotkim 2 pack za 7, 99 wiec mowie do mojego kupimy ? a on no dobra no to sie tak jakos całkiem rpzypadkiem w koszu znalazlo ;p Teraz tylko kupie apre pajaców i koniec :]obiecuje :]

no chyba ze dla dzieck 6-9 mieisecy bede kupywac;p

reklama
Witam sie i ja popołudniowo-wieczornie:confused:
Dziś u nas typowo marcowa pogoda, najpierw deszcz potem śnieg z deszczem a po południu słońce:-)
A tak poza tym to jakoś tak mało pracy dziś było, ale musiałam jeździć w tą i spowrotem, jeszcze raz muszę pojechać niestety. Poodkurzać chciałam dziś porządnie ale mój odkurzaczyk jakieś dziwne dźwięki zaczyna wydawać i z lekka inny zapach.... Czyzby kolejny wydatek mnie czekał:confused: Aaa i mdłości jakoś tak dziwnie powracają:-( kurde wyglądam na obżartą kobitę ostatnio a nie jak ciezarna.... KIEDY TO W KOŃCU SIĘ ZMIENI????:confused::no: Spodnie się z lekka niedopinają i tylko tyle, może tak jest dlatego że moje dziecię usadowiło się w miednicy a nie w brzuchu:confused: Zmykam na chwilę do cielaczków, będę później moje miłe:tak:

co to akcja lisc dębu ? bo nie bardzo kumam :(
Wiesz Kasiurek czasem tak bywa, że raz pęka serce a raz prezerwatywa mi pękło serce. Mój mąż-zacny człowiek opierdzielił mnie za to, że zamówiłam bluzkę na allegro a jest za mała:crazy::crazy::crazy: i dostałam szlaban na allegro jak małe dziecko.
Już mu wszystko wypersfadowałam z tej małej główki a on mi zaszalał, że kabel od internetu mi odetnie:crazy::crazy::crazy: Po prawie 3 latach małżeństwa wychodzi jakiego mam tyrana a nie męża:-):-):-):-)

Witam sie i ja popołudniowo-wieczornie:confused:
Dziś u nas typowo marcowa pogoda, najpierw deszcz potem śnieg z deszczem a po południu słońce:-)
A tak poza tym to jakoś tak mało pracy dziś było, ale musiałam jeździć w tą i spowrotem, jeszcze raz muszę pojechać niestety. Poodkurzać chciałam dziś porządnie ale mój odkurzaczyk jakieś dziwne dźwięki zaczyna wydawać i z lekka inny zapach.... Czyzby kolejny wydatek mnie czekał:confused: Aaa i mdłości jakoś tak dziwnie powracają:-( kurde wyglądam na obżartą kobitę ostatnio a nie jak ciezarna.... KIEDY TO W KOŃCU SIĘ ZMIENI????:confused::no: Spodnie się z lekka niedopinają i tylko tyle, może tak jest dlatego że moje dziecię usadowiło się w miednicy a nie w brzuchu:confused: Zmykam na chwilę do cielaczków, będę później moje miłe:tak:
spokojnie kobietko jak ciebie "wypchnie" to bedziesz chciala wygaldac na obzarta.
Ja to sie juz nie mieszcze do ostaniego najszerszego trenczu ktrory jest szyty tak ze jest rozszerzany do dolu a teraz wygalda jakby byl prosty ciosany !!!
Wiesz Kasiurek czasem tak bywa, że raz pęka serce a raz prezerwatywa mi pękło serce. Mój mąż-zacny człowiek opierdzielił mnie za to, że zamówiłam bluzkę na allegro a jest za mała:crazy::crazy::crazy: i dostałam szlaban na allegro jak małe dziecko.
Już mu wszystko wypersfadowałam z tej małej główki a on mi zaszalał, że kabel od internetu mi odetnie:crazy::crazy::crazy: Po prawie 3 latach małżeństwa wychodzi jakiego mam tyrana a nie męża:-):-):-):-)
ehh przeca zwrocic mozesz :] a mezusiem sie nie przejmuj :] moj mi nigdy nie pozwolil kupic nic do ubrania na allegro orpcz chusty (ktora nie jest rzeczado ubrania) i bolerko o rozmiarze uniwerslanym wiec musialo pasowac na moje 38 noszone przed ciaza.

a teraz dal mi 100 złotych i powiedzial ze mam sobie sweter kupic jakis bo juz na mnie patrzec nie umi, bo clay czas w dwoch tych smaych chodze :] -- no co jak sie w nie meiszcze---a nie chce kupywac nic nowego bo mam zamiar wrocic do formuy sprzed ciazy :] a po co zagracac szafe no nie !! ;]

Co do zakupów dla małej to ja tez na razie musiałam przystopować, bo chyba ma ich juz za duzo. I tez am kilka ubranek na 62cm, a pozostałe juz wieksze.
No i jutro płace rachunek za 2 msc ogrzewania gazem. O zgrozo ta suma (powyzej 2tys) mnie dobiła:wściekła/y:

GABIAZ - nie przejmuj sie małym brzuszkiem . Ja nadal mam pseudo brzuch i tez na ciężarna nie wyglądam i chodzę w ubraniach, które nosiłam przed ciążą. Spokojnie zobaczysz za kilka tyg. nam wyskoczy piłka :-) A wiesz co mi tez mała ułozyła sie miednicowo, wiec to moze dlatego brzuszkow nie mamy.:-D:-D:-D

hehe a ja bym chciała mniej tyć niż się to dzieje obecnie i wydaje mi się, że tak będzie zawsze, te za chude a te za grube i jedne drugim zazdroszczą :-D choć wolałabym mieć mniej do zrzucania niż więcej ;-) niestety właśnie przetrąciłam kanapkę :zawstydzona/y: a co tam, chora jestem muszę nabrać sił żeby wyzdrowieć no i nie mogę bejbisia głodzić:tak:

Ja z zakupów poczyniłam w zeszłym tygodniu postęp kupując 4 paczki pampersów i 2 sztuki ubranek rozmiar 62 :tak: To moje pierwsze zakupy a i tak małżon kręci nosem, że co się tak pospieszyłam :-)

a ja już po notariuszu i mieszkanie sprzedane jak na razie tylko na papierze bo teraz czekam tylko na przelew. Dziś przyszedł leżaczek jest śliczny rozłożyłam z mężem i synkiem po oglądaliśmy i z powrotem do pudła niech czeka :tak:

Anika
twoja kanapka jest niczym przy moich frytkach:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale wszyscy w domu jedli a ja miałam być gorsza??:-p oj będę płakać w lecie jak będę mieć 20 kg do zrzucania:dry: ale to będzie w lecie;-)
Izabell
gratuluję transakcji:-) jeden problem z głowy

Co do zakupów dla małej to ja tez na razie musiałam przystopować, bo chyba ma ich juz za duzo. I tez am kilka ubranek na 62cm, a pozostałe juz wieksze.
No i jutro płace rachunek za 2 msc ogrzewania gazem. O zgrozo ta suma (powyzej 2tys) mnie dobiła:wściekła/y:

GABIAZ - nie przejmuj sie małym brzuszkiem . Ja nadal mam pseudo brzuch i tez na ciężarna nie wyglądam i chodzę w ubraniach, które nosiłam przed ciążą. Spokojnie zobaczysz za kilka tyg. nam wyskoczy piłka :-) A wiesz co mi tez mała ułozyła sie miednicowo, wiec to moze dlatego brzuszkow nie mamy.:-D:-D:-D
no faktycznie 2 tysiaki to sporo -ostra zime mieliscie ?
my mamy CO i poki co nie ma podzielnikow wiec wsyztskie kaloryfery na 5 mamy i okna pootwierane, alejak bedzie maly to bedzie trzeba przystopowac , zeby nie trzymac go w warunkach cieplarnianych:tak:
hehe a ja bym chciała mniej tyć niż się to dzieje obecnie i wydaje mi się, że tak będzie zawsze, te za chude a te za grube i jedne drugim zazdroszczą :-D choć wolałabym mieć mniej do zrzucania niż więcej ;-) niestety właśnie przetrąciłam kanapkę :zawstydzona/y: a co tam, chora jestem muszę nabrać sił żeby wyzdrowieć no i nie mogę bejbisia głodzić:tak:

Ja z zakupów poczyniłam w zeszłym tygodniu postęp kupując 4 paczki pampersów i 2 sztuki ubranek rozmiar 62 :tak: To moje pierwsze zakupy a i tak małżon kręci nosem, że co się tak pospieszyłam :-)
hihi, no ja dzis tez zaszalalam na snaidanie 3 kromki z serem topionym pozniej badania wiec jesc sie odechwialo jak stres minoł to 2 ciastka i pączka, frytki z jajem sadzonym i nastepnie pol godziny dla sloniny :] no i teraz paczka zszamalam z sokiem pomarańczowym. Ale jeszcze lupie wzrokiem za drugim !! hyhy
a ja już po notariuszu i mieszkanie sprzedane jak na razie tylko na papierze bo teraz czekam tylko na przelew. Dziś przyszedł leżaczek jest śliczny rozłożyłam z mężem i synkiem po oglądaliśmy i z powrotem do pudła niech czeka :tak:
gratuluje sprzedania mieszkanka. ja rozmawialam z moim no i niestety lezaczek nie wchodzi w gre nie mamy gdzie to dac, wiec bedziemy diecko w nosidełku takim co sie do auta daje on ma funkcje bujania -tzn bedzie mial bo chcy taki kupic ze jak sie go szturchnie to sie kolebie. Niestety mało miescja jest w domku :(

reklama
Żegnam się na dziś moje Drogie Panie, bo zaczyna mi się seans filmowy. Także kolorowych snów. Do jutra.:-):-):-)

Do góry