Veritaserum - wzgorek miednicy? A gdzie cos takiego mamy?
Mnie potwornie bola stawy biodrowe (miednica sie rozciaga), tak ze kazdego dnia wstaje o 4 nad ranem ze lzami w oczach i z bolu juz spac nie moge
Moj gin twierdzi ze to taka reakcja na hormony ciazowe
AsiaJan - bardzo mi przykro ze cie dopadla grypa
Mam nadzieje ze szybko minie.
Iwon3004 - ciekawy sen
urzekla mnie zwlaszcza ta reworecznosc synka
Osoby leworeczne sa zwykle uzdolnione plastycznie, wyczulone na nastroje, emocje itp. Moze wiec marzy Ci sie wrazliwy chlop i przenosisz te marzenia na Fasolke w brzuszku
Tak se pieprze trzy po trzy
Robaczek25 - jesli masz czas w ciazy to poczytaj "7 nawykow efektywnego dzialania" Stephena Coveya
A jak bedziesz szla do pracy to sie odezwij
Kasiakom- a utylas juz duzo? ze sie martwisz ze sie po ciazy w sukienke nie zmiescisz?
)) Madra dziewczyna jestes i szybko wrocisz do formy
Bedzie dobrze - ja mam 8 sierpnia slub na ktorym co gorsza mam byc swiadkowa - juz to widze (ja w kacie z laktatorem i wiszaca na telefonie jak synek
))
U mnie po wizycie bardzo bardzo bardzo dobrze - okazalo sie ze nie plamie a brudze (to roznica?) i ze krwiaczka nie widac wiec sie chyba wchlonal
)))) Musze na siebie uwazac ale moge pracowac dwa dni w tygodniu (super, nie musze zamykac firmy). Dzieciatko odwrocilo sie tylkiem wiec nie widzielismy peniska ale na szczesnie rosnie tak jak powinno i wszystko ok, kosmowka czy tam lozysko sie nie odkleja, wszystko jest dobrze
Koniec tematu krwiaczki, nie chce do tego wracac
))
Aha i zawsze bylam przy kosci a teraz okazalo sie ze za malo tyje w ciazy - oplaca sie zdrowo jesc
Swoja droga odrzucilo mnie od slodyczy wiec to tez robi swoje
No nic, czuje sie jakby mi ktos zdjal kilka ton z serca i odetchnelam z ulga - w piatek poprowadze zajecia z radzenia sobie ze stresem a w sobote opisze wam moje ulubione techniki radzenia sobie ze stresem
))
Zmykam sie przytulac do meza (nadal tylko tyle moge
Usciski, milej nocki
P.S. Moja siostra czyta w moich myslach, poszla na grob babuni i zostawila jej rozyczki... Moja babcia byla najbardziej zaj* osoba jaka znalam - zawsze mnie uczyla ze nie ma ludzi zlych tylko nieszczesliwi i ze warto byc dobrym bo to zawsze wraca... Ech, cos sie konczy cos zaczyna, kolo zycia sie toczy a my laseczki brniemy z tymi naszymi fasolkami do przodu! Amen!