reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2025 ☀️

Cześć dziewczyny! To i ja się przywitam i chętnie do was dołączę. Próbowałam nadrobić ten wątek, ale tak dużo już napisałyście że ciężko jest 😁
Ale postaram się przynajmniej trochę stron wstecz przeczytać :)
U mnie termin z om 12.07. Z objawów niestety zaczęły się już lekkie mdlosci i straszna senność. W domu aktywna 2,5 latka więc z odpoczynkiem ciężko. A jeśli będę miała tak jak w pierwszej ciąży, mdlosci i wymioty do samej porodówki, no to nie wiem jak ja to przeżyję 😅
Życzę nam wszystkim żebyśmy w takim, a nawet i większym składzie dotrwały do lipca :)

reklama
Ja z kolei dzisiaj wstałam o 5.40 i koniec spania 🙈 W ogóle słabo śpię, budzę się częściej niż zwykle. Ale na noc też nie mogę zasnąć.
Rano bolała mnie głowa, ale ciśnienie już wzrosło więc jest spoko. Życie meteopaty 🫣

Ja tak miałam na początku, gdy dowiedziałam się o ciąży. Wstawałam codziennie 2/3 i kręciłam się godzinę aby zasnąć. Teraz za to mogę spać po 12 godzin 🤣

Ja mam identycznie, jestem śpiąca w dzień a potem w nocy jak się przebudze to zasnąć nie mogę... 😳
I ja mam podobnie. Ok. 17 marzę o tym, żeby zasnąć, a jak przyjdzie mi faktycznie zasnąć to nie mogę. W nocy się budzę i kręcę.. W pierwszej ciąży od razu byłam śpiąca i trwało to dłuuuugo 😅

reklama
Do góry