94i
Fanka BB :)
ja tak samoN
Preglife i ciąża+
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja tak samoN
Preglife i ciąża+
kiedy masz wizytę?Cześć dziewczyny! To i ja się przywitam i chętnie do was dołączę. Próbowałam nadrobić ten wątek, ale tak dużo już napisałyście że ciężko jest
Ale postaram się przynajmniej trochę stron wstecz przeczytać
U mnie termin z om 12.07. Z objawów niestety zaczęły się już lekkie mdlosci i straszna senność. W domu aktywna 2,5 latka więc z odpoczynkiem ciężko. A jeśli będę miała tak jak w pierwszej ciąży, mdlosci i wymioty do samej porodówki, no to nie wiem jak ja to przeżyję
Życzę nam wszystkim żebyśmy w takim, a nawet i większym składzie dotrwały do lipca
czyli na 15.07 masz TP?U nas wszystko dobrze, serducho bije! Trzymam kciuki za resztę
O to ja się podepnę pod pytanie. Rzeszów to chyba Jakub Sokołowski, ja jak nie znajdę kogoś poleconego w Krakowie to pójdę do niego w RzeszowieA macie kogoś godnego uwagi do prenatalnych jeśli chodzi o Rzeszów ewentualnie Kraków? Na prawdę dobrego.
14.07 podał lekarzczyli na 15.07 masz TP?
Polecasz go? Zależy mi bo w 2 ciąży wyszły wady płodu więc rozumiesz..O to ja się podepnę pod pytanie. Rzeszów to chyba Jakub Sokołowski, ja jak nie znajdę kogoś poleconego w Krakowie to pójdę do niego w Rzeszowie
Ja do niego kiedyś chodziłam, jest świetnym lekarzem. Moje dwie koleżanki prowadziły u niego ciążę i byly na prenatalnych i były bardzo zadowolone.Polecasz go? Zależy mi bo w 2 ciąży wyszły wady płodu więc rozumiesz..