reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

reklama
a wlasnie juz wiem co mialam napisac. ja tez nie slyszalam nigdy o tym zwyczaju. ale AsiaJan nie ma co... wygladasz bardzo gustownie :-)
a tak na prawde to fajna pamiatka, pewnie nigdy tego nie zapomnisz.
pozdrawiam

Z pewnością gustownie. W rozwalonych włosach i brudna w gnoju. Ale na pewno z jednym masz rację Dosiu nie zapomnę tego do końca życia.

czesc nie ma bata tym razem nie uda mi się przeczytać wszystkiego. byłam od niedzieli w szpitalu bez dostępu do kompa...
bardzo się przestraszyłam ale już wszystko jest dobrze, nawet wydaje mi się że czuje już motylki w brzuszku.
pozdrawiam i ide was troszke poczytać

Iwon3004 - ciekawy sen ;) urzekla mnie zwlaszcza ta leworecznosc synka ;) Osoby leworeczne sa zwykle uzdolnione plastycznie, wyczulone na nastroje, emocje itp. Moze wiec marzy Ci sie wrazliwy chlop i przenosisz te marzenia na Fasolke w brzuszku ;) Tak se pieprze trzy po trzy ;)

Ja wierzę, że to jednak będzie córeczka;-) A co do zdolności to się nie obawiam... Mój Mąż przez długi czas miała swoja kapelę, pięknie gra na gitarze i pięknie śpiewa. Ja jestem wyjątkowo wrażliwa osóbką choć na pierwszy rzut oka nikt by tak nie powiedział...:-D Zresztą pół rodziny ma jakiś talent, albo muzyczny albo aktorski albo fotograficzny. ;-):tak:

przeczytałam ale nie wiem już co komu odpowiedzieć:sorry:
kochanuś takie sny to normalka przed ślubem chyba każda je miała. A mi za to ostatnio śnił się mój ślub byłam w białej sukni w kościele idę do ołtarza patrzę w dół a tam... mam na nogach niebieskie kapcie i skarpetki:szok: wyobrażacie to sobie! to dopiero był koszmar:no:

witam wieczorową porą:-) postanowilismy zrobic babci niespodzianke i pojechaliśmy do słupska po obiadku, no i wlasciwie przed godzinką wróciliśmy:-)

AsiaJan niezła fotka, no i niezapomniane wspomnienia;-) przyznam że również nie słyszałam o tym zwyczaju weselnym

Valija ja na razie nic nie przytyłam, ani grama:-) więc te lęki przed utyciem to chyba tak na zapas:-) po mnie na razie w ogóle nie widać, że jestem w ciąży, a dziś już 17 tydzień się zaczyna:-( raczej wyglądam jakby mnie jakas anemia dopadła

oprócz wesela mojej psiapsiółki w sierpniu, czeka mnie jeszcze jedno 6 czerwca, zamiast tańczyć będę się kulać po parkiecie:-D:-D:-D dobrej nocy życzę

dzień dobry!
wstawać śpiochy :-D komu kawy komu herbaty??

Asia super zdjęcie na tym sianku, a pamiątka to na całe życie :-)
Valija cieszę się że wizyta udana, skoro lekarz widzi różnicę to trzeba mu zaufać :tak:
Iwon faktycznie ciekawy sen
Kasia P bardzo gustowne "ogumienie" Ci się wyśniło :laugh2:

ja się od rana usiłuję dodzwonić do rejestracji, mój Tymuś wieczorem stracił głos - ma chrypkę jak stary menel. Mnie tez gardło boli. Ale noc była spokojna, zrobiliśmy mu inhalacje w pokoju (do nawilżacza dodaliśmy tej maści Wik Vapo Rub) i to chyba pomogło, plus dodatkowa poduszka pod głowę.

dzień dobry, dzień dobry!
wpadłam sie tylko przywitać i pędzę dalej do obowiązków
ale.. w końcu wyspałam się - spałam longiem od 00.30 do 8-mej - SUKCES PRZEOGROMNY i nawet deszcz za oknem mi nie przeszkadza!

Wam także życzę dobrego samopoczucia

reklama
Anika ja reflektuję na kawkę... oj biedny Tymuś, szybkiego powrotu do zdrówka życzę.
Valija super że wszystko ok
Michaś lepiej ale kaszel ma straszny
A ja mam dziś płaczliwy dzień od rana, same mi łzy lecą jakoś tak...
Ale mimo wszystko miłego dnia Wam życzę

Do góry