reklama
czesc nie ma bata tym razem nie uda mi się przeczytać wszystkiego. byłam od niedzieli w szpitalu bez dostępu do kompa...
bardzo się przestraszyłam ale już wszystko jest dobrze, nawet wydaje mi się że czuje już motylki w brzuszku.
pozdrawiam i ide was troszke poczytać
bardzo się przestraszyłam ale już wszystko jest dobrze, nawet wydaje mi się że czuje już motylki w brzuszku.
pozdrawiam i ide was troszke poczytać
Iwon3004 - ciekawy sen urzekla mnie zwlaszcza ta leworecznosc synka Osoby leworeczne sa zwykle uzdolnione plastycznie, wyczulone na nastroje, emocje itp. Moze wiec marzy Ci sie wrazliwy chlop i przenosisz te marzenia na Fasolke w brzuszku Tak se pieprze trzy po trzy
Ja wierzę, że to jednak będzie córeczka;-) A co do zdolności to się nie obawiam... Mój Mąż przez długi czas miała swoja kapelę, pięknie gra na gitarze i pięknie śpiewa. Ja jestem wyjątkowo wrażliwa osóbką choć na pierwszy rzut oka nikt by tak nie powiedział... Zresztą pół rodziny ma jakiś talent, albo muzyczny albo aktorski albo fotograficzny. ;-)
Kasia_P'85
mama serduszkowego Misia
przeczytałam ale nie wiem już co komu odpowiedzieć
kochanuś takie sny to normalka przed ślubem chyba każda je miała. A mi za to ostatnio śnił się mój ślub byłam w białej sukni w kościele idę do ołtarza patrzę w dół a tam... mam na nogach niebieskie kapcie i skarpetki wyobrażacie to sobie! to dopiero był koszmar
kochanuś takie sny to normalka przed ślubem chyba każda je miała. A mi za to ostatnio śnił się mój ślub byłam w białej sukni w kościele idę do ołtarza patrzę w dół a tam... mam na nogach niebieskie kapcie i skarpetki wyobrażacie to sobie! to dopiero był koszmar
witam wieczorową porą:-) postanowilismy zrobic babci niespodzianke i pojechaliśmy do słupska po obiadku, no i wlasciwie przed godzinką wróciliśmy:-)
AsiaJan niezła fotka, no i niezapomniane wspomnienia;-) przyznam że również nie słyszałam o tym zwyczaju weselnym
Valija ja na razie nic nie przytyłam, ani grama:-) więc te lęki przed utyciem to chyba tak na zapas:-) po mnie na razie w ogóle nie widać, że jestem w ciąży, a dziś już 17 tydzień się zaczyna:-( raczej wyglądam jakby mnie jakas anemia dopadła
oprócz wesela mojej psiapsiółki w sierpniu, czeka mnie jeszcze jedno 6 czerwca, zamiast tańczyć będę się kulać po parkiecie dobrej nocy życzę
AsiaJan niezła fotka, no i niezapomniane wspomnienia;-) przyznam że również nie słyszałam o tym zwyczaju weselnym
Valija ja na razie nic nie przytyłam, ani grama:-) więc te lęki przed utyciem to chyba tak na zapas:-) po mnie na razie w ogóle nie widać, że jestem w ciąży, a dziś już 17 tydzień się zaczyna:-( raczej wyglądam jakby mnie jakas anemia dopadła
oprócz wesela mojej psiapsiółki w sierpniu, czeka mnie jeszcze jedno 6 czerwca, zamiast tańczyć będę się kulać po parkiecie dobrej nocy życzę
dzień dobry!
wstawać śpiochy komu kawy komu herbaty??
Asia super zdjęcie na tym sianku, a pamiątka to na całe życie :-)
Valija cieszę się że wizyta udana, skoro lekarz widzi różnicę to trzeba mu zaufać
Iwon faktycznie ciekawy sen
Kasia P bardzo gustowne "ogumienie" Ci się wyśniło
ja się od rana usiłuję dodzwonić do rejestracji, mój Tymuś wieczorem stracił głos - ma chrypkę jak stary menel. Mnie tez gardło boli. Ale noc była spokojna, zrobiliśmy mu inhalacje w pokoju (do nawilżacza dodaliśmy tej maści Wik Vapo Rub) i to chyba pomogło, plus dodatkowa poduszka pod głowę.
wstawać śpiochy komu kawy komu herbaty??
Asia super zdjęcie na tym sianku, a pamiątka to na całe życie :-)
Valija cieszę się że wizyta udana, skoro lekarz widzi różnicę to trzeba mu zaufać
Iwon faktycznie ciekawy sen
Kasia P bardzo gustowne "ogumienie" Ci się wyśniło
ja się od rana usiłuję dodzwonić do rejestracji, mój Tymuś wieczorem stracił głos - ma chrypkę jak stary menel. Mnie tez gardło boli. Ale noc była spokojna, zrobiliśmy mu inhalacje w pokoju (do nawilżacza dodaliśmy tej maści Wik Vapo Rub) i to chyba pomogło, plus dodatkowa poduszka pod głowę.
dzień dobry, dzień dobry!
wpadłam sie tylko przywitać i pędzę dalej do obowiązków
ale.. w końcu wyspałam się - spałam longiem od 00.30 do 8-mej - SUKCES PRZEOGROMNY i nawet deszcz za oknem mi nie przeszkadza!
Wam także życzę dobrego samopoczucia
wpadłam sie tylko przywitać i pędzę dalej do obowiązków
ale.. w końcu wyspałam się - spałam longiem od 00.30 do 8-mej - SUKCES PRZEOGROMNY i nawet deszcz za oknem mi nie przeszkadza!
Wam także życzę dobrego samopoczucia
reklama
Magduska
Mama 2 super chłopaków
Anika ja reflektuję na kawkę... oj biedny Tymuś, szybkiego powrotu do zdrówka życzę.
Valija super że wszystko ok
Michaś lepiej ale kaszel ma straszny
A ja mam dziś płaczliwy dzień od rana, same mi łzy lecą jakoś tak...
Ale mimo wszystko miłego dnia Wam życzę
Valija super że wszystko ok
Michaś lepiej ale kaszel ma straszny
A ja mam dziś płaczliwy dzień od rana, same mi łzy lecą jakoś tak...
Ale mimo wszystko miłego dnia Wam życzę