izabell96
Lipcowe mamy'09
Dosia ja tyle co wczoraj zaglądałam na te poduszki na allegro... Ogólnie ostatnio dość dużo czasu poświęcam na przeglądaniu stron typowo dziecięcych, jak nie wózki, to mebelki.... to ciuszki.... Już się boję co to będzie jak trzeba będzie to wszystko zacząć kupować!:-)
Ja w niedziele miałam napad na allegro i tak oglądałam wózki, łóżeczka i leżaczki mam po małym ale 4 lata leży w piwnicy i nie wiem jaki jest jego stan ale obawiam się że tragiczny bo pamiętam że mały raz na niego skoczył i oś w nim się przewało a teraz są takie śliczne że chyba kupię nowy. Wózka też nie mam bo małego był tak poniszczony ze nie nadawał się dla kolejnego dziecka, mąż wystawił pod śmietnik i rano już nie było ale dla kogoś ubogiego pewnie się przydał.
Co do łóżeczka mam juz swoje typy napewno bedzie to turystyczne bardzo mi się podobają mają przystępną cene i dotego dużo ciekawych dodatków. A wy już coś oglądałyście
Ja jutro kupię sobie oliwkę :-) zapach jest super.żonek mnie rano tez bylo slabo wiec moze to byc wina cisnienia
u mnie -12 stopni brrr ciekawe ile bedzie nad ranem, a co do oliwki to ja uzywam zwyklej dla dzieci (JOHNSON'S baby z aloesem) byle by nawilzala i powiem ze pomaga i ladnie pachnie bobaskiem
Dla Kacperka od początku używała kosmetyków z Johnson , i nawet teraz płyn do kompieli i szampon ma z tej firmy, myślę że dla maluszka też przy tej firmie zostanę.