Witam cieplusio w ten mroźny dzień :-).
Brrrr. Jak jechałam rano do pracy to w radiu mówili, ze niby -19 stopni. Masakra .
Brrrr. Jak jechałam rano do pracy to w radiu mówili, ze niby -19 stopni. Masakra .
Dziś uzupełnię listę, bo widzę, ze kolejne mamusie się zgłosiły :-). Fajnie, że jest nas tyle :-).
dosia24. Pytałaś, czemu nie idę na to badanie genetyczne do mojej pani dr. Więc moja pani dr przyjmuje w takim Centrum Zdrowia Kobiety, i teraz na to badanie idę też do tego Centrum. Tam jest po prostu tak, ze to konkretne badanie wykonuje konkretny lekarz i wyniki wpisuje normalnie do mojej kartoteki (która mam nadzieję, ze się znalazła). Jakby było coś nie tak to będzie to osobiście konsultował z moją gin.
Dziś wizyta na 16-tą. Idziemy razem z mężem :-), który ostatni raz był ze mną na samym początku i widział tylko kropeczkę. Mam nadzieję, że maleństwo pomacha rączkami i nóżkami do nas . Jakoś wieczorkiem zdam relację .
Co do swędzenia skóry, to ja też miewam takie napady jak Ty Iwutek. Nie jest to jakoś często ale się zdarza. Wczoraj tak miałam . Od jakiegoś czasu po kąpieli stosuję oliwkę, też taką zwykłą dla dzieci Jonson's baby tylko moja jest z rumiankiem i w postaci żelu. Ładnie się rozsmarowuje na mokrej skórze, ręce nie są tak bardzo tłuste jak po płynnej oliwce.
robaczek_25 nie zamartwiaj się na zapas. Serduszko na pewno bije. Ja też chciałabym czuć już ruchy maleństwa, bo tez czasami przychodzą mi dziwne myśli do głowy . Czasami czuję takie bulgotanie w podbrzuszku, ale to pewnie bulgotanie w jelitach, bo na ruchy dziecka (to moja pierwsza ciąża) jest chyba troszkę za wcześnie ;-)
betiinka, Ty również nie martw się na zapas. Ta luteina to pewnie przepisana tak asekuracyjnie. Tak jak napisała kochanus, na pewno wszystko będzie OK jak będziesz się stosowała do tego co mówią lekarze :-). dziewczyny, większość z nas jeat już w drugim trymestrze !!! Musi być dobrze :-).
Ostatnia edycja: