reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

Glupio to zabrzmi, ale ja nie śpię bo się ucze:)) matura przede mna:)
a fotkami ze slubu na pewno bede chciala sie pochwalic:D

reklama
kochanus ja swój ślub przeżyłam bardzo nerwowo jak na swoje możliwości.:tak: Same przygotowania jak najbardziej luzik, fryzura, makijaż - super. :happy:Wyszłam z domu i się zaczęło.....:szok: Gdyby nie film, zdjęcia to nie wiedziałabym kompletnie co się działo przed uroczystością. :baffled: Nogi mi się trzęsły, obcasy same drżały.... I na dodatek świadek okazał się bardziej zdenerwowany niż my:-D.
Ale było cudownie.:-):-) Żałuję, że ten dzień tak szybko minął i że nie da się go powtórzyć.:-):blink::-)

z czego zdajesz???:-p:-p
ja tez niedawno mialam mature...
w sumie wydaje sie ze niedawno:-D:-D prawie 4 lata temu:tak:
oki lece spac moj spi, kot tez juz chrapie:-D:-D
na mnie kolej:-):-)
kochanus milej i owocnej nauki
dobranoc kobitki;-):-):-)

polski,angielski, historia...mialam jeszcze wos,ale chyba zrezygnuje, dopadl mnie ciazowy len:) a ze wzgledu na dzidzie studia i tak zaoczne wiec nie ma co byc zbyt ambitną;)
iwon3004, podejrzewam, że kiedy już wyjde z domu będę się czuła tak samo jak Ty:)
na razie rozkoszuję sie przyjemnosciami przygotowywan=)

trzymaj sie bettinka bedzie ok;-);-) musi byc:tak::tak:
ja tam wierze za nas wszystkie, taki mam dobry hu,mor ostatnio:-):-)
a jak jest moj dyzur na trzymanie kciukasow to bedzie ok:-D:-D:-D:-D
hehe
no teraz to naprawde ide spac:sorry2::sorry2:
nie zanudzam was dalej kobitki:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

betiinka Nie możesz się martwić bo to na pewno dzidzi nie pomoże;) Myśl pozytywnie, słuchaj lekarzy i oszczędzaj się. Na pewno wszystko będzie dobrze.
Mnie się już daty rozmazują przed oczami,czas spać;)
Dobranoc wszystkim:*

reklama
betiinka bądź dzielna - napewno wszytsko sie ułoży (jakby było powazne zagrożenie lekarz napewno skierowałby Cie do szpitala), odpoczywaj i pamietaj, że wszystkie tu jestesmy z Tobą :)

kochanus matura dla Ciebie to będzie pestka - przecież masz aż dwa mózgi :))) Powodzenia

Do góry