reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

Witajcie!
Będzie mi bardzo miło do Was dołączyć. Termin mam na 19 lipca.
To już moja druga ciąża. Moja córcia ma już 2 lata i 11 miesięcy.

reklama
Dziendobry ! milo znowu tu zagoscic:-Dwidze ze nam sie grono powieksza,to cieszy ,to cieszy witam wszystkim w te cudown zimne jak chole..popoludnie,dzieki bogu w miojej czesci ,kraju niepada ale mrozik zlapal:dry:
Dziewczyny chyba przedobzylam z tym ze objawy mdlosci i wymiotow powoli przestaja mi dokuczac...:no:niestety wczoraj to chyba nadrobilam caly tydzien:-(
ale to chyba dlatego ze w dalej nie trzymam sie zasady jedz mniej ale czesciej...:nerd:
ciezko mi jednak na podjadanie czegos po trochu w rownych odstepach czasu z racji tyego ze wiekszosc czasu spedzam w szkole przy kompie i juz dosatalam z kolezanka opiepsz:baffled:za podjadanie wlasnie..zero zrozumienia..........:angry:ze kopmy drogie i tak daleji ze mozemy je usdzkodzic:wściekła/y:..
wczoraj wparaowalam do domu po zajeciach glodna jak wilk.. zjadlam na szybko kapusniaczek:zawstydzona/y:no i co nieminelo 10 min a wszystko wyszlo z powrotem, niemowie ze to jakies dziwne haahh:-D,ale wymiotowalam tak dlugo ze do dzisiaj niemoge przelykac boli mnie zoladek i grdyka ...niemowiac o tym ze na sam koniec wymiotowalam,,,,,,,, krwia ...:confused::-(mam nadzieje ze to od podraznionego zaladka??no nic niema lekko...;-) milego dnia wszystkim!!!!pozdrawiam wszystkich a szczegolnie sasiadki z Dablina a jak u was za oknem dziewczyny???

czesc,
witam wszystkie nowe lipcóweczki - razem damy radę ze wszystkimi trudnościami :tak:
ja dzis tez miałam bliskie spotkanie - chciałam tylko wypłukac zęby po umyciu a wypłukałam równiez żołądek :baffled: . Byłam dzis na badaniach krwi bo w piatek wybieram sie do gina - zobaczymy co mi powie ...

juz sie nie moge doczekac tego piatku bo mam nadzieje zobaczyc serduszko :happy2: gratuluję tez tym które juz je widziały ...

a tak wogóle to znalazłam fajną stronke - chiński kalendarz płci dziecka - sprawdzcie sobie. Mi się zgadza z córką wiec mam nadzieję ze ta ciąża tez sie zakonczy zgodnie z przewidywaniem - i bedzie syn ale to sie jeszcze okaże :)

Chinese Pregnancy Calendar

Witma
Witam wszystkie przyszłe mamusie! :-)
Chciałabym się dołączyć do grona, jeśli można. :zawstydzona/y: Zdaje się, że jestem obecnie już prawie w 6 tyg. ale zrobiłam tylko domowy test i nie byłam jeszcze u lekarza,
Witajcie!
Będzie mi bardzo miło do Was dołączyć. Termin mam na 19 lipca.
To już moja druga ciąża. Moja córcia ma już 2 lata i 11 miesięcy.
witam noew lipcówki :-)
czesc,
witam wszystkie nowe lipcóweczki - razem damy radę ze wszystkimi trudnościami :tak:
ja dzis tez miałam bliskie spotkanie - chciałam tylko wypłukac zęby po umyciu a
Chinese Pregnancy Calendar
Dla mnie też wyszła dziewczynka ciekawe jak bedziew rzeczywistości :-).

a tak wogole o co chodzi z tym hinskim kalendarzem jak to sie sprawdza????

Witam cieplutko:-D Chetnie pomoge:W kolumnie z boku musisz znalezc swoj wiek a potem w poziomie miesiac, w ktorym dzidzia zostala poczeta, i wtedy lierka M(male) to chłopczyk:tak:, a F(female)-dziewczynka:tak:

ciekawe czy to napawde dziala, bo mi wyszlo "M", a moj ukochany M, powiedzial ze tak chcialby zeby pierwszy byl synek (ale przysiagl, ze dziewczynke tez bedzie kochal), a poza tym czy znacie jeszcze jakies inne "przepoweidnie" co do płci? bo ja czytalam jeszcze, ze jak kobiecie sie cera psuje to bedzie dziewczynka, a jak mama pieknieje to chlopczyk, ze jak ciagnie do slodkiego to dziewczynka(mnie odrzucilo nawet od ukochanej czekolady:-)-autosugestia, czy jak;-) ), ze jak brzuszek jest szpiczsaty to chlopczyk, a jak kraglutki to dziewczynka..(tu niestety jeszcze nie dam rady ocenic ;-) bo moj brzus malutki jeszcze taki)

a zreszta czy plec ma tu jakies znaczenie, i tak dla kazdej z nas bedzie to na pewno najslodsze, najpiekniejsze i naj, naj, naj dziecie na swiecie, poki co szanse sa tylko pol-na pol :-) wiec jak ktoras pragnie dziewczynke to ma az 50% ze sie spelni (w przypadku tych, co pragna chlopca szanse wzrastaja az do...50%)
pozdrawiam cieplutko

Witam wszystkie lipcowe mamusie :-)

Chciałabym dołączyć do Waszego grona. Moje maleństwo przyjdzie na świat na początku lipca. Według obliczeń z kalkulatorów internetowych mam termin na 6 lipca. Pani doktor szacuje na 8-go :-)

dziewczyny powiedzcie mi... w którym tygodniu mozna zrobić usg... aby zobaczyc już maleństwo ? według OM jestem w 5 tyg

Pozdrawiam gorąco :-)

reklama
Cześć dziewczyny, ja dziś bardzo źle się czuję, nie spałam w nocy prawie nic, jeszcze na badaniach byłam i słabo mi się zrobiło... na szczęście moja mama dziś miała wolne i mogłam sie na chwilę położyć bo zajęła się Michasiem i zrobiła mi zupkę szczawiową
Chyba jutro poczytam sobie Wasze posty bo kręci mi się trochę w głowie i walnę się na kanapę, może Michaś się zlituje i jakieś bajki poogląda. To buziaczki i witam nowe mamusie (tyle dałam radę przeczytać hehe)

Do góry