Kasiurek1983
Fanka BB :)
mam to samo co ty !! robaczku !! zawsze myslalam ze mnie bol krzyza i kregoslupa minie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A JA CALY DZIONEK PO ZA DOMEM. STWIERDZILAM,ZE RUSZAM DZIS BEZ SAMOCHODU , BO PO PIERWSZE KORKI MNIE DOBIJAJA , A PO DRUGIE PIEKNA POGODA I NA MOJ BOLACY BRZUCH SPACER BYL W SAM RAZ. MOJ BRZUCH NIE WYGLADA NA CIAZOWY , ALE JUZ TAK NA MAXA GO WYPINALAM , A NIKT SIE NIE DOMYSLIL YHHH .
JA JUZ CZASEM MAILAM MYSLI,ZE LENKA JEST JAKAS BARDZO MALA, BO TEN MOJ BRZUCH TO TAKI PSEUDO BRZUCH. ALE LEKARZ NA USG MNIE POCIESZYL , ZE NIE MAM BRZUCHA BO JESTEM WYSOKA I MAM SZEROKA MIEDNICE, WIEC MACICA IDEALNIE JEST WPASOWANA.
Faajny pomysł z tymi nogami, nie ma co, też sobie poduchy popodkładam, a co, raz będę jak księżniczkaja mam wlasnie nogi wyzej - po to zeby byl mniejszy ucisk na szyjke, cale lozko stoi mi po skosie z jakimis dechami pod nogami...