reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

Kochane a więc z dzisiejszych badań nici :baffled: dopiero w środę mnie dopadną ... może to dobrze bo za oknem piękna słoneczna pogoda więc idę pomęczyć doktorka o wyjściówkę :-) Z tego co się wstępnie dowiedziałam to dostanę dwudniową wyjściówkę na sobotę niedzielę i potem znów powrót do szpitala :baffled: dopiero po środowych badankach zadecydują co dalej ...
Z góry przepraszam, że nie czytam narazie co u Was kochane ale myśl że zaraz mogę wydostać się na troszkę do domku przyćmiewa mi umysł :-)
Do zobaczenia wieczorkiem :-) buziaczki :-)

reklama
Stopi - no ja wzielam nospe i leze i wkzam sie bo pogoda super a ja leze i leze i leze nic nie robie tylko leze albo spie czasem jak nie spie zagladam na forum. boje sie ze ten bol to kurczaca sie szyjka i jak tak bedzie to pewnie szpital mnie czeka :( ale leze moze przejdziem jutro rano na uczelnie a pozniej do lekarza isc musze.

a iwecie co wkurza njabardziej w koncu mozna chodzic w letnich ubrankach i mozn sobie jakis spaer uskutecznic a ja lezec musze buuuu ;(

Czesc Dziewczynki witam serdecznie i tym razem slonecznie w czwartek rano:tak::-)
pogoda raz tak raz siak ale najwazniejsze ze juz sloneczko swieci troszke nas ociepli;-)dzisiaj humorek calkiem nie zly samopoczucie :-)super
Kasiurek 1983: mam nadzieje ze sie lepiej poczujesz , poglaskaj brzusio i bedzie wszystko oki:tak:
Beata:wychoc nam z tego szpitalska i to szybciutko:tak: z drugiej strony to przynajmiej sie wszystkoego dowiesz, powodzonka zycze:tak::-)
Asia JAan 86: dziewczyna maja OGROMNA RACJE co do karmienia piersia zobaczyc DIETKA NR 1 pozatym to jest naprawde przecodne uczucie a co do bawienia tego malucha to tyklo jedna rada CIERPILOSC i nic wiecej ze swoim bedzie duzo lepiej bo sama go dobrze wyczujesz kiedy i co jest potrzebne bedziesz w koncu jego mamusia;-):tak:
Kingus : no witaj nam spowrotem mowilam ci troszeczke zwolnij pozdrowienia i zdorwka dla mamy:tak:;-)

Witam się z Wami wszystkimi.:-)

Widzę że produkcja trwa i to w pięknym tempie... :tak:
Ja dziś wykorzystałam słoneczko i poszliśmy z mężulkiem na działkę do teściów. M. jak zawsze został zagoniony do roboty bo rodzice jego już maja problemy z pewnymi pracami.... Ja z racji stanu zajęłam się tylko i wyłącznie grillowaniem....
Pies szalał jak wariat. Szkoda tylko, że taki dość intensywny wiatr jest ale ważne że słoneczka daje czadu!
Potem nadgorliwie wzięłam się za palenie suchych gałęzi i powiem Wam, że długo nie dałam rady.:no: Kręgosłup dał popalić a i Syn zaczął strajkować, że się za często zginam. :angry::baffled:

Jestem zmęczona i padnięta ale cóż....

Czeka mnie jeszcze wyjście na kolację z Mężusiem.;-) A nie pamiętam kiedy ostatnio wychodziliśmy razem... Chyba w Walentynki!:zawstydzona/y::tak:

Czesc Mamuski! Ja jak zwykle tylko na chwilke. Po wczasach w polsce znowu powrot do rzeczywistosci:) praca, dom i tak w kolko.A w polsce.. no coz, pogoda nam sie nie udala ale to nic bo najwazniejsze ze udala nam sie wizyta na USG, bylo po prostu super! Trafilismy na swietnego lekarza! a to badanie 4D to po prostu cos swietnego, widzisz swoja dzidzie,oczka,nosek,usta i ........ tak wlasnie mamy CHLOPCZYKA!!!Cieszymy sie bardzo ale przede wszystkim z tego ze wszystko jest w pozadku,pan doktor porobil wszystkie potrzebne badania dzidzi i moje pomierzyl, powazyl i powiedzial ze wszystko jest w jak najlepszym pozadku!!! Mamuski pozdrawiam Was wszystkie bardzo, bardzo i do nastepnego.PA PA

Witam
Mój mąż cieszy sie jak małe dziecko z zakupu, więc dziś do pracy pojechałam dłuższą drogą no i cały dzień praktycznie szedzi jeździ somochodem :eek: a ja w pracy z snynem byłam więc czasu mi brakowało nawet na jedzenie ale teraz siedzę sama i chwila wytchnienia mam nadzieję że taki ruch sie utrzyma do 17 bo jakoś spać mi się zachciało :sorry::baffled:

goteczko - ja do samego dnia porodu nie miałam żadnej siary ale jak synek sie urodził produkcja poszła pełną parą i mleka niegdy nie zabrakło :tak: teraz też jeszcze nie mam nic - ostatno sprawdzałam :-p

iwon - ale ochoty mi narobiłas na grila na samą myśl mam ślinkę łykam :tak: może coś w niedzielę z mężem zorganizujemy zamiast obiadu, bo na pewno siedziane w pracy do 14 to mam zagwarantowane :baffled: nieby handlowa bllleee

Ja właśnie wróciłam z długiego spaceru i plecy tak mnie bolą, że szkoda gadać no ale warto było. Anet cały czas spał a ja potem usiadłam na ławce i siedziała i siedziałam jak jakiś debil. W końcu się zgarłam i poszłam do domu. Jakaś taka refleksyjna się dzisiaj zrobiłam. Spadam popatrzeć na allegro może coś mojej córce zamówię?:-):-):-):-)

reklama
ja dziś też spędziłam dużo czasu na słoneczku i doładowałam akumulatorki:-):-):-)
ale bardzo szybko się męczę i muszę więcej siedzieć niż chodzić a jak w domu się w końcu położę to niestety kręgosłup bardzo boli aż ciężko się przekręcić na bok lub wstać, mam nadzieję że po porodzie mi to minie i wrócę do pełni sił bo inaczej nie będzie za wesoło...

Do góry