reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

reklama
widzę, że humory dopisują :tak:
ja zerkam do Was chwilę, zostałam sama w domku - babcia zabrała wnuka do siebie na dwa dni żeby nie siedział w domu z zadżumioną mamą i nie zarażał się na nowo, bo dopiero co był sam chory. Ulga, teraz będzie byczenie się :-D eee a pewnie o 20-tej będę już wisieć na telefonie i upewniać się czy nie chce żebym po niego przyjechała :-D

e_mama i iwon - hehe to nawet całkiem ciekawy pomysł. Musze sie nad tym zastanowic :-D:-D:-D:-D Choc z drugej strony to zaswiadzenie do szkoly rodzenia to by mi sie przydało :tak::tak:

Witam sie po weekendzie:-)

Stopi - dzieki za info o rozstepach. Szkoda tylko ze duzo cynku maja ostrygi (fuj), makrele (fuj) i pestki dyni (dzieki chociaz to) :-) Ja sie smaruje na przemian Pharmaceris, Ziajka, oliwka dla dzieci - co wieczór co innego, z rana mi sie nie chce :tak:

E-mama - pomysl z wekslem uwazam za genialny :-D Ja bym sobie dodatkowo napisala wskazanie do cesarki i poszla z tym rodzic ;-)

Ja dzis mam akcje szukanie wozka ale czuje sie zagubiona na maksa :baffled: Mozecie cos polecic? I drugie pytanie - bo tez sobie buszuje po allegro i widze duzo fajnych komplecikow ale nie wiem czy 0-3 miesieczne dziecie moze nosci dzinsy, ogrodniczki itp? To wygodne jest dla takiego szkraba? :baffled:

czesc dziewczyny witam sie po dlugim weekendzie:-:)confused::no:dziekuje wszystkim za cieple slowa :tak:juz mowie wam dostalam dakiego dola i troszke sie zalamalam w piatek :baffled::szok:jestem juz taka zmeczona a jak patrzylam na patrysia taki biedny malutki rozpalony, nie chcial jesc,dalej ma wysoka goraczke juz od czwarku, jedynie co to w sobote mu zeszla troche bo bierze juz od piatku antybiotyk :tak:teraz mi sie wydaje ze to chyba tez przy tej chorobie , bo lekarz stwierdzil zapalanie gardla a nie grypa zoladkowa ze to zabki mu ida bo mocno wkladal paluszki do tylu buzi i jak pil kaszke to smoczek tez mocno zgryzal.No nic musze byc silna :-):tak:
trzymajcie sie dziewczyny pozdrawiam serdecznie buska:-p;-)

Ja dzis mam akcje szukanie wozka ale czuje sie zagubiona na maksa :baffled: Mozecie cos polecic? I drugie pytanie - bo tez sobie buszuje po allegro i widze duzo fajnych komplecikow ale nie wiem czy 0-3 miesieczne dziecie moze nosci dzinsy, ogrodniczki itp? To wygodne jest dla takiego szkraba? :baffled:

Polecam watek o wózkach, tam laski pisały mnóstwo cennych uwag :tak:
Co do spodenek itp to ja miałam, ale ubierałam mu tylko na spacery jak już nie było upałów, lub kiedy jechaliśmy gdzieś wieczorkiem. W domu w łóżeczku to raczej na body leżał (jak urodziłam było 30 stopni w cieniu) więc kupić można bo są słodkie i reprezentacyjne dla małego przystojniaka ale będą mało eksploatowane ;-) za to świetne są spodenki na szerokim ściągaczu bo nie upijają w brzuszek, mieliśmy z tego typu sztruksy i bojówki - no wypaśne były

reklama
Anika - dzieki za info - tak wlasnie myslalam z tymi spodenkami :) Ja mieszkam na wsi i moje dziecie na spacer nie ma sie co stroic bo wkolo tylko krowy i kury :)

Monia - zycze duzo zdrowka dla malego - na pocieszenie powiem Ci ze medycyna nigdy nie byla tak rozwinieta jak teraz wiec pewnie szybko mu sie poprawi - najwazniejsze to goracy uscisk mamy :)

Do góry