reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

EMamusiu super że masz to już za sobą.... :tak:;-) Myślę oczywiście o glukozie... :-D Ale nie strasz reszty dziewczyn bo w życiu nie pójdą na to badanie... :szok::laugh2::laugh2::laugh2:

Nie chciałam straszyć:zawstydzona/y::zawstydzona/y:, ale powiedz kochana nie miałaś karuzeli w głowie i skurczu żołądka przez pierwszą godzinę po wypiciu tego lepiku?

reklama
Dużoooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Ja po 2 łyczkach tego czegoś myślałam, że polecę do kibelka.:sorry2: Potem już tylko siedziałam i próbowałam złapać równowagę... bo miałam wrażenie że się cała kręcę:tak::tak:
Ale tak jak mówisz, pierwsza godzina była najgorsza!!!! Potem już w miarę w porządku. :-):-)

hej

ja glukozę mam ciągle przed sobą, mam dopiero iść na badanie koło połowy kwietnia to będzie połowa 25 tygodnia, mam nadzieję że nie będzie za późno ale lekarz tak mówił to chyba wie co robi;-)
wczoraj mój maluszek tak szalał że byłam w szoku!! ale to cudownie uczucie:-) przynajmniej dopóki te kopniaczki nie są bolesne;-)

Anika dużo zdrówka i powodzenia na sesji

Kaaasiulka ja samruję brzusio, pośladki i uda, czasem piersi ziajką na rozstępy. Reszty ciała nie smaruję z lenistwa

Odnośnie glukozy to ja miałam w piątek 50 i nie było źle. Żadnych grudek nie miałam, nie kręciło mi się w glowie, odruchów wymiotnych nie było itp. Także laseczki które nie miałyście tego badania nie stresujcie się bo każdy inaczej może to znieść. :-):-):-)

Witam się po weekendowo
Kaasiulka ja smaruje sie Pharmaceris, ladnie szybko sie wchlania i cen tez przyzwoita :)
Kasiurek kciuki mocno zacisniete :)

Witam się. Od rana nie miałam czasu zajrzeć, bo obudziła mnie rano wcześnie koleżanka, żebym pojechała z jej dwiema córeczkami do lekarza a później byliśmy w mieście ze znajomymi i tak jakoś zeszło.
E-mamo cieszę się, że już jesteś po badaniu przede mną jeszcze to wszystko.

Witam się mamusie :)
U mnie od wczoraj goście, więc niestety nie mam za bardzo czasu, żeby z wami pogadać i znowu zaległości rosną. Nie piszcie tyle, bo nie nadrobię :)
Pozdrawiam i mam nadzieję, że jutro tu będę :)

Czesc czołem :-)

e-mamo - powodzenia w ZUSie !!!:tak::tak::tak::tak::tak:

Kaaasiulka - moze to wydaje sie smieszne, ale ja przestalam ciało smarowac balsamami itd i ku mojemu zaskoczeniu stan mojej skóry jest znacznie lepszy niz stosowałam balsamy!!!:tak::tak: Miałam bardzo sucha skure i bez balsamów nie dało sie obejsc. Któregos dnia odstawiłam wszystko i nie mam juz problemów z sucha skóra.
Jedyne jak sobie przypomne to pod prysznicem na mokre ciało wsmaruje troszke oliwki- ale to zadko bo zapominam o tym :-D:-D

A tu podsyłam fajny artykuł o rozstepach, w którym mowa jest, ze nie ma znaczeia jakim kremem smaruje sie brzusio :-D:
Szpital Inflancka - Wszystko o rozstępach

A to dla Tych Cieżarówek co teraz remontują mieszkanka :-D:-D:-D:-D:
Szpital Inflancka - Szaleństwa ciężarnych

A dziewczyny mam pytanie.
Jutro zaczynam szkołe rodzenia i wiem ,ze potrzebne jest jakies zaswiadczeie od lekarza, ze moge uczeszczac na zajecia tzn. ze nie ma przeciwskazan zdrowtnych. Moj gin. dał mi takie zaswiadczenia ze swoim podpisem i pieczatka i powiedział prosze sobie wpisac co Pani chce:-D I co ja mam wpisac?? Tylko, ze nie ma przeciwskazan do uczeszczania na zajecia ?? Czy jescze cos?

Z góry dziekuje za info :-)

reklama
Moj gin. dał mi takie zaswiadczenia ze swoim podpisem i pieczatka i powiedział prosze sobie wpisac co Pani chce:-D I co ja mam wpisac?? Tylko, ze nie ma przeciwskazan do uczeszczania na zajecia ?? Czy jescze cos?

Z góry dziekuje za info :-)

ja bym z tego zrobiła weksel :-D:-D:-D:-D
i wpisała, że jest ci winien jakieś, powiedzmy 50 000 :-p:-p:-p

Do góry