reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

reklama
Witajcie kochane kobiałki :tak: Nie będę nadrabiać zaległości (może później) bo z samego rana laboratorium zpie......o mi humor po całości na następnych parę dni ... Muszę odnowa zrobić całą morfologię z glukozą, bo jakieś hemo-cośtam się wytrąciło i całe badanie do d..y. Chce mi się WYĆ !!!
Życzę choć Wam milusiego dzionka :-) buziaczki :-)
Anisiu wszystkiego naj naj dla ślubnego :-):-):-)

Ostatnia edycja:
Witam sie i ja...
Anika sto lat dla meza! no i udajnej imprezki :-)
Dosiu udajnej wizyty i oby malenstwo pokazalo co ma miedzy nozkami :tak::-)
Stopi gratuluje udanych zakupow :-) Tez bede musiala sie wybrac :tak:
Beato przykro mi ze musisz powtarzac badania :-(
U mnie co prawda slonka nie ma bo chmurki schowaly ale na szczescie nie pada no i ptaszki cwierkaja :-D Czuc wiosne w powietrzu :tak:
Zycze pogodnego dzionka dziewczyny :-)

Wczoraj tyle sie naczytalam o tym alkoholu ze nie wytrzymalam i kupilam sobie reddsa malinowego i szklaneczke wypilam :-) A od wypica coli to mi Maluda tak zaczela brykac w brzuszku ze mnie obudzila rano i nie moglam zasnac od tego fikania :-D:-D:-D Cola pobudza dzieciaczki :tak:;-)

Witam
Ja już wszytko załatwiłąm z notariuszem i w poniedziłek akt i mieszkanie sprzedane :tak::tak: ale sie cieszę i ruszamy z remontem oczywiście ja już zaczełam meble wybierać hehe zawsze od końca ale już wiem co i jak teraz jeszcze pokój syna i kolory ścian podłóg i mam nadzieję że sie wyrobimy do lipca :baffled: bo bedzie to duuuuży remont z burzeniem ścian i stawianiem nowych ;-)
Ale ważne że bedziemy mieli wkońcu po swojemu :tak:

Witam Kobietki zimowo ale wiosennie..

Dla pocieszenia też walczę ze zgagą :szok:...juz nic nie działą,ostatecznością jest zjedzenie cytryny no i migdałki,to jeszcze jakos mi pomaga no i mleko ciepłe-ale działa krótko .:-(..a mi gin nie pozwolił brać renii ani mantii a leseczki piszecie ze można :tak:czyli moge sobie łyknąć????

Cytryna?? :szok::szok::szok: Ja to po cytrynie mam zgagę gigant!! :crazy::crazy:
A Rennie jak najbardziej można - dziwny ten Twój lekarz;-)

a u mnie dzis wizytacja u lekarza. mam zoladek pod gardlem, z nerwow dostane zaraz biegunki. mam nadzieje ze wszystko dobrze i w koncu dowiem sie kto tam u mnie w brzuszku zamieszkal.
pozdrawiam

Dosia trzymam mocno zaciśnięte kcukasy. Wszystko będzie dobrze,:tak:nie stresuj się tak mamusiu;-)

Anika Sto Lat dla mężusia:-) I smacznego uroczystego obiadku:rolleyes:

EMamusiu jesteś zamordowana. :-p;-) z rana byłam na glukozie. Piłam to cholerstwo 15 minut!:no: I myślałam o Twoich grudkach!! :szok::-D

Iza to dobrze, że masz już spokój ze sprzedażą mieszkania. Teraz już tylko do przodu.

Czesc :-)

A ja dzis dla odmiany cały dzień w domu będę. Musze wysprzątać swoje "salony":-D:-D bo rodzinka chce wpasc. Yh... ja tak nie lubie spotkań rodzinych - mama, babcia, ciotkaitd. Tylko mnie draznia. A najgorsze sa komentarze rodzinki co do mieszkania. "Ja to bym zrobila tak... a ja tak..." A, że ja nie umiem byc cicho , to zawsze musze cos im złosliwego odpowiedzic. Pewnie dzis beda komentowac miejsce w sypialni, ktore wybrałam na łóżeczko dziecka.Yhhh

ANIKA - sto lat dla męża!!:-)

HEIDI86
- moją to cola nie rusza i spi dalej . Wogóle ją nic nie rusza:szok: Tylko jak ja chce isc spac, to ona dopiero wtedy daje mi popalic. Mała złośnica rośnie:-D

IZABELL96 - zycze owocnego i szybkiego remontu!!!! U mnie sie długo ciągną... i jeszcze teraz ostatnie rzeczy sa robione. Ale ten kurz remontowy to jeszcze w mieszkaniu siedzi. Nie mówiac juz jak to widac na ciemniej podłodze:crazy:

reklama

HEIDI86
- moją to cola nie rusza i spi dalej . Wogóle ją nic nie rusza:szok: Tylko jak ja chce isc spac, to ona dopiero wtedy daje mi popalic. Mała złośnica rośnie:-D
To moze troszke piwka sprawi ze sie rozbryka ;-) Moja Maluda ostatnio byla bardzo spokojna ale po wczorajszym ozyla niesamowicie :tak::-D
Izabell zycze szybkiego remontu :tak: My juz 3 tydzien walczymy z pokojem :szok: ale postepy widac wiec jest nadzieja ;-)

Do góry