Kasiurek1983
Fanka BB :)
ojj nie wiem :]wazne ze dostarczasz wapnia i nie tylko :] hihi no ja dzis cała miche płatek z melkiem i miodem i orzeszkami zjadalam az sie ruszac nie umiem hihi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dla pocieszenia też walczę ze zgagą ...juz nic nie działą,ostatecznością jest zjedzenie cytryny no i migdałki,to jeszcze jakos mi pomaga no i mleko ciepłe-ale działa krótko .:-(..a mi gin nie pozwolił brać renii ani mantii a leseczki piszecie ze można czyli moge sobie łyknąć????
a u mnie dzis wizytacja u lekarza. mam zoladek pod gardlem, z nerwow dostane zaraz biegunki. mam nadzieje ze wszystko dobrze i w koncu dowiem sie kto tam u mnie w brzuszku zamieszkal.
pozdrawiam
To moze troszke piwka sprawi ze sie rozbryka ;-) Moja Maluda ostatnio byla bardzo spokojna ale po wczorajszym ozyla niesamowicie
HEIDI86 - moją to cola nie rusza i spi dalej . Wogóle ją nic nie rusza Tylko jak ja chce isc spac, to ona dopiero wtedy daje mi popalic. Mała złośnica rośnie